Sanya Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Poznałam ciekawego chłopaka na ostatniej imprezie, zapytałam jaka jest szansa, że zainicjuje kontakt w ciągu nabliższego tygodnia(niestety nie wymieniliśmy się numerami, ale wie jak się nazywam): 9 monet, Paź mieczy, 6 mieczy -> Pustelnik Jak potoczy się dalej nasza znajomość: Sprawka, As pucharów, 8 buław -> Siła Z tego co widzę, to on się już nie odezwie, natomiast znajomość się rozejdzie jakoś i zajmę się poznawaniem nowych ludzi Cytuj
roszpunka79 Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Nie zainicjuje kontaktu w tym tygodniu. Numeru Sanya nie dałaś to i rozmów nie będzie:P (sprawiedliwość). Ale szansa na nową znajomość jak najbardziej tak. I to dość szybko. 1 Cytuj
Sanya Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 Haha Zgadza się, ale kurcze facet niby zainteresowany, a jak się żegnaliśmy to nie wziął numeru, no ale nic.. Myślałam, że może nie ogarnął chłop, ale tak na prawdę gdyby chciał utrzymywać kontakt to by poprosił Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 9 monet w tym przypadku moze oznaczac potencjal-cos, co nie ujrzalo jeszcze swiatla dziennego, ale moze byc przez kogos wydobyte i uzyte. To sa nasze mozliwosci i talenty-zarowno te uswiadomione, jak i te, o ktorych istnienie bysmy siebie nawet nie podejrzewali. Zas paz mieczowy czasem pokazuje mi sie jako "szpieg"-osoba, ktora zbiera o nas informacje, ale za nasyzmi plecami, wiec nie jestesmy tego swiadomi. Sadze wiec po tych kartach, ze pan moglby Cie znalezc, dowiedziec sie jaki masz numer, skontaktowac sie ze soba, ale 6 mieczy mowi o tym, ze tego nie zrobi...Za to jak roszpunka napisala-moze sie napatoczyc jakas inna znajomosc i bedzie ona dosc intensywna ;-) 1 Cytuj
Sanya Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Napisano 13 Kwietnia 2014 Tak Fall, paź mieczowy na jednej z talii to szpieg, który za plecami podgląda co robimy Dzięki serdeczne za interpretacje, szkoda, ale nic na siłę Oby szybko pojawił się ktoś nowy Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Kochana, ja mysle po tych kartach, ze pojawi sie nowe uczucie i porwie Cie natychmiast :-) Masz tam asik pucharow czyli nowe uczucie i 8 bulaw-intensywne kontakty, romansowa atmosferka..Duzo tam rozmow, pisania, telefonow...8 bulaw czasem wypada na ognisty romans, wiec wiesz-mysle, ze zapomnisz o tym panu szybciej, niz sie spodziewasz-czego Ci zycze,jesli rzeczywiscie sie nie pofatyguje zdobyc Twojego numeru ;-). Cytuj
ivi185 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 9 monet, Paź mieczy, 6 mieczy -> Pustelnik Odezwie sie ale jeszcze nie w tym tygodniu. Pan tez odebrał Ciebie bardzo pozytywnie. Widac,ze podpytuje o Ciebie wsród znajomych. W 6 mieczy widac,ze ma jakies trudnosci...moze własnie ze zdobyciem tego telefonu badz pełnych informacji potrzebnych do namierzenia Cie np.na portalu społecznosciowym Ale sie odezwie. Jak potoczy się dalej nasza znajomość: Sprawka, As pucharów, 8 buław -> Siła Ja stawiam,ze bedzie ciag dalszy ale najpierw pan musi podjac jakas decyzje....a moze dzieki Tobie uda mu sie o czyms zapomniec...? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 pierwsze pytanie: mam tutaj trzy opcje: - odnajdzie Cię na fb; - weźmie od waszego wspólnego znajomego dane potrzebne do kontaktu; - zajmie się sobą odcinając się od Ciebie drugie pytanie: widzę tutaj dwie opcje: - on się późno do Ciebie odezwie, ale przemyślisz to wszystko i postanowisz dać mu szansę, relacja nabierze tempa - sama również nie postanowisz go szukać i pojawi się ktoś nowy, z kim się znajomość rozkręci Cytuj
Sanya Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 No powiem Wam, że ciekawe teorie. On coś tam wspominał, że przed świętami nie za bardzo, bo wyjeżdża, ale po świętach, tylko że tak czy siak numeru nie wziął, no ale zobaczymy, sama jestem ciekawa weryfikacji Cytuj
QPucharów Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Odezwie się ale nie w tym tygodniu, pustelnik w sumie o tym mówi. paź mieczy i 6 mieczy to karty informacji. 6 mieczy to takie "szukanie na oślep" trzeba udać się w nieznane rejony:) nie wiemy czy nam się powiedzie(mam nadzieję, że zrozumiałaś o co mi chodzi brakuje mi odpowiednich słów teraz) sama mówiłaś, że nie wymieniliście się numerami, więc będzie szukał, poszukiwał inf. Wydaje mi się, że jeszcze się spotkacie. Cytuj
Vivere Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Poznałam ciekawego chłopaka na ostatniej imprezie, zapytałam jaka jest szansa, że zainicjuje kontakt w ciągu nabliższego tygodnia(niestety nie wymieniliśmy się numerami, ale wie jak się nazywam): 9 monet, Paź mieczy, 6 mieczy -> Pustelnik Podobasz Mu się i będzie szukał drogi do Ciebie ale będzie to długa przeprawa więc w ciągu tygodnia się nie wyrobi. Ponadto nie wie, jak zareagujesz i to Go może z lekka powstrzymywać. Info o Tobie może zdobyć przez wywiad wśród wspólnych znajomych lub netowo. O rozwoju tej relacji mówią karty poniżej: Sprawka, As pucharów, 8 buław -> Siła Cytuj
Sanya Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 Dzięki serdeczne dziewczyny :* Umówmy się, że weryfikacja nastąpi za miesiąc, wydaje mi się, że to jest realny czas.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 15 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że kontakt będzie, może zadzwoni?Albo w necie Ciebie znajdzie... A znajomość zacznie się od rozmowy, potem widać sporo flirtów miedzy Wami;) Cytuj
Lucindella Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Poznałam ciekawego chłopaka na ostatniej imprezie, zapytałam jaka jest szansa, że zainicjuje kontakt w ciągu nabliższego tygodnia(niestety nie wymieniliśmy się numerami, ale wie jak się nazywam): 9 monet, Paź mieczy, 6 mieczy -> Pustelnik nie ma szansy Jak potoczy się dalej nasza znajomość: Sprawka, As pucharów, 8 buław -> Siła odezwie sie,poczekaj.. Cytuj
Sanya Napisano 21 Kwietnia 2014 Autor Napisano 21 Kwietnia 2014 Częściowa weryfikacja: Pan do końca tygodnia faktycznie nie odezwał się Cytuj
Sanya Napisano 17 Maja 2014 Autor Napisano 17 Maja 2014 WERYFIKACJA: Kontaktu nie było, ale zaraz po tym, dosłownie kilka dni nawiązałam następną znajomość, także Fall i Roszpunka, byłyście najbliżej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi