Skocz do zawartości

Jak się potoczy nowa znajomość

Frambuesa_

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam kart jak się potoczy nowa znajomość (nie ma związku, póki co spotkania).

Cesarz, 2 monet, Siła dołożone Giermek Kielichów, 8 buław

Hmmm myślę, że tu będzie spore przyciąganie i jakiś romans, miłe spędzanie czasu :)

Napisano

Pan to chyba bardzo stanowczy jest i ma swoje zasady..Cesarz w dodatku malo co daje po sobie poznac, niezaleznie od tego jaka burze przechodzi w srodku, on zawsze pragnie zachowac kamienna twarz. No i najgorsze-"na moich zasadach, albo wcale"-czesto sprawia wlasnie takie wrazenie. Widac, ze on sie nad czyms zastanawia i cos rozwaza...Moze ma jeszcze jakas pania na oku..? 2 monet to przeciez takze 2 opcje-stad rozwazania. Na pewno wychodzi duza chemia miedzy Wami, w koncu masz Sile, a ona czesto zwiastuje ogromna namietnosc, moze relacja sie rozwinie na plaszczyznie fizycznej, a z czasem pojawia sie jakies cieplejsze uczucia (giermek kielichow), ale mysle, ze beda za slabe, by stworzyc jakas stala relacje..To moga byc tacy "przyjaciele + seks". Na koncu 8 bulaw, ktora najczesciej zwiastuje ognisty, ale krotkotrwaly romans.

Napisano

Zapytałam kart jak się potoczy nowa znajomość (nie ma związku, póki co spotkania).

Zgadzam się z Fall, coś wybuchnie miedzy wami, tylko, że boję się że będzie to starcie dwóch mocnych charakterów on cesarz ty siła, ale giermek pokazuje miłe spotkania, wyznania, randkowanie. 8 buław - szybki rozwój sytuacji, burzliwy romansik, oj może się dziać.

Życzę ci szczęścia i powodzenia :)

Napisano

Pan narazie dosc dobrze sie bawi ale brak mu zdecydowania. Waha sie. Nie traktuje tej relacji powaznie, ale widac,ze moze cos zaiskrzyc miedzy Wami :) Ostatnie trzy karty ewidentnie pokazuja zauroczenie i romansik. Ale to Ty dokonasz wszelkich staran...uzyjesz swojego sexapilu zeby pana przekonac :)

Napisano

Cesarz i Siła to dwa różne temperamenty dlatego relacja będzie się rozwijać ostrożnie i rozważnie. W Tobie jest więcej entuzjazmu, spontaniczności i namiętności. Jeśli wystarczy Ci cierpliwości i jesteś zdolna do kompromisów to może pójść ta znajomość w dobrym kierunku. Może Pan chcieć Ciebie sobie podporządkować i Ty będziesz się buntowała z lekka :)

Gość Euterpe
Napisano

na początku nic, ewentualnie spotkanie, ale takie bardziej "suche" - wymiana zdań i każde idzie we własną stronę

jedno z was może się wahać czy chce tego dalej albo czegoś więcej, cokolwiek się stanie będzie dobrze(siła), jeśli nastąpią jakieś spięcia, to ustaną, a ten giermek może właśnie mówić o pogodzeniu się, wyciągnięcie ręki na zgodę albo jakąś propozycję, gdy już wszystko będziesz szło znacznie lepiej

w 8 buławach też widzę przyśpieszony rozwój relacji, ale to może być impuls - na mojej karcie nie ma żadnej osoby, są tylko kije

Napisano

Dożo namiętności, widać mocne osobowości.Znajomość może przerodzić się w ekscytujący związek

Napisano

Bardzo wam dziekuje :) Hmmm tak sie wlasnie zastanawiam, bo karty polozylam w sobote, a dzis powiedzialam Panu, ze jesli on nie potrafi sie zdecydowac (tu rzeczywiscie 2 monet pokazala jego wahania) to ja sie wycofuje. Przyjal to "na klate", choc watpie zeby cos sie zmienilo.. Bylo naprawde milo, ale ja jestem bardziej stanowcza.

Co jezszcze dziwniejsze, w sobote zapytalam takze kart, czy stworzymy zwiazek i wyszlo: Rydwan, 6 denarow, Slonce, dolozylam 8 denarow

A dzis chyba sama to rozwalilam...

Napisano

Ten giermek i 8 buław mogą mówić jeszcze o jakiś spotkaniach, może wiadomości, ogólnie kontakt. Nie widać tu końca znajomości.

Napisano

Cesarz to on- jego stała pozycja, brak zaangażowania, ty jesteś pokazana w Sile- jesteś tą osobą, która jest aktywniejsza, starasz się coś wyegzekwować, chcesz wiedzieć na czym stoisz. 2 monet między wami pokazuje chwiejność, zmienność w waszej relacji, taki właśnie brak zdecydowania. Ale tak jak wcześniej pisałam spotkania będą.

Napisano

Co jezszcze dziwniejsze, w sobote zapytalam takze kart, czy stworzymy zwiazek i wyszlo: Rydwan, 6 denarow, Slonce, dolozylam 8 denarow

W Rydwanie tak wyglądają związki - zejścia i rozejścia. W 6 denarach może być konflikt interesów, on chce dać Ci coś, czego Ty nie oczekujesz i na odwrót, różne potrzeby. W Słońcu może pokazał się egoizm - każdy pielęgnuje własne EGO. Nad tą relacją trzeba cierpliwie popracować -8 denarów, aż się dotrzecie :D