Frambuesa_ Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Zapytałam kart jak się potoczy nowa znajomość (nie ma związku, póki co spotkania). Cesarz, 2 monet, Siła dołożone Giermek Kielichów, 8 buław Hmmm myślę, że tu będzie spore przyciąganie i jakiś romans, miłe spędzanie czasu Cytuj
Fall Napisano 13 Kwietnia 2014 Napisano 13 Kwietnia 2014 Pan to chyba bardzo stanowczy jest i ma swoje zasady..Cesarz w dodatku malo co daje po sobie poznac, niezaleznie od tego jaka burze przechodzi w srodku, on zawsze pragnie zachowac kamienna twarz. No i najgorsze-"na moich zasadach, albo wcale"-czesto sprawia wlasnie takie wrazenie. Widac, ze on sie nad czyms zastanawia i cos rozwaza...Moze ma jeszcze jakas pania na oku..? 2 monet to przeciez takze 2 opcje-stad rozwazania. Na pewno wychodzi duza chemia miedzy Wami, w koncu masz Sile, a ona czesto zwiastuje ogromna namietnosc, moze relacja sie rozwinie na plaszczyznie fizycznej, a z czasem pojawia sie jakies cieplejsze uczucia (giermek kielichow), ale mysle, ze beda za slabe, by stworzyc jakas stala relacje..To moga byc tacy "przyjaciele + seks". Na koncu 8 bulaw, ktora najczesciej zwiastuje ognisty, ale krotkotrwaly romans. Cytuj
Beata39 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zapytałam kart jak się potoczy nowa znajomość (nie ma związku, póki co spotkania). Cesarz, 2 monet, Siła dołożone Giermek Kielichów, 8 buław Zgadzam się z Fall, coś wybuchnie miedzy wami, tylko, że boję się że będzie to starcie dwóch mocnych charakterów on cesarz ty siła, ale giermek pokazuje miłe spotkania, wyznania, randkowanie. 8 buław - szybki rozwój sytuacji, burzliwy romansik, oj może się dziać. Życzę ci szczęścia i powodzenia Cytuj
ivi185 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Pan narazie dosc dobrze sie bawi ale brak mu zdecydowania. Waha sie. Nie traktuje tej relacji powaznie, ale widac,ze moze cos zaiskrzyc miedzy Wami Ostatnie trzy karty ewidentnie pokazuja zauroczenie i romansik. Ale to Ty dokonasz wszelkich staran...uzyjesz swojego sexapilu zeby pana przekonac Cytuj
Vivere Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Cesarz, 2 monet, Siła dołożone Giermek Kielichów, 8 buław Cesarz i Siła to dwa różne temperamenty dlatego relacja będzie się rozwijać ostrożnie i rozważnie. W Tobie jest więcej entuzjazmu, spontaniczności i namiętności. Jeśli wystarczy Ci cierpliwości i jesteś zdolna do kompromisów to może pójść ta znajomość w dobrym kierunku. Może Pan chcieć Ciebie sobie podporządkować i Ty będziesz się buntowała z lekka Cytuj
Gość Euterpe Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Cesarz, 2 monet, Siła dołożone Giermek Kielichów, 8 buław na początku nic, ewentualnie spotkanie, ale takie bardziej "suche" - wymiana zdań i każde idzie we własną stronę jedno z was może się wahać czy chce tego dalej albo czegoś więcej, cokolwiek się stanie będzie dobrze(siła), jeśli nastąpią jakieś spięcia, to ustaną, a ten giermek może właśnie mówić o pogodzeniu się, wyciągnięcie ręki na zgodę albo jakąś propozycję, gdy już wszystko będziesz szło znacznie lepiej w 8 buławach też widzę przyśpieszony rozwój relacji, ale to może być impuls - na mojej karcie nie ma żadnej osoby, są tylko kije Cytuj
beatrycze18 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Dożo namiętności, widać mocne osobowości.Znajomość może przerodzić się w ekscytujący związek Cytuj
Frambuesa_ Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Napisano 14 Kwietnia 2014 Bardzo wam dziekuje Hmmm tak sie wlasnie zastanawiam, bo karty polozylam w sobote, a dzis powiedzialam Panu, ze jesli on nie potrafi sie zdecydowac (tu rzeczywiscie 2 monet pokazala jego wahania) to ja sie wycofuje. Przyjal to "na klate", choc watpie zeby cos sie zmienilo.. Bylo naprawde milo, ale ja jestem bardziej stanowcza. Co jezszcze dziwniejsze, w sobote zapytalam takze kart, czy stworzymy zwiazek i wyszlo: Rydwan, 6 denarow, Slonce, dolozylam 8 denarow A dzis chyba sama to rozwalilam... Cytuj
QPucharów Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Ten giermek i 8 buław mogą mówić jeszcze o jakiś spotkaniach, może wiadomości, ogólnie kontakt. Nie widać tu końca znajomości. Cytuj
QPucharów Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Cesarz to on- jego stała pozycja, brak zaangażowania, ty jesteś pokazana w Sile- jesteś tą osobą, która jest aktywniejsza, starasz się coś wyegzekwować, chcesz wiedzieć na czym stoisz. 2 monet między wami pokazuje chwiejność, zmienność w waszej relacji, taki właśnie brak zdecydowania. Ale tak jak wcześniej pisałam spotkania będą. Cytuj
Vivere Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Co jezszcze dziwniejsze, w sobote zapytalam takze kart, czy stworzymy zwiazek i wyszlo: Rydwan, 6 denarow, Slonce, dolozylam 8 denarow W Rydwanie tak wyglądają związki - zejścia i rozejścia. W 6 denarach może być konflikt interesów, on chce dać Ci coś, czego Ty nie oczekujesz i na odwrót, różne potrzeby. W Słońcu może pokazał się egoizm - każdy pielęgnuje własne EGO. Nad tą relacją trzeba cierpliwie popracować -8 denarów, aż się dotrzecie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi