beatrycze18 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ? 7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. 7 mieczy nie podoba mi się ta karta.Hmm może zamieszkamy razem, ale sporo będzie jakichś niejasnych spraw... Proszę o zerknięcie Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez beatrycze18 Cytuj
Sanya Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 7 mieczy raz pokazało mi takie przeprowadzanie się na raty, też często "pomieszkiwanie", ale tutaj niestety jako tako nie widzę mieszkania, bo nawet patrząc na sumę wychodzi wieża. Cytuj
QPucharów Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgadzam się z Sanyą. Mi 7 mieczy też pokazuje się jako przenoszenie rzeczy. Chociaż król denarów może pokazywać sprawy związane z mieszkaniem. Ale chyba nie będzie to doprowadzone do końca w tym roku. Cytuj
Vivere Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. 7 mieczy to przeprowadzka ale nie za jednym zamachem, na 100%. Trochę swoich rzeczy mam pod nowym adresem a trochę jeszcze pod starym. Wprowadziłabyś się do Pana? Cytuj
Noonee Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 z tych kart wnioskuję, że będziecie dużo na ten temat rozmawiać, ale na snuciu planów się skończy.... jest tu na forum sporo rozkładów dotyczących związków. myślę, że warto byłoby wykorzystać jeden z nich. dla mnie taka wróżba jest dużo bardziej czytelna niż 3 karty. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ? 7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. suma = wieża moim zdaniem nie zamieszkasz do końca tego roku z Y. 7 mieczy- unikanie zobowiązania, królowa kiel, jest taka spokojna, musi przemyśleć wiele aspektów, a to kojarzy mi si ę również z przesunięciem czasu, a król denarów tutaj bardziej jeszcze jako zbieranie pieniażków, szukanie mieszkania, rozglądanie się za nim ale jeszcze nie zamieszkanie jak dla mnie, no i wieża, dla mnie nie Cytuj
Vivere Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja tę Wieżę z sumy potraktowałam nie jako porażkę a dosłownie mieszkanie na pietrze ( blok) 1 Cytuj
Davisa Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ?7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. Moim zdaniem, nie będzie porozumienia między Wami - Ty rozmarzona a pan mocno stąpający po ziemi. Być może będziesz naciskać na niego, ale zdaje się, że on ma zupełnie inne plany i wcale nie traktuje Was z wielką powagą. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że pan zakończy relację. Przepraszam za taką intrepretację. Czy to ten sam, do którego wybierasz się na Święta? Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 14 Kwietnia 2014 Napisano 14 Kwietnia 2014 Ja tę Wieżę z sumy potraktowałam nie jako porażkę a dosłownie mieszkanie na pietrze ( blok) masz sporo racji, wieża często oznacza budynek i tutaj pasowałoby jako mieszkanie, ja jednak odczułam w tym rozkładzie tę karte inaczej Cytuj
beatrycze18 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. 7 mieczy to przeprowadzka ale nie za jednym zamachem, na 100%. Trochę swoich rzeczy mam pod nowym adresem a trochę jeszcze pod starym. Wprowadziłabyś się do Pana? Tak pan mieszka w Szwecji i planujemy moją przeprowadzkę [wyjazd za granicę] w lecie Cytuj
beatrycze18 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 Ja tę Wieżę z sumy potraktowałam nie jako porażkę a dosłownie mieszkanie na pietrze ( blok) Pan ma duży piętrowy dom Cytuj
beatrycze18 Napisano 15 Kwietnia 2014 Autor Napisano 15 Kwietnia 2014 Moim zdaniem, nie będzie porozumienia między Wami - Ty rozmarzona a pan mocno stąpający po ziemi. Być może będziesz naciskać na niego, ale zdaje się, że on ma zupełnie inne plany i wcale nie traktuje Was z wielką powagą. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że pan zakończy relację.Przepraszam za taką intrepretację. Czy to ten sam, do którego wybierasz się na Święta? Tak. Cytuj
ivi185 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Według mnie tak. 7 mieczy moze pokazywac Twoje obawy...zmiana miejsca zamieszkania...przeprowadzka...moze poczujesz sie troszke zmeczona tym wszystkim... Krolowa Kielichow to taka uczuciowa, domatorka... Ona dba o dom, upieksza go po swojemu... Natomiast w Krolu denarow ja widze, ze nie bedziesz musiala dokładac sie do czynszu Cytuj
roszpunka79 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 U mnie 7 mieczy nazywa się Daremność. Ona mi jeszcze niczego dobrego nie pokazała. Pokazała natomiast wymiganie się od danego słowa i ucieczkę przed zobowiązaniem. Patrząc na te karty myślę, że nie dojdzie do wspólnego zamieszkania w czasie, o który pytasz. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 7 mieczy, królowa kielichów, król denarów W czasie, o który pytasz - nie. Ale będziecie działać w tym kierunku, tylko pojawią się przeszkody... Cytuj
Trida Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ?7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. Uważam podobnie jak dziewczyny Takie trochę rzeczy, kilka nocy u siebie, kilka w domu rodzinnym itd Dogadywanie się, ujawnianie swoich argumentów itd. Ale w końcu powinno się udać Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 będziesz kombinować (7 miecxy) by jak najszybciej zamieszkać, w królowej kielichów widać, że będziesz niepewna do okolic września czy się przeprowadzisz, po wrześniu pan podejmie decyzje taką jaka uważa, że da mu szczęscie. Ale czy to będzie Twoja przeprowadzka do niego to nie wiem... Cytuj
Lucindella Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ? 7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. Moim zdaniem w tym czasie to sie nie uda. Cytuj
beatrycze18 Napisano 30 Kwietnia 2014 Autor Napisano 30 Kwietnia 2014 Weryfikacja Otóż w czerwcu wyjeżdżam do pana ze Szwecji na stałe Dziekuję wszystkim za pomoc Cytuj
Gość björn Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Czyli VII mieczy pokazało jakieś trudności, które udało się pokonać dzięki Twoim/Waszym staraniom. Jag önskar dig all lycka i Sverige. /Życzę wszystkiego najlepszego w Szwecji. :-) Cytuj
Davisa Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Byłabym wdzięczna, gdybyś zweryfikowała raz jeszcze - kiedy już tam będziesz :-) Życzę powodzenia! :-) Cytuj
roszpunka79 Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Nie taka 7 mieczy zła jak ją namalowali ? Cytuj
beatrycze18 Napisano 29 Maja 2014 Autor Napisano 29 Maja 2014 Byłabym wdzięczna, gdybyś zweryfikowała raz jeszcze - kiedy już tam będziesz :-)Życzę powodzenia! :-) Wyszło na to, że na razie tam nie będę.Pan sie od tego sprytnie wymigał-co pokazało 7 mieczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi