Skocz do zawartości

Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y? (ZWERYFIKOWANY)

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy do końca 2014 r. zamieszkam z panem y ?

7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów.

7 mieczy nie podoba mi się ta karta.Hmm może zamieszkamy razem, ale sporo będzie jakichś niejasnych spraw...

Proszę o zerknięcie

Edytowane przez beatrycze18
Napisano

7 mieczy raz pokazało mi takie przeprowadzanie się na raty, też często "pomieszkiwanie", ale tutaj niestety jako tako nie widzę mieszkania, bo nawet patrząc na sumę wychodzi wieża.

Napisano

Zgadzam się z Sanyą. Mi 7 mieczy też pokazuje się jako przenoszenie rzeczy. Chociaż król denarów może pokazywać sprawy związane z mieszkaniem. Ale chyba nie będzie to doprowadzone do końca w tym roku.

Napisano

7 mieczy to przeprowadzka ale nie za jednym zamachem, na 100%. Trochę swoich rzeczy mam pod nowym adresem a trochę jeszcze pod starym. Wprowadziłabyś się do Pana?

Napisano

z tych kart wnioskuję, że będziecie dużo na ten temat rozmawiać, ale na snuciu planów się skończy.... jest tu na forum sporo rozkładów dotyczących związków. myślę, że warto byłoby wykorzystać jeden z nich. dla mnie taka wróżba jest dużo bardziej czytelna niż 3 karty.

Gość paulinqa123
Napisano

7 mieczy ,królowa kielichów, król denarów. suma = wieża

moim zdaniem nie zamieszkasz do końca tego roku z Y. 7 mieczy- unikanie zobowiązania, królowa kiel, jest taka spokojna, musi przemyśleć wiele aspektów, a to kojarzy mi si ę również z przesunięciem czasu, a król denarów tutaj bardziej jeszcze jako zbieranie pieniażków, szukanie mieszkania, rozglądanie się za nim ale jeszcze nie zamieszkanie jak dla mnie, no i wieża, dla mnie nie

Napisano

Ja tę Wieżę z sumy potraktowałam nie jako porażkę a dosłownie mieszkanie na pietrze ( blok) :D

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem, nie będzie porozumienia między Wami - Ty rozmarzona a pan mocno stąpający po ziemi. Być może będziesz naciskać na niego, ale zdaje się, że on ma zupełnie inne plany i wcale nie traktuje Was z wielką powagą. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że pan zakończy relację.

Przepraszam za taką intrepretację.

Czy to ten sam, do którego wybierasz się na Święta?

Gość paulinqa123
Napisano
Ja tę Wieżę z sumy potraktowałam nie jako porażkę a dosłownie mieszkanie na pietrze ( blok) :D

masz sporo racji, wieża często oznacza budynek i tutaj pasowałoby jako mieszkanie, ja jednak odczułam w tym rozkładzie tę karte inaczej

Napisano

7 mieczy to przeprowadzka ale nie za jednym zamachem, na 100%. Trochę swoich rzeczy mam pod nowym adresem a trochę jeszcze pod starym. Wprowadziłabyś się do Pana?

Tak pan mieszka w Szwecji i planujemy moją przeprowadzkę [wyjazd za granicę] w lecie

Napisano

Pan ma duży piętrowy dom

Napisano
Moim zdaniem, nie będzie porozumienia między Wami - Ty rozmarzona a pan mocno stąpający po ziemi. Być może będziesz naciskać na niego, ale zdaje się, że on ma zupełnie inne plany i wcale nie traktuje Was z wielką powagą. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że pan zakończy relację.

Przepraszam za taką intrepretację.

Czy to ten sam, do którego wybierasz się na Święta?

Tak.

Napisano

Według mnie tak. 7 mieczy moze pokazywac Twoje obawy...zmiana miejsca zamieszkania...przeprowadzka...moze poczujesz sie troszke zmeczona tym wszystkim... Krolowa Kielichow to taka uczuciowa, domatorka... Ona dba o dom, upieksza go po swojemu... Natomiast w Krolu denarow ja widze, ze nie bedziesz musiala dokładac sie do czynszu :)

Napisano

U mnie 7 mieczy nazywa się Daremność. Ona mi jeszcze niczego dobrego nie pokazała. Pokazała natomiast wymiganie się od danego słowa i ucieczkę przed zobowiązaniem. Patrząc na te karty myślę, że nie dojdzie do wspólnego zamieszkania w czasie, o który pytasz.

Gość Linkinia
Napisano

7 mieczy, królowa kielichów, król denarów

W czasie, o który pytasz - nie. Ale będziecie działać w tym kierunku, tylko pojawią się przeszkody...

Napisano

Uważam podobnie jak dziewczyny :)

Takie trochę rzeczy, kilka nocy u siebie, kilka w domu rodzinnym itd :)

Dogadywanie się, ujawnianie swoich argumentów itd. Ale w końcu powinno się udać :)

Napisano

będziesz kombinować (7 miecxy) by jak najszybciej zamieszkać, w królowej kielichów widać, że będziesz niepewna do okolic września czy się przeprowadzisz, po wrześniu pan podejmie decyzje taką jaka uważa, że da mu szczęscie. Ale czy to będzie Twoja przeprowadzka do niego to nie wiem...

Napisano

Moim zdaniem w tym czasie to sie nie uda.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja

Otóż w czerwcu wyjeżdżam do pana ze Szwecji na stałe

Dziekuję wszystkim za pomoc

Napisano

Czyli VII mieczy pokazało jakieś trudności, które udało się pokonać dzięki Twoim/Waszym staraniom. :)

Jag önskar dig all lycka i Sverige. /Życzę wszystkiego najlepszego w Szwecji. :-)

Napisano

Byłabym wdzięczna, gdybyś zweryfikowała raz jeszcze - kiedy już tam będziesz :-)

Życzę powodzenia! :-)

• 4 tygodnie później...
Napisano
Byłabym wdzięczna, gdybyś zweryfikowała raz jeszcze - kiedy już tam będziesz :-)

Życzę powodzenia! :-)

Wyszło na to, że na razie tam nie będę.Pan sie od tego sprytnie wymigał-co pokazało 7 mieczy