piu79 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Pyt: czy w najbliższym czasie zmieni się coś w moim życiu prywatnym, czy wejdę w związek? 1. Przeszłość : Rycerz Pucharów : pojawiła się nie zakończona sprawa, bądź uczucie ,które dopiero się tworzy. 2. Bliska Przyszłość: królowa Mieczy : funkcjonuję jako samotna i bardzo doświadczona kobieta. 3. Dalsza Przyszłość : 3Monety :ktoś jest w poblizu , zaczął coś czuć. Być może zacznę z nim pracować ale on nie jest sam. 4. Co należy wziąć pod uwagę : Cesarz : mężczyzna żonaty lub ten, który będzie najważniejszy. 5. Otoczenie: 10 mieczy/ Król Pucharów : odszedł/ odchodzi, ktos ważny kogo kochałam. 6. Trudności : 10 monet; przyzwyczajona do samotności na łonie rodziny, pusty dom. 7. Wynik: Cesarzowa: wejde w zdrowy związek, zaistnieję jako żona i matka. Cytuj
Sanya Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 1. Przeszłość : Rycerz Pucharów 2. Bliska Przyszłość: królowa Mieczy 3. Dalsza Przyszłość : 3 monety 4. Co należy wziąć pod uwagę : Cesarz 5. Otoczenie: 10 mieczy/ Król Pucharów 6. Trudności : 10 monet 7. Wynik: Cesarzowa Jesteś po rozstaniu? Widać tutaj duży wpływ związku z jakimś mężczyzną, w który się zaangażowałaś (10 mieczy, Król pucharów, ten rycek też na to wskazuje), widać też, że szukasz kogoś na stałe (Cesarz, 10 monet). W najbliższej przyszłości będziesz przechodzić okres hmm.. jakby to ująć w słowa obojętności? ale takiej dość pozornej, bowiem Królowe mieczy cierpią, ale wewnętrznie, sama pamiętam swoje rozkłady z okresu po rozstaniu, mieczowa często się tam przewijała, wtedy wokół mnie nie było nikogo ciekawego i nie mogłam oderwać się od przeszłości. nie widać tu nikogo konkretnego na horyzoncie, natomiast jeśli faktycznie jesteś po rozstaniu to wiedz, że cesarzowa zapowiada przyjemny okres w Twoim życiu, dobry stan psychiczny, dbanie o siebie, wzrost poczucia własnej wartości i tego, że jesteś atrakcyjna. To na pewno przełoży się potem na sukcesy na polu uczuciowym Powodzenia 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Myślę, że masz duże szanse na wejście w związek, w którym będziesz czuła się spełniona i szczęśliwa. Ba nawet małżeństwo tu widać- Cesarz+ Cesarzowa. Tylko musisz zamknąć sprawę kielichowego z przeszłości, bo widać, że ona Ci ciąży i na razie zamyka Cię na nowe związki (mieczowa). Myślę, że ten mężczyzna jest albo pojawi się w Twoim otoczeniu albo jeszcze go nie znasz lub go nie dostrzegasz. Co należy wziąć pod uwagę? Właśnie jego- cesarza. Tak sobie pomyślałam, że możesz poznać go w sytuacji pracy i nie wiem czy to jakiś szef Twój nie będzie – 3 monet+ Cesarz. Póki co świat zewnętrzny (otoczenie) jakby dla Ciebie nie istniał, nie masz siły do niego wyjść (10 mieczy), zamykasz się w domu (10 denarów). Ale dobrze Ci radzę podnieś się i gnaj, bo tam ktoś czeka (król kielichów). Myślę, że uporasz się z tym co teraz Cię trapi (mieczowa + 3 monet). Powoli, nic na siłę. I wtedy czeka Cię spełnienie. Jeśli chodzi o czas to myślę, że to potrwa, ale lepiej poczekać, przepracować obciążenia z przeszłości i wejść w związek z pełną gotowością niż na hura ,bez tej gotowości i zatruwać go jakimiś starymi osadami. Głowa do góry, będzie dobrze- cesarz i cesarzowa;). Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 w najbliższej przysżłości nie widać związku bo nie jestes na niego gotowa wewnętrznie. W dalszej przysżłości pojawią sie różne znajomości, ale możesz nie uznawać ich za kandydatów do związku. Trzeba zamknąć przeszłość albo zdecydować sie na panów, którzy sie pojawią inaczej czekanie sie wydłuży. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 -- bliska przyszłość -- dalsza przyszłość ----- wynik ----- **królowa mieczy *** 3 denary ****** III Cesarzowa ** jak dla mnie karty pokazują, że będziesz jeszcze singlem. Możesz się obracać w towarzystwie (3 denary - w pracy lub na uczelni), ale związku nie widzę. Na każdej karcie osoba jest sama. Dodatkowo aż dwie kobiety Ci tutaj wyszły, może jakaś babka ma na Ciebie duży wpływ? ----przeszłość -------- co wziąć pod uwagę -------------- otoczenie --------------- ------ trudności--- **r. pucharów ******** IV Cesarz *********** 10 mieczy, k. pucharów ***** 10 monet ** problem może być w tym, że zbyt emocjonalnie czujesz się związana z jakimś mężczyzną, przez co nie będziesz mogła się zaangażować głębiej w inny związek. Ktoś tutaj ma na Ciebie bardzo duży wpływ. Może rodzice naciskają " to już ten wiek i trzeba iść dalej przez życie z kimś u boku"? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi