Trida Napisano 15 Kwietnia 2014 Napisano 15 Kwietnia 2014 Poniżej podaję kilka afirmacji dotyczących naszej pracy i sytuacji materialnej. Zapraszam do wpisywania swoich propozycji Pamiętajmy, by przed każdą afirmacją dodać swoje imię (Ja ……. jestem otwarta na, Ty ….. jesteś otwarta na, ona ….. jest otwarta na;)) - uwalniam się od negatywnych myśli związanych z pracą - doceniam moją pracę - szanuję moją pracę - mam prawo być doceniana w pracy - jestem wyjątkowym i zdolnym pracownikiem - dziękuję wszystkim moim współpracownikom - dziękuję szefostwu, że dostrzega moje dobre cechy - życzę moim współpracownikom sukcesów i powodzenia - otwierają się przede mną perspektywy lepszej pracy - osiągam wielki sukces w mojej pracy - jestem otwarta na perspektywy lepszej pracy - jestem otwarta na przyjmowanie - jestem otwarta na awans - widzę siebie na lepszym stanowisku - zarabiam pieniądze lekko i radośnie - zarabiam z przyjemnością - żyję w dobrobycie i jest mi z tym dobrze - pozwalam sobie na całe dobro i obfitość, które codziennie otrzymuję - bogactwo i obfitość są moim naturalnym stanem - biorę udział w coraz ciekawszych, twórczych przedsięwzięciach, które przynoszą mi coraz większe dochody - daję sobie prawo do sukcesu w życiu - doceniam swoją pracę, to co umiem i to co robię - doskonale radzę sobie ze wszystkimi swoimi sprawami - dostrzegam i realizuję drogę sukcesu w moim życiu - dziękuję za pieniądze i bogactwo, które każdego dnia otrzymuję - ludzie chętnie mi płacą za moje twórcze pomysły - mam prawo odnosić sukces w każdej dziedzinie mojego życia - moja praca ma sens Zaczerpnięte z : Afirmacje Autohipnoza Solaris - rozwój osobisty oraz własne doświadczenia i przemyślenia Cytuj
gala.tea Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 - jestem doskonała taka, jaka jestem - kocham i akceptuję siebie, dlatego wszystko co robię przynosi mi satysfakcję - doceniam swoją pracę i cieszę się, że inni dostrzegają jej wartość - zasługuję na godziwe wynagrodzenie, dlatego z radością przyjmuję zapłatę - ze wszystkich stron płyną do mnie strumienie miłości, życzliwości, obfitości i szczęścia Cytuj
Novice Napisano 24 Marca 2015 Napisano 24 Marca 2015 Witam, mam takie pytanko Otoz chcialbym sie dowiedziec, czy afirmacjami mozna poprawic sytuacje materialna rodziny, czy jest to w ogole mozliwe i w jaki sposob. Oczywiscie, najwazniejsze jest zeby zmienic siebie, aczkolwiek ja dosyc niedawno wszedlem w dojrzale zycie i wiele przede mna. Co innego moj brat, siostra, rodzice. Do tego typu praktyk ich nie namowie, bo po prostu niedowiarki z nich, aczkolwiek bardzo bym sie cieszyl gdybym mogl pomoc poprawic rowniez ich sytuacje materialna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi