JoKron Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam, Czy ktoś ze specjalistów chciałby się pokusić o wypowiedzenie się na temat mojego radix-u? Szczególnie interesuje mnie pozycja Słońca i Wenus w dom VII - w zależności id szkoły czasem Słońce leży w domu VIII. Ciekawa jestem też interpretacji domu XII w którym mam władcę ascendentu z Neptunem razem. Moja data ur 03.07.1971 godz.18.00. Z góry dziękuję, Cytuj
Gwiazdologia Napisano 20 Grudnia 2014 Napisano 20 Grudnia 2014 Niestety, nie da się wyprowadzić prawidłowego kosmogramu, bez podania miejscowości urodzenia. Pomijając szczegóły techniczne, tzn - że równa godzina rzadko kiedy się trafia i może debatę o horoskopowych domach trochę zniekształcić. Mógłbym spróbować interpretować, gdyby była dana nawigująca typu stopień ASC, albo jakaś planeta na ASC, czy MC. Tutaj tej informacji nie ma, z tego tytułu podanie miejsca urodzin jest niezbędne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi