Halsky Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 Co się stanie jeśli spróbuję podjąć pracę X, a co jeśli zrezygnuję Rozkład decyzja I. Co się stanie gdy spróbuję 3 karty II. Co się stanie gdy odpuszczę 3 karty I XV Diabeł, As monet, 2 miecze II 7 monet, 3 kielichy, Giermek kielichów I. Diabeł oznacza, że jest to praca, którą pożądam, ale muszę jakby popatrzeć na to z inne perspektywy. Tak jakbym był uwięziony z tą myślą, że muszę to zdobyć i przez to źle do tego podchodzę. Następnie As monet po karcie diabeł oznacza, że ograniczenia diabła mogą zostać pokonane i nadarzy się okazja, żeby to prace zdobyć. 2 miecze do tego wskazują, że za bardzo się skupiam czy się starać czy nie, czy dostanę tą pracę, czy nie. Powinienem działać. Ogólnie jest szansa na zdobycie tej pracy, jedynie "głowa" jest tu ograniczeniem bo skupiam się na rzeczach nieważnych. II. 7 monet - karta, która nakazuje cierpliwość, ponieważ to co osiągnąłem może dalej się samo już rozwijać. 3 kielichy oznaczając świętowanie, dobre czasy, Giermek kielichów - wskazuje na nowe możliwości - rozwiązania. Ogólnie gdy pozostawię sprawy takimi jakie są to wszystko rozwinie się na moja korzyść bez wysiłku. W sumie nie muszę starać się o pracę X gdyż wszystko się ułoży. Jeżeli będę chciał spróbować podjąć tą pracę X to czeka mnie sporo wysiłku i mogę osiągnąć cel, jednak niekoniecznie go osiągnę. Wszystko jest tak 50/50. Proszę o wasze interpretację. Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 16 Kwietnia 2014 Napisano 16 Kwietnia 2014 na pierwszy rzut oka korzystniej byłoby odpuścić I podjęcie próby- XV Diabeł, As monet, 2 miecze - gdy podejmiesz się próby, to pojawią się blokady, ograniczenia w sferze postepów, po prostu staniesz w miejscu, przestaniesz się rozwijac, nie będziesz w nic nowego inwestować, będziesz mieć problemy z decydowaniem się na podejmowanie jakichś kroków w tej robocie, zabrniesz... II odpuszczenie-7 monet, 3 kielichy, Giermek kielichów- jezeli odpuscisz to da Ci to owszem troche oczekiwania ale też długoterminowe cele, coś lepszego, trwalszego z biegiem czasu, wtedy pojwi się coś co da Ci przyjemności, zadowolenie, radość i zainteresowania Wg kart, jak dla mnie, powinieneś odpuścić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi