Skocz do zawartości

poszukiwanie pracy do końca kwietnia (ZWERYFIKOWANY)

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sytuacja: zaczęłam szukać pracy nie w miejscu mojego zamieszkania. Z tych i innych względów zależy mi na czasie i czy w najbliższym czasie uda mi się tam tę pracę znaleźć.

Stąd pytanie:

Jaki będzie wynik moich poszukiwań pracy w miejscowości X. o końca kwietnia?

królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan

hmm...jakieś szanse chyba są... choć może się na marzeniach skończyć i powinnam się cieszyć tym co mam :mysli:

Napisano

Wiesz tu widac ze prace dostaniesz, ale nie bedziesz w tej pracy odgrywac pierwszoplanowa role bardziej jako jakas asystentka lecz i tak bedziesz zadowolona z pracy :)

Gość paulinqa123
Napisano

królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan

dostaniesz pracę:) i to zadowalającą Cie dobrez płatną i o fajnym statusie społecznym, niezła pozycja społeczna, będzie taka praca w której coś cię ciagle dzieje i zmienia, będzie też wymagać od Ciebie pewnego rodzaju wrażliwości,

Gość Euterpe
Napisano

możesz znaleźć pracę (6 buław + księżniczka kielichów; jakaś oferta, która idealnie pasuje do Ciebie i wyślesz CV), ale myślę też, że do końca tego miesiąca będziesz nadal mieszkać z rodziną (10 denarów)

Napisano

Dziękuję paulinqa123 :buzki:

Dziękuję Euterpe :buzki:

Dam znać co i jak :przytul:

Napisano
Stąd pytanie:[/i]

Możliwość jest ale raczej poza obrębem 'okolic'.

Widać potencjał, możliwości, propozycje ale patrząc na wieżę z podsumy - coś może nie zagrać w okolicy i zdecydujesz się na poszukiwania kawałek dalej ;)

Wg mnie fajne karty jeśli chodzi o pracę :)

Powodzenia :)

Napisano

Mi też się wydaję, że znajdziesz tam pracę. Zadowolenie od strony finansowej. Tylko ta Kapłanka coś mi tu....

Napisano

Dziękuję Trida :brum: :przytul:

Dziękuję marta.89 :brum: :przytul:

Pozdrawiam

Napisano

Będzie praca, widać rozmowę kwalifikacyjną i zatrudnienie. Powodzenia Airi :slonko:

Napisano

Stąd pytanie:

Tak, ale redykalnie zmienisz swoje życie. Dojrzejesz do myśli, że poprostu czas wyfrunąć gdzieś dalej w celu uzyskania lepszego zarobku.

• 2 tygodnie później...
Napisano

... w pytanej mieście na razie nie udało mi się znaleźć pracy, trochę też namieszały w sprawie pewne 2 kobiety

...za to jestem po rozmowie w sprawie praktyk/stażu powiedzmy 'na miejscu' i niby są zdecydowani mnie przyjąć ale jeszcze nic nie zostało podpisane

dziękuję wszystkim za wypowiedzi :energia: