Gość Mana Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Sytuacja: zaczęłam szukać pracy nie w miejscu mojego zamieszkania. Z tych i innych względów zależy mi na czasie i czy w najbliższym czasie uda mi się tam tę pracę znaleźć. Stąd pytanie: Jaki będzie wynik moich poszukiwań pracy w miejscowości X. o końca kwietnia? królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan hmm...jakieś szanse chyba są... choć może się na marzeniach skończyć i powinnam się cieszyć tym co mam Cytuj
Arshi Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Wiesz tu widac ze prace dostaniesz, ale nie bedziesz w tej pracy odgrywac pierwszoplanowa role bardziej jako jakas asystentka lecz i tak bedziesz zadowolona z pracy Cytuj
Gość Mana Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 Dziękuję Arshi oby tak było (że będzie tam ta praca) Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan dostaniesz pracę i to zadowalającą Cie dobrez płatną i o fajnym statusie społecznym, niezła pozycja społeczna, będzie taka praca w której coś cię ciagle dzieje i zmienia, będzie też wymagać od Ciebie pewnego rodzaju wrażliwości, Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Kwietnia 2014 Napisano 17 Kwietnia 2014 możesz znaleźć pracę (6 buław + księżniczka kielichów; jakaś oferta, która idealnie pasuje do Ciebie i wyślesz CV), ale myślę też, że do końca tego miesiąca będziesz nadal mieszkać z rodziną (10 denarów) Cytuj
Gość Mana Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Dziękuję paulinqa123 Dziękuję Euterpe Dam znać co i jak Cytuj
Trida Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Stąd pytanie:[/i]Jaki będzie wynik moich poszukiwań pracy w miejscowości X. o końca kwietnia? królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan Możliwość jest ale raczej poza obrębem 'okolic'. Widać potencjał, możliwości, propozycje ale patrząc na wieżę z podsumy - coś może nie zagrać w okolicy i zdecydujesz się na poszukiwania kawałek dalej Wg mnie fajne karty jeśli chodzi o pracę Powodzenia Cytuj
QPucharów Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Mi też się wydaję, że znajdziesz tam pracę. Zadowolenie od strony finansowej. Tylko ta Kapłanka coś mi tu.... Cytuj
Gość Mana Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Dziękuję Trida :brum: Dziękuję marta.89 :brum: Pozdrawiam Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 Będzie praca, widać rozmowę kwalifikacyjną i zatrudnienie. Powodzenia Airi Cytuj
panna.marta Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Stąd pytanie: Jaki będzie wynik moich poszukiwań pracy w miejscowości X. o końca kwietnia? królowa pentakli + arcykapłanka + 6 buław.. dociągnęłam.. księżniczka kielichów + 10 pentakli -> s. 16 Wieża/Rydwan Tak, ale redykalnie zmienisz swoje życie. Dojrzejesz do myśli, że poprostu czas wyfrunąć gdzieś dalej w celu uzyskania lepszego zarobku. Cytuj
Gość Mana Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 ... w pytanej mieście na razie nie udało mi się znaleźć pracy, trochę też namieszały w sprawie pewne 2 kobiety ...za to jestem po rozmowie w sprawie praktyk/stażu powiedzmy 'na miejscu' i niby są zdecydowani mnie przyjąć ale jeszcze nic nie zostało podpisane dziękuję wszystkim za wypowiedzi :energia: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi