maja123 Napisano 18 Kwietnia 2014 Napisano 18 Kwietnia 2014 czy przedluza umowe o prace: ? 2 miecze, 4 kiel, rycerz bulaw 2 miecze to moze byc odp na nie, pozniej 4 kielihy czyli stagnacja odrzucenie mojej osoby, rycerz bulaw to dalsze poszukiwania posady.... Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 wg mnie umowa zostanie przedłużona bo 2 mieczy w pytaniach o pracę wskazuje na intelektualną rozmowę, okres oczekiwania na decyzje 4 kielichy i wynik pozytywny dla Ciebie, całość z sumy daje Słonce wiec zakładam optymnistyczny wariant Cytuj
Trida Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 OJ Daff a ja właśnie uważam, ze niekoniecznie. 4 kielichy to jednak smutek, uczucie 'zawiedzenia' itd. Ale rycerz buław daje tutaj takie poczucie, ze coś się niebawem znajdzie i chyba długo bez pracy nie będziesz Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Trida wiem, że nie zawsze, ale zobaczymy co czas pokaże. Wahałam się sama hehe Cytuj
QPucharów Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Powiedziałabym, że raczej nie. 2 mieczy wstrzymanie, zablokowanie. 4 pucharów niezadowolenie. Rycerz buław będziesz musiała znowu ruszyć na poszukiwania. Tak to widzę. Cytuj
panna.marta Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 czy przedluza umowe o prace: ? 2 miecze, 4 kiel, rycerz bulaw moim zdaniem nie, ponieważ za 2 mieczy stoi karta 4 kieli czyli czegoś co przepadło, co zostało nie zauważone bądź niedocenione. W rycerzu widzę szybkie podjęcie nowych działań. Cytuj
maja123 Napisano 19 Kwietnia 2014 Autor Napisano 19 Kwietnia 2014 no wlasnie, karty nie sa jednoznaczne niestety, a dla mnie to jest bardzo ważna kwestia, bo nie wiem czy sie łudzić ze jednak sie uda, czy juz szukać nowego, ale szukanie pracy to dosc wyczerpujący proces. tym bardziej, ze nie wiem czy mi nie przedłożą umowy,a poki co to chcialabym tam popracowac.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi