Gość Noa20 Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Jakiś czas temu zawarłam umowę z pewną osobą-kobietą. Ta osoba nie wywiązała się z umowy. Zadałam kartom wobec tego pytanie: 1.Dlaczego ta osoba nie dotrzymała umowy? Czyli jaka jest przyczyna. Wyszło mi Koło Fortuny. Jak należy to interpretować? Oczywiście swój koncept mam ale proszę doświadczone osoby o ich interpretację w tej sprawie. Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Noa20 Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) najpierw Twoja interpretacja... jak widzisz masz problem z interpretacją pojedynczych kart...my znamy się na kartach i tez mamy z tym problem polecam poczytać o Kole fortuny ogólnie i zobaczyć ile karta ma znaczeń... Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Daffne lit. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) Ok w tym kontekście iżnterpretowałabym tak: Koło fortuny: nie wywiązała się z powodu braku czasu tudzież nawału obowiązków Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez Noa20 Cytuj
Czarownica Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Brak interpretacji + pytanie o odczucia i emocje drugiej osoby (vide jej stosunek do Ciebie) nie spełniają warunków regulaminu działu. Daję czas na edycję do 13, jak nie, to wątek zamykam. I czy jesteś w stanie zweryfikować pierwsze pytanie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi