Skocz do zawartości

ślub

akszeinga1985

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w tym roku wezmę ślub?

Moc, Sprawiedliwość, II puchary

Czas- rydwan

Wezmę w tym roku ślub cywilny. Gdzieś w okolicach między czerwcem a sierpniem.

Kiedy ślub kościelny?

VII monet, III puchary, VII mieczy

Na razie kościelnego nie weźmiemy, dopiero około 2- 3 lata

Kiedy będę miała dziecko?

Walet kijów, III puchary, Głupiec- płeć chłopiec, czas- latem maj, czerwiec w przyszłym roku.

Co sądzicie?

Napisano

Czas- rydwan

tak, weźmiesz możliwe, że nawet już jesteś w trakcie jakiś przygotowań lub pewna tego, że chcesz tego ślubu.

Kiedy ślub kościelny?

odsunie się to w czasie i to sporo. Nie potrafię Ci podać dokładnej daty, ale 7 monet zawsze wskazywała mi czas długiego wyczekiwania i to takiego niecierpliwego

Walet kijów, III puchary, Głupiec- płeć chłopiec, czas- latem maj, czerwiec w przyszłym roku.

wydaje mi się, że dosć szybko,to będzie dość spontaniczne i nieplanowane

Napisano

Wyglada na to, ze wtym roku bedzie cywilny..

Co do koscielnego-7 denarow to dlugie wyczekiwanie, czasem nawet bardzo dlugie..Mysle, ze najpierw urodzisz dziecko..a ta 7 mieczy na koncu mnie martwi..Nie lubie tej karty, to takie zwodzenie i puste slowa..Moze partner nie chce koscielnego..?Bo mi sie wydaje, ze moze do niego w ogole nie dojsc...

Napisano

Czas- rydwan

Wezmę w tym roku ślub cywilny. Gdzieś w okolicach między czerwcem a sierpniem.

Kiedy ślub kościelny?

Na razie kościelnego nie weźmiemy, dopiero około 2- 3 lata

1. Tak weźmiesz ślub w tym roku, obstawiam lato.

2. Nie widzę kościelnego. Być może coś zaczniecie myśleć, nawet załatwiać ale bez skutku.

3. Super karty na dziecko. Będzie dziecko.

Napisano

Czas- rydwan

Bardzo możliwe, ze do września będziesz nosiła już pierścionek na palcu ;)

Bardzo mocne, zdecydowane karty.

Kiedy ślub kościelny?

Oj tutaj nie prędko. Trochę poczekasz.

Walet kijów, III puchary, Głupiec

Uważam podobnie jak Panna.Marta – dziecko będziesz szybciej niż to sobie zaplanujecie :) ale czasu niestety nie pomogę określić.
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Dziękuję wam za odpowiedzi. Mój narzeczony ślub kościelny chciałby w późniejszym czasie żebyśmy wzięli, a cywilny zastanawiamy się żeby wziąć w tym roku. Chcielibyśmy także mieć dziecko.

• Maestro
Napisano

Ślub będzie w tym roku, kościelnego u Was nie widzę, ktoś tu się będzie migał, co do dziecka, to ok.listopada tego roku zajdziesz w ciążę, dziecko będzie spod znaku rak/lew (przełom znaków, czyli ok. 20 lipca).

Napisano

Ja trochę się migam, boję się trochę. Z jednej strony bym chciała, a z drugiej mam obawy.

Napisano

Czas- rydwan

Tak, lipiec

Kiedy ślub kościelny?

Jak zajdziesz w ciążę/ jak się pojawi dziecko... Organizacja kościelnego troche trwa, więc trzeba by się liczyć z ustaleniami typu: możemy wziąć ślub w 7 miesiącu, ale wtedy będzie po Tobie widać, albo jak dojdziesz do siebie po porodzie.

Hm... szybko, wydaje mi się, że w tym roku możesz już zajść w ciążę

Powodzenia!

Napisano

No wlasnie ja w tej 7 mieczy widze czyjes miganie sie, wykrecanie, moze wymowki w stylu "jeszcze nie teraz, pozniej.."..

Napisano

Zdecydowanie TAK

Kiedy ślub kościelny?

7 monet na poczatku rozkładu moze sugerowac,ze myslicie (myslisz) o tym juz od dawna. Jednak 7 mieczy wszystko blokuje...Moze zawsze cos stoi na drodze...Jeszcze nie teraz...

Mam jeszcze problem z okreslaniem czasu w tarocie ale dziecko jak najbardziej widac :)

• Moderator
Napisano

Czas- rydwan

Zdecydowanie nastąpi to w tym roku. Najpóźniej w listopadzie, ale bardziej prawdopodobny wydaje mi się przełom wakacji. Lipiec

Kiedy ślub kościelny?

Na razie odkładacie to na później, jakby któreś z Was wymyślało jakieś powody, aby nie brać kościelnego

Walet kijów, III puchary, Głupiec-

Jeśli tylko podejmiecie stosowne kroki, to możesz wkrótce być w ciąży