Gość Linkinia Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Zastanawiam się, czy coś więcej jest w ogóle możliwe między nami, czy nie. Zalożyłam czas do końca lipca, ponieważ wakacje na pewno spędzimy osobno. Do października nic się nie będzie działo, sporadyczny kontakt i tyle... Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wejdę z nim w związek przed końcem lipca? Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan W królowej mogłam wyjść ja, jako sparzona, ostrożna, obiecałam sobie zdystansowanie. 2 kielichów to bardzo ładna karta jako odpowiedź na pytanie. On pokazuje mi się w rycerzu buław, gdy podejmuje wobec mnie działania inne niż przyjacielskie (wtedy jest w rycerzu denarów). 3 denarów może wskazywać rozwój naszej relacji i wtedy interpretowałabym całość kart na TAK. Ale... nie jestem przekonana. Królowa mieczy kojarzy mi się z niezadowoleniem... Co myślicie? Cytuj
Trida Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wejdę z nim w związek przed końcem lipca? Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan Romans / flirty na pewno ale czy związek? Buławowy to raczej zabawa, niekoniecznie coś na poważnie. Miłe spotkania, miłe słowa. 3 buław - karta brama - wszystko zależy od Was. Duzo przemyśleń z podsumy, zastanawianie się. Ja nie wiem, czy Pan będzie gotowy na związek.Ale coś tam się będzie działo miedzy Wami na pewno. Królowa mieczy - jako zdystansowana Ty mi się wydaje. Cytuj
Lucindella Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 moze i jakis zwiazek bedzie,ale jak widze bulawowego to niestety burzliwe relacje sie szykuja, bo on za stabilizacja niestety nie jest...mozesz z nim przezywac przygode milosna,ale raczej stabilizacji,ze tak powiem "stalej" chyba nie...moze was polaczyc wspolne dazenie do jakiegos celu...ale jedno chyba bedzie sie podporzadkowywac drugiemu....temu, kto w tej relacji bedzie silniejszy... Cytuj
karim-tarot Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan Tutaj wydaję mi się, że Q mieczy jest trochę niecierpliwa w uczuciach. Jak sama mówisz: "Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ... ?", oczekujesz wejścia w związek, co widać 2 kielichów. Może chwycisz ten miecz, co trzyma Królowa i ty, coś Panu zasugerujesz, bo nie widać żadnych działań ze strony Pana (w stronę związku oczywiście). Z perspektywy Pana to będą raczej kontakty towarzyskie, flirty, a nawet też doświadczenia seksualne. Pan Rycerz - ogień, ogień, może dla niego jesteś osobą pociągającą, z którą lubi spędzać czas. 3 denarów z kolei to okres pracy w dążeniu do stabilnego związku, owszem istnieje ciepło i zalążek chemii miłosnej, ale to Pan oczekuje, że ty się do niego przystosujesz, a nie on do Ciebie, bo 3 denarów wyskoczyła po jego stronie, więc dużo pracy przed nim i w nim samym. Zdystansowanie z Twojej strony może być dobrą grą, Pan to zauważy i będzie próbował zwrócić w Tobie większą uwagę, będzie zabiegał o spotkania, kontakt, bo tak to wodny aspekt powietrza w Q mieczy to takie fantazjowanie, zniecierpliwienie też, a zero konkretów. Ja uważam na podstawie kart, że do końca lipca to będą takie niezobowiązujące spotkania, chyba, że nastąpi jakieś działanie i przełom. Myślę też, że Pan jest zakłopotany i nie wie, "jak do Cb podejść", sama z nim poflirtuj, podrocz się, bo Q meczy - udajesz się w sferę marzeń, niespełnionych oczekiwań. Zacznij g uwodzić, to do wakacji będzie Twój. Pozdrawiam i powodzenia:) Cytuj
Fall Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wejdę z nim w związek przed końcem lipca? Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan Mysle, ze on bedzie nastawiony na jakas przygode wzgledem Ciebie, rycek bulaw to ktos pelen energii i zapalu, ale niestety niestaly w uczuciach. Jest wszedzie tam, gdzie cos sie dzieje, a jak wieje nuda, to zmyka gdzie pieprz rosnie-dlatego marny z niego kandydat na staly zwiazek. Za to na upojny romans-jak najbardziej! ;-) Widac Twoja postawe w krolowej mieczy-bedziesz chlodnym okiem na niego spozierac i chyba im bardziej bedziesz zdystansowana, tym bardziej on bedzie chcial sie wykazac i bedzie o Ciebie zabiegal. Na pewno beda jakies spotkania i nawet mozliwe, ze wasz kontakt bedzie intensywny, w sumie 2 kielichow to ladna karta, ale tak jak wspomnialam, z Ryckiem bulawowym to raczej ciezko o stabilizacje..Bedziecie sie starac cos zbudowac, ale czy uda Ci sie tego ryzka okielznac..? Kaplan sugeruje bys postepowala wedle swoich zasad i nie uginala sie przed nim, niech on troche powalczy o Twoje zainteresowanie i nie daj mu poczuc, ze zdobyl to co chcial za szybko, to moze zdazy sie na tyle wkrecic, by zsiasc ze swojego konika i zostac u Twojego boku :-) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Dziękuję wam bardzo, dziewczyny Święta dobrze mi zrobiły, zdystansowałam się i przemyślałam... Będę królową mieczy, jeśli chodzi o sprawy flirciarsko-buławowe, nie chce bez zobowiązań, to do niczego dobrego dla mnie nie prowadzi... Co do jego natury - trafnie go opisałyście. On uwielbia jak coś się dzieje, pędzi, chociaż 10 min wcześniej mówił, że się źle czuje. Jest bardzo niezależny, nie lubi się podporządkowywać. A co do związków - on chciałby... Na ten moment nie ze mną Cytuj
werona Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Związku nie będzie, bo rozkład otwiera mieczowa, a ona chłodna, zdystansowana i mało uczuciowa (delikatnie mówiąc)... poza tym mam wrażenie, że zostałaś zraniona, więc będzie dystans i chłód, ale też miłe spotkania we dwoje z jakimś młodym mężczyzną, który lubi flirty i zabawę, jest nastawiony towarzysko i na mało zobowiązującą relację i który może uaktywniać się w najmniej spodziewanych dla Ciebie momentach... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Listopada 2014 Napisano 7 Listopada 2014 WERYFIKACJA Kiedy zakładałam temat koło niego była inna kobieta i z nią później wiązał swoją przyszłość. Ona się wycofała z relacji. On wyprowadził się na drugi koniec Polski, chciał odciąć się od wszystkiego co go spotkało w naszym mieście. Związku naszego nie było i nie będzie z racji dzielących nas kilometrów. Kontakt mamy dobry DZIĘKUJĘ za pomoc Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wejdę z nim w związek przed końcem lipca? Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan W królowej mogłam wyjść ja, jako sparzona, ostrożna, obiecałam sobie zdystansowanie. 2 kielichów to bardzo ładna karta jako odpowiedź na pytanie. On pokazuje mi się w rycerzu buław, gdy podejmuje wobec mnie działania inne niż przyjacielskie (wtedy jest w rycerzu denarów). 3 denarów może wskazywać rozwój naszej relacji i wtedy interpretowałabym całość kart na TAK. Ale... nie jestem przekonana. Królowa mieczy kojarzy mi się z niezadowoleniem... Co myślicie? Romans / flirty na pewno ale czy związek? Buławowy to raczej zabawa, niekoniecznie coś na poważnie. Miłe spotkania, miłe słowa. 3 buław - karta brama - wszystko zależy od Was. Duzo przemyśleń z podsumy, zastanawianie się. Ja nie wiem, czy Pan będzie gotowy na związek.Ale coś tam się będzie działo miedzy Wami na pewno. Królowa mieczy - jako zdystansowana Ty mi się wydaje. moze i jakis zwiazek bedzie,ale jak widze bulawowego to niestety burzliwe relacje sie szykuja, bo on za stabilizacja niestety nie jest...mozesz z nim przezywac przygode milosna,ale raczej stabilizacji,ze tak powiem "stalej" chyba nie...moze was polaczyc wspolne dazenie do jakiegos celu...ale jedno chyba bedzie sie podporzadkowywac drugiemu....temu, kto w tej relacji bedzie silniejszy... Tutaj wydaję mi się, że Q mieczy jest trochę niecierpliwa w uczuciach. Jak sama mówisz: "Jak zrealizuje się moje oczekiwanie ... ?", oczekujesz wejścia w związek, co widać 2 kielichów. Może chwycisz ten miecz, co trzyma Królowa i ty, coś Panu zasugerujesz, bo nie widać żadnych działań ze strony Pana (w stronę związku oczywiście). Z perspektywy Pana to będą raczej kontakty towarzyskie, flirty, a nawet też doświadczenia seksualne. Pan Rycerz - ogień, ogień, może dla niego jesteś osobą pociągającą, z którą lubi spędzać czas. 3 denarów z kolei to okres pracy w dążeniu do stabilnego związku, owszem istnieje ciepło i zalążek chemii miłosnej, ale to Pan oczekuje, że ty się do niego przystosujesz, a nie on do Ciebie, bo 3 denarów wyskoczyła po jego stronie, więc dużo pracy przed nim i w nim samym. Zdystansowanie z Twojej strony może być dobrą grą, Pan to zauważy i będzie próbował zwrócić w Tobie większą uwagę, będzie zabiegał o spotkania, kontakt, bo tak to wodny aspekt powietrza w Q mieczy to takie fantazjowanie, zniecierpliwienie też, a zero konkretów. Ja uważam na podstawie kart, że do końca lipca to będą takie niezobowiązujące spotkania, chyba, że nastąpi jakieś działanie i przełom. Myślę też, że Pan jest zakłopotany i nie wie, "jak do Cb podejść", sama z nim poflirtuj, podrocz się, bo Q meczy - udajesz się w sferę marzeń, niespełnionych oczekiwań. Zacznij g uwodzić, to do wakacji będzie Twój. Pozdrawiam i powodzenia:) Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że wejdę z nim w związek przed końcem lipca? Królowa mieczy, 2 kielichów, Rycerz buław i dociągnęłam 3 denarów --> HB Kapłan Mysle, ze on bedzie nastawiony na jakas przygode wzgledem Ciebie, rycek bulaw to ktos pelen energii i zapalu, ale niestety niestaly w uczuciach. Jest wszedzie tam, gdzie cos sie dzieje, a jak wieje nuda, to zmyka gdzie pieprz rosnie-dlatego marny z niego kandydat na staly zwiazek. Za to na upojny romans-jak najbardziej! ;-) Widac Twoja postawe w krolowej mieczy-bedziesz chlodnym okiem na niego spozierac i chyba im bardziej bedziesz zdystansowana, tym bardziej on bedzie chcial sie wykazac i bedzie o Ciebie zabiegal. Na pewno beda jakies spotkania i nawet mozliwe, ze wasz kontakt bedzie intensywny, w sumie 2 kielichow to ladna karta, ale tak jak wspomnialam, z Ryckiem bulawowym to raczej ciezko o stabilizacje..Bedziecie sie starac cos zbudowac, ale czy uda Ci sie tego ryzka okielznac..? Kaplan sugeruje bys postepowala wedle swoich zasad i nie uginala sie przed nim, niech on troche powalczy o Twoje zainteresowanie i nie daj mu poczuc, ze zdobyl to co chcial za szybko, to moze zdazy sie na tyle wkrecic, by zsiasc ze swojego konika i zostac u Twojego boku :-) Związku nie będzie, bo rozkład otwiera mieczowa, a ona chłodna, zdystansowana i mało uczuciowa (delikatnie mówiąc)... poza tym mam wrażenie, że zostałaś zraniona, więc będzie dystans i chłód, ale też miłe spotkania we dwoje z jakimś młodym mężczyzną, który lubi flirty i zabawę, jest nastawiony towarzysko i na mało zobowiązującą relację i który może uaktywniać się w najmniej spodziewanych dla Ciebie momentach... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi