Maestro Inez2503 Napisano 20 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 20 Kwietnia 2014 Mam od lat prawo jazdy,ale nie prowadzę auta.Postanowilam cos z tym zrobić i kupić kilka jazd,żeby poćwiczyć..Zapytalam : Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka do końca lipca jeszcze nie będę prowadzić,ale na pewno będę te jazdy cwiczyc.. Jak sie zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecal.. Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag karty mocno związkowe mi wyszly,moze pochłoną nas inne sprawy niż samochód,moze cos sie zmieni w tej relacji,sama nie wiem,suma dziwna,choć same karty ładne...Swiat jest u mnie zawsze na TAK... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak się zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka moim zdaniem uda się w 9 pucharach jest zadowolenie, nie pełne, ale jest w kolejnej karcie widziałbym właśnie te rady, pomoce z tym związane, zaś 8 denarów to intensywna praca nad tym. Sąd w podsumie to odnowienie starego, dawno pogrzebanego. Jestem na tak, z niewielką pomocą bliskich albo instruktora, ale dasz radę Jak się zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecał... Świat 2 pucharów Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag może te pieniądze po przedyskutowaniu sprawy przeznaczycie na wspólną wycieczkę? Świat w końcu to też podróże, kapłan - rady, 2 puchary - decyzja podjęta we dwoje Jak już będziecie oboje pewni zakupy, to powinien się udać Ale coś mi się zdaje, że gotówkę możecie przeznaczyć na coś innego albo ją odłożyć na później... Cytuj
emilr Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka wg mnie będziesz prowadzic do końca lipca. Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag jest szansa, ze ten samchód bedzie. Nie jestem pewna , cz to n w całosci sfinansuje, ale karty ładne. Cytuj
Trida Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca?9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka A ja powiem, ze bd już jeździła samodzielne ale nadal będziesz trochę strachu i będziesz się w tej jeździe doskonaliła. Jak sie zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecal..Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag Plany będą duże, nawet bym powiedziała, ze będziecie jakieś autka oglądali ale wieża – tutaj chyba nie zdecydujecie się na zakup w czasie wakacji ale dużo dużo po. I taka rada ode mnie – jeśli Wam się z autem nie spieszy – poczekajcie do przyszłej wiosny bo właśnie najlepiej jest kupować auta po zimie tak właściwie. Starsze roczniki są tańsze no i można zobaczyć wszelkie niedociągnięcia po zimie. W lato ceny aut bardzo często idą w górę. Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka zdobędziesz odpowiednią pewność by jeździć, jednak możesz mieć w sobie obawy i niepewność, które bedziez próbowała pokonać i myślę, że w miarę praktyki to się uda. Jak sie zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecal.. Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag uda sie kupic autko z jakiego bedzies zadowolona Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 20 Kwietnia 2014 A ja powiem, ze bd już jeździła samodzielne ale nadal będziesz trochę strachu i będziesz się w tej jeździe doskonaliła. Plany będą duże, nawet bym powiedziała, ze będziecie jakieś autka oglądali ale wieża – tutaj chyba nie zdecydujecie się na zakup w czasie wakacji ale dużo dużo po. I taka rada ode mnie – jeśli Wam się z autem nie spieszy – poczekajcie do przyszłej wiosny bo właśnie najlepiej jest kupować auta po zimie tak właściwie. Starsze roczniki są tańsze no i można zobaczyć wszelkie niedociągnięcia po zimie. W lato ceny aut bardzo często idą w górę. Problem polega na tym,że do tej pory autem woził mnie mąż...W obecnej sytuacji pozostaje mi autobus i pociąg, zatem zależy mi,żeby do końca wakacji mieć czym jeździć. Wiadomo, zima ciezej się wstaje i załatwia sprawy z uwagi na pogodę..Ja wspominałam mu o tym, a on kilka razy napomknął, że to on mi kupi,dlatego też położyłam karty z czystej ciekawości:) Cytuj
Trida Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Problem polega na tym,że do tej pory autem woził mnie mąż...W obecnej sytuacji pozostaje mi autobus i pociąg, zatem zależy mi,żeby do końca wakacji mieć czym jeździć. Wiadomo, zima ciezej się wstaje i załatwia sprawy z uwagi na pogodę..Ja wspominałam mu o tym, a on kilka razy napomknął, że to on mi kupi,dlatego też położyłam karty z czystej ciekawości:) Ahhh rozumiem. To wg mnie po kartach widać zakup, ale bliżej września / października. Cytuj
Fall Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka Mysle, ze dopiniesz swego, 9 pucharow jest bardzo pozytywna karta, jedynie w milosci przynosi poczucie osamotnienia i niedosyt. Bedziesz zadowolona z siebie, tez uwazam, ze w 3 i 8 ukazaly sie Twoje starania w tym wzgledzie, 8 denarow jest poza tym karta ciezkiej pracy, ale takiej, ktora przynosci zwyciestwo! Ja tutaj widze tez podejmowanie decyzji, gdzie wykupic lekcje... Jak sie zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecal.. Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag..hmmm..moze bedzie trzeba pojechac do jakiejs innej miejscowosci by ten samochod nabyc..? Tak mi sie Swiat kojarzy. Poza tym Swiat to tez wolnosc i swoboda, a to wszystko daje wlasnie wlasne autko :-) W 2 kielichow widze umowe miedzy 2 stronami, czyli jawi mi sie to jako wyjazd z tym kaplanem po juz zaklepane auto, a w wiezy widze powrot do twierdzy, czyli domu ;-) Kolo mi sie ewidentnie kojarzy z kolami samochodu i podroza, zas Mag to kierowca :-))) Cytuj
Sanya Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Będziesz cały czas pracować nad tą kwestią, dużo ćwiczyć, ale zabraknie jednego pucharu by zostać samodzielną, także jeszcze troszkę trzeba będzie poczekać Powodzenia! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Sierpnia 2014 Autor Maestro Napisano 14 Sierpnia 2014 CZĘSCIOWA WERYFIKACJA Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka W poniedziałek miałam zacząć jazdy, ale wczoraj uległam wypadkowi na rowerze. Jazdy przesunięte o min. 3 tyg., dopóki mi gipsu nie zdejmą z ręki.. 1 Cytuj
emilr Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 Oj to niedobrze. 3 denarów pokazała 3 tygodnie? wracaj szybko do zdrowia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Sierpnia 2014 Autor Maestro Napisano 15 Sierpnia 2014 Oj to niedobrze. 3 denarów pokazała 3 tygodnie?wracaj szybko do zdrowia Mozliwe..kurcze, ale przeżycie miałam straszne..Jak wstałam, nie czułam lewej reki, dosłownie mi zwisała, chciałam się obudzić...ból nieziemski, jakiś facet, który widział wypadek zawiózł nas na pogotowie, tam zrobili rtg i na moją prośbę dali mi zastrzyk z ketonalu (jakbym nie poprosiła, to nic by mi nie dali, kurde), potem poszliśmy piechotą do szpitala. bo blisko. Zajęli się mną ratownicy i lekarz.Miałam humor, na pytanie ratownika, czy uderzyłam się w głowę (sprawdzał, czy gdzieś jeszcze nie oberwałam ),odparłam, że nie, że ja mam tylko taki charakter;))). Cytuj
emilr Napisano 15 Sierpnia 2014 Napisano 15 Sierpnia 2014 na pytanie ratownika, czy uderzyłam się w głowę (sprawdzał, czy gdzieś jeszcze nie oberwałam ),odparłam, że nie, że ja mam tylko taki charakter;))). Inez. Ha ha, dobra jesteś Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Listopada 2014 Autor Maestro Napisano 7 Listopada 2014 Mam od lat prawo jazdy,ale nie prowadzę auta.Postanowilam cos z tym zrobić i kupić kilka jazd,żeby poćwiczyć..Zapytalam :Jak sie zrealizuje moje samodzielne prowadzenie samochodu do końca lipca? 9pucharow 3denarow 8denarow suma Kochankowie HB Sad/Kaplanka do końca lipca jeszcze nie będę prowadzić,ale na pewno będę te jazdy cwiczyc.. Jak sie zrealizuje zakup samochodu dla mnie przez Y do końca lipca?Bo mi obiecal.. Swiat 2pucharow Kaplan suma Wieża HB Kolo/Mag karty mocno związkowe mi wyszly,moze pochłoną nas inne sprawy niż samochód,moze cos sie zmieni w tej relacji,sama nie wiem,suma dziwna,choć same karty ładne...Swiat jest u mnie zawsze na TAK... PEŁNA WERYFIKACJA Od września, tzn. od momentu, gdy zaczęłam odzyskiwać ruchomość lewej ręki zaczęłam umawiać się z instruktorem na jazdy samochodem. Ładnie pokazały to karty 3 i 8 denarów. Obecnie jestem na takim etapie, że mogę jechać autem przez miasto, ale jednak w obecności osoby trzeciej, na jazdy się jeszcze umawiam.. Wczoraj kupiliśmy samochód. Ja wyłożyłam kasę, on ma mi oddać pieniądze.. Sama znalazłam samochód w necie, intuicyjnie wyczułam, ze to TEN, mimo iż miałam sporo propozycji kupna..Przy okazji nawiązałam miły kontakt z poprzednimi właścicielami;) Cytuj
saba33 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 gratulacje Inez wiatr we włosy i jedziesz :0 Cytuj
Ivone2 Napisano 9 Listopada 2014 Napisano 9 Listopada 2014 Droga Inez2503 przepraszam za wymądrzanie się tutaj ale z doświadczenia wiem ze ciężko jest jeździć samemu jeśli się przyzwyczaisz do kogoś obecności. Moja rada jest taka abyś próbowała po mniej uczęszczanych ulicach miasta jeździć już samodzielnie, ja miałam identyczny problem jak Ty. Uporałam sie z nim jak kupiłam sobie Auto. Po 6 miesiącach jazdy samodzielnie i 1 stłuczce uważam ze moze mistrzem kierownicy nie jestem ale lek przed samodzielnym poruszaniem sie z punktu A do B mam opanowane Życzę powodzenia szerokości przyczepności i zdrówka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi