pawel116 Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 W okolicy właśnie modernizują linię kolejową. Zrobią tak, że w moim mieście będą mogły się zatrzymywać pociągi dalekobieżne. Burmistrz domaga się też przedłużenia linii SKM. Jak zrealizuje się próba przedłużenia linii SKM do końca 2014 roku? 7 Monet, 7 Kielichów, Rycerz Kielichów -> Cesarzowa Oj chyba się zejdzie sądząc po 7 Monet, w tym roku na pewno się nie uda, ale może w przyszłym. Postaram się zweryfikować w grudniu Cytuj
Trida Napisano 20 Kwietnia 2014 Napisano 20 Kwietnia 2014 Coś zacznie się dziać na pewno ale do końca 2014 roku.... Raczej mało prawdopodobnie jak dla mnie I będzie 'przepraszanie', no i chcieli dobrze ale coś tam stanęło na drodze itd. Dobra mina do złej gry ale proces ruszy na pewno. Stawiam na to, ze zatrzyma ich zima po części Cytuj
Lucindella Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 do konca roku sie chyba nie uda...zle ulokowane pieniadze na to nie pozwola....ale w przyszlym roku...szanse sa ;-) Cytuj
QPucharów Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Moim zdaniem w tym roku nie uda się. 7 monet oznacza inwestycję ale to wszystko pozostaje w formie planów(7 pucharów). Dwie 7 oznaczają brak widocznego postępu. Rycerz kielichów to takie wyjście z propozycją, więc myślę, że w tym roku poczynią jakieś plany, ale wszystko "rozmywa" się o kasę. Cytuj
Sanya Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Myślę, że się nie uda, jakieś "mdłe" te karty wyszły Jak narazie są plany, myśli, ale to wszystko pozostaje jeszcze w sferze wyobrażeń, natomiast szansa w dalszej przyszłości jest Cytuj
Gość Daffne Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 w tym roku nadal będzie tylko plan. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi