Skocz do zawartości

Skm

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W okolicy właśnie modernizują linię kolejową. Zrobią tak, że w moim mieście będą mogły się zatrzymywać pociągi dalekobieżne. Burmistrz domaga się też przedłużenia linii SKM.

Jak zrealizuje się próba przedłużenia linii SKM do końca 2014 roku?

7 Monet, 7 Kielichów, Rycerz Kielichów -> Cesarzowa

Oj chyba się zejdzie sądząc po 7 Monet, w tym roku na pewno się nie uda, ale może w przyszłym.

Postaram się zweryfikować w grudniu :D

Napisano

Coś zacznie się dziać na pewno ale do końca 2014 roku.... Raczej mało prawdopodobnie jak dla mnie ;)

I będzie 'przepraszanie', no i chcieli dobrze ale coś tam stanęło na drodze itd. Dobra mina do złej gry ale proces ruszy na pewno.

Stawiam na to, ze zatrzyma ich zima po części :D

Napisano

do konca roku sie chyba nie uda...zle ulokowane pieniadze na to nie pozwola....ale w przyszlym roku...szanse sa ;-)

Napisano

Moim zdaniem w tym roku nie uda się. 7 monet oznacza inwestycję ale to wszystko pozostaje w formie planów(7 pucharów). Dwie 7 oznaczają brak widocznego postępu. Rycerz kielichów to takie wyjście z propozycją, więc myślę, że w tym roku poczynią jakieś plany, ale wszystko "rozmywa" się o kasę.

Napisano

Myślę, że się nie uda, jakieś "mdłe" te karty wyszły :D Jak narazie są plany, myśli, ale to wszystko pozostaje jeszcze w sferze wyobrażeń, natomiast szansa w dalszej przyszłości jest :)