Farfalla209 Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Witajcie, 1.5 roku temu zainwestowałam pieniądze na dłuższy okres czasu. Znajomi poddają w wątpliwość czy są tam bezpieczne. Oczywiście, nie będę podejmować decyzji na podstawie kart, jednak z ciekawości. As buław . 9 pucharów (O) . 3 mieczy (O) -> Mag I Wg tych kart to chyba są bezpieczne, nie ma co tracić spokoju i wymyślać Cytuj
Cogito_ Napisano 21 Kwietnia 2014 Napisano 21 Kwietnia 2014 Według mnie, te karty pokazały bardziej Twoje obawy i przegadanie tematu bardziej, niźli odpowiedź na pytanie jakie zadałaś... Cytuj
x-latek Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 To nie jest tak łatwo odczytać karty przy tak zadanym pytaniu. Może zadaj pytanie - czy będę miała pewien profit z tego po pewnym czasie? O, w ten sposób. Nie będziesz pewna wtedy co do interpretacji to znowu zapodaj na forum, a my tu sobie wtedy podumamy. Cytuj
Fall Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Podpinam sie do x-latka. Bo co to naprawde znaczy czy sa bezpieczne..? Nieraz instytucje moga od Ciebie wybebnic cala kase ale jesli bedzie to zgodnie z umowa, to nie bedzie to zadna kradziez i karty moga nie pokazac tego jako niebezpieczenstwa.. Cytuj
Beata39 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Obawy zawsze są i karty to u ciebie wyczuwają. 9 pucharów (O) jesteś niepewna, boisz się, że możesz stracić a nie zyskać. 3 mieczy (O) jakieś komplikacje. A dziewczyny są mądrzejsze ode mnie więc zgadzam się z nimi. Mam nadzieję, że nie stracisz. Powodzenia Cytuj
Trida Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 1.5 roku temu zainwestowałam pieniądze na dłuższy okres czasu. Znajomi poddają w wątpliwość czy są tam bezpieczne. Oczywiście, nie będę podejmować decyzji na podstawie kart, jednak z ciekawości. As buław . 9 pucharów (O) . 3 mieczy (O) -> Mag I Bardziej w kartach pokazały się Twoje obawy ale podsuma właśnie wg mnie pokazuje, ze wszystko jest ok Mag ma wiedzę i jak dla mnie to tak jakby reprezentuje bank / miejsce, w którym są Twoje pieniądze. Cytuj
Farfalla209 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 No spoko, też tak myślę . Znajomi mnie nakręcają, ale ja czuję by nie kombinować tylko spokojnie niech leżą i czekają do końca umowy . Cytuj
Wróżbita Soleil Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 dlatego często mamy problem ze stawianiem kart samym sobie bo w wielu przypadkach wychodzą karty mówiące o nas i nastawieniu do sprawy a nie konkretną odpowiedź.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 są bezpiecznie inwestowane ( as bulaw), buław to obrór pieniadzem, ale w taki sposób by przynosił zysk. Także nie ma się co martwic i o tym mówią pozostałe karty. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Pieniądze są bezpieczne. Są zainwestowane i pracują - as buław, 9 pucharów w mojej talii pokazuje obfitość i bogactwo. Są zablokowane tą inwestycją - 3 miecze. Mag - rozmnożą się. Nie martw się. No chyba, że zainwestowałaś w Amber Gold, to wtedy to 9 pucharów dostał właściciel Amber, a ty dostaniesz tylko 3 miecze;) Cytuj
x-latek Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 O! Przypomniałem jeszcze coś. As Buław to też jest dobra okazja/szansa. Także wygląda na to że pieniądze będą bezpieczne i jeszcze będziesz mieć profit z tego. Cytuj
x-latek Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Ale postawiłaś karty pod pytanie jak Ci mówiłem wcześniej? Zrób to. Tam po tym Asie jednak masz dalej odwrócone, niezrozumiałe takie jakieś. Nie chcę mieć Cię na sumieniu w razie czego hehe. Cytuj
Farfalla209 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Wiesz co nie chcę aż tak się zagłębiać kartami w ten temat, bo wszak to nie na podstawie kart powinnam podejmować decyzję . Chciałam tylko rzucić okiem co karty powiedzą i to mi starczy, mimo, że nie wyszło jasno. Jeśli stracę to będzie wina mojej decyzji, niczyja inna Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi