Skocz do zawartości

Czy moje pieniądze są bezpieczne

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

1.5 roku temu zainwestowałam pieniądze na dłuższy okres czasu. Znajomi poddają w wątpliwość czy są tam bezpieczne. Oczywiście, nie będę podejmować decyzji na podstawie kart, jednak z ciekawości.

As buław . 9 pucharów (O) . 3 mieczy (O) -> Mag I

Wg tych kart to chyba są bezpieczne, nie ma co tracić spokoju i wymyślać

Napisano

Według mnie, te karty pokazały bardziej Twoje obawy i przegadanie tematu bardziej, niźli odpowiedź na pytanie jakie zadałaś...

Napisano

To nie jest tak łatwo odczytać karty przy tak zadanym pytaniu. Może zadaj pytanie - czy będę miała pewien profit z tego po pewnym czasie? O, w ten sposób.

Nie będziesz pewna wtedy co do interpretacji to znowu zapodaj na forum, a my tu sobie wtedy podumamy.

Napisano

Podpinam sie do x-latka. Bo co to naprawde znaczy czy sa bezpieczne..? Nieraz instytucje moga od Ciebie wybebnic cala kase ale jesli bedzie to zgodnie z umowa, to nie bedzie to zadna kradziez i karty moga nie pokazac tego jako niebezpieczenstwa..

Napisano

Obawy zawsze są i karty to u ciebie wyczuwają. 9 pucharów (O) jesteś niepewna, boisz się, że możesz stracić a nie zyskać. 3 mieczy (O) jakieś komplikacje. A dziewczyny są mądrzejsze ode mnie więc zgadzam się z nimi. Mam nadzieję, że nie stracisz. Powodzenia :)

Napisano
1.5 roku temu zainwestowałam pieniądze na dłuższy okres czasu. Znajomi poddają w wątpliwość czy są tam bezpieczne. Oczywiście, nie będę podejmować decyzji na podstawie kart, jednak z ciekawości.

As buław . 9 pucharów (O) . 3 mieczy (O) -> Mag I

Bardziej w kartach pokazały się Twoje obawy ale podsuma właśnie wg mnie pokazuje, ze wszystko jest ok :)

Mag ma wiedzę i jak dla mnie to tak jakby reprezentuje bank / miejsce, w którym są Twoje pieniądze.

Napisano

No spoko, też tak myślę :). Znajomi mnie nakręcają, ale ja czuję by nie kombinować tylko spokojnie niech leżą i czekają do końca umowy :).

Napisano

dlatego często mamy problem ze stawianiem kart samym sobie bo w wielu przypadkach wychodzą karty mówiące o nas i nastawieniu do sprawy a nie konkretną odpowiedź..

Napisano

są bezpiecznie inwestowane ( as bulaw), buław to obrór pieniadzem, ale w taki sposób by przynosił zysk. Także nie ma się co martwic i o tym mówią pozostałe karty.

Napisano

Pieniądze są bezpieczne. Są zainwestowane i pracują - as buław, 9 pucharów w mojej talii pokazuje obfitość i bogactwo. Są zablokowane tą inwestycją - 3 miecze. Mag - rozmnożą się. Nie martw się. No chyba, że zainwestowałaś w Amber Gold, to wtedy to 9 pucharów dostał właściciel Amber, a ty dostaniesz tylko 3 miecze;)

Napisano

O! Przypomniałem jeszcze coś. As Buław to też jest dobra okazja/szansa. Także wygląda na to że pieniądze będą bezpieczne i jeszcze będziesz mieć profit z tego.

Napisano

Ale postawiłaś karty pod pytanie jak Ci mówiłem wcześniej? Zrób to.

Tam po tym Asie jednak masz dalej odwrócone, niezrozumiałe takie jakieś.

Nie chcę mieć Cię na sumieniu w razie czego hehe.

Napisano

Wiesz co nie chcę aż tak się zagłębiać kartami w ten temat, bo wszak to nie na podstawie kart powinnam podejmować decyzję :). Chciałam tylko rzucić okiem co karty powiedzą i to mi starczy, mimo, że nie wyszło jasno. Jeśli stracę to będzie wina mojej decyzji, niczyja inna :)