Skocz do zawartości

uczucia 30 dni

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karciochy na najbliższy miesiąc. Co mnie czeka w sferze uczuć w ciągu najbliższych 30 dni?

koło fortuny X, kochankowie VI, 3 pucharów dołożone 3 buław oraz rycerz pucharów

Dużo flirtów, zabawy, możliwość poznania jakiegoś pana odpowiadającemu rycerzowi pucharów- koło, trzeba to wykorzystać?

Macie jakieś doświadczenia co do rycerza pucharów?

pozdrawiam,

M!

Napisano

Hej Kochana!

Ladnie ladnie-Kolo otwiera rozklad..a wiec jakies zmiany w zyciu uczuciowym sie szykuja, moze jakies zrzadzenie losu, szczesliwy traf albo..przeznaczenie ;-) Masz kochankow, a wiec podejmowanie jakiejs decyzji, chociaz Kochankowie to rozwniez milosc dana nam z "gory", od Boga..Mozliwe, ze w polaczeniu z tym Kolem tak to wlasnie bedzie wygladac..! W 3 pucharow widze radosc z milosci, docenienie tego, co sie dostalo i umiejetnosc docenienia cudu, jakim jest milosc. Bedziesz snuc jakies plany na przyszlosc albo podejmowac ku temu jakies dzialania, a co do Rycka-mysle, ze to facet, ktoremu bedzie drgalo serce na Twoj widok, choc sam jeszcze nie do konca moze byc swiadom co sie z nim dzieje, on cos czuje, ale nie umie jeszcze tego nazwac ani okreslic..Jak dla mnie zapowiada sie ciekawie!!!

Gość Linkinia
Napisano

Chociaż przy trzech pierwszych kartach nie ma jako tako faceta, to koło zapowiada zmianę w sferze uczuć. Jeżeli do tej pory byłaś sama i mało się działo - niemal na 100% los się teraz odmieni. Widać sporo zabawy, flirtów i okazji, by kogoś poznać - dociągnęłaś karty, a tam już rycek... Myślę, że nie będziesz się czuła samotna, a wręcz będziesz brylować w towarzystwie ;) Możesz mieć wątpliwości co do jakiejś znajomości (Kochankowie). 3 buław, karta brama, po niej Rycek. Wszystko zależy od Ciebie ;)

Jeżeli chodzi o rycerza kielichów - wychodził mi w nim kolega, który mi się podoba. Z tego, co zauważyłam jest baardzo towarzyską osobą, lubi kobiety, ma bajerę, pojawiał się - pogadaliśmy, pośmaliśmy, no i następowała cisza ;)

Napisano

Ojojoj sporo tutaj się będzie dziać. Jeżeli masz okres zastoju, karty mówią, że to się zmieni i nastąpi okres korzystny dla różnych flirtów (Kochankowie), ale takich dość niezobowiązujących, widać też, że na horyzoncie pojawi się jakiś amant bardziej konkretny. Co do samego kielichowego, on pokazał mi kiedyś bardzo zakręconego na mim punkcie mężczyznę, ale był on dość hmm.. niestały uczuciowo - straszny flirciarz, a jego zachowanie było czasem wręcz męczące. Podsumowując - na pewno będzie Cię adorował jakiś mężczyzna, a kto to będzie - okaże się :)

• Maestro
Napisano

Na pewno zmiana losowa, jakiś romans się szykuje, ale on może nie być wolnym facetem. Rycerz Kielichów to flirciarz,co skacze z kwiatka na kwiatek..

Napisano

Czekają Cię zmiany. Koło fortuny i 3 buław o tym mówią. Może spotkasz kogoś z kim fajnie będziesz się czuła ,bawiła. Otworzysz się na nowe znajomości, ktoś będzie Cię adorował.

Napisano

Jeśli jesteś stanu wolnego to na pewno zacznie się coś fajnego dziać. Początek czegoś... trudno określić czy początek czegoś trwałego, czy to tylko romans. Ale na pewno sytuacja, w jakiej się znajdziesz, sprawi Ci radość. :) Facet niekoniecznie musi być flirciarzem - może mu brakować pewności siebie i np. zdarzy się tak, że to Ty będziesz musiała być drapieżcą, zaatakować. :-) Na pewno będzie kochliwy.

Napisano

zmiana, cos nieoczekiwanego. Poznasz kogoś (albo moze juz znasz) kto da i dobra zabawę, flirt. Nie wiem, czy czasem w Kochankach i 3 pucharów nie pokazała sie trzecia osoba... i zdecydowanie, co dalej, wybranie jakiejś opcji.

Moje doswiadczenia z ryckiem kielichowym jeśli za bardzo nie bierzesz do głowy to super kompan na flirt. Jeśli myślisz o poważnym związku to od niego tego nie uświadczysz. Chyba, ze początek relacji, zakochanie - to tak. Mógł sie tak pokazać, jako świeża krew:)

z negatywnych doswiadczeń na wasnej skórze: to taki lovelasik, niezdecydowany, sam nie wie czego chce. Lubi byc zakochany, lubi motylki w brzuchu No i jest fajnie, miło. Do czasu.

Ale jak pisałam - to zależy od oczekiwań.

• 3 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA: beznadzieja, zero uczuc, nadal wiecej pecha niz szczescia w milosci. Karty zbyt optymistyczne ws do tej nudy co jest teraz.

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Dzięki za weryfikację. No kto by pomyślał, karty wyglądały optymistycznie :bezradny:

Napisano
Dzięki za weryfikację. No kto by pomyślał, karty wyglądały optymistycznie :bezradny:

Linkinia welcome to my real world :P

• Maestro
Napisano (edytowane)

A ja powiem tak, że Tarot nie znosi, gdy narzuca mu się czas. Poza tym Wszechświat ma inne pojęcie czasu niż my i o tym powinien wiedzieć każdy, kto próbuje parać się ezoteryką;). Karty pokazują sytuację DOCELOWĄ i sam fakt, ze nie sprawdziły się w czasie, w którym MY CHCIELIŚMY, ŻEBY SIĘ SPRAWDZIŁY nie świadczy o tym, że taka sytuacja nigdy nie nastąpi..

W rozkładzie masz puchary i buławy co może oznaczać okres letni - Rak (puchary,czerwiec - lipiec), Lew (buławy, lipiec - sierpień);). Poza tym Koło jako pierwsze mówi o tym, że co Ci jest pisane, to nie ucieknie...;)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

właśnie. Inez ma racje. Karty wielokrotnie pokazały mi przyszłe wydarzenia, chociaż pytałam o dzisiaj, jutro, najbliższą przyszłosć. Karty wybegały nieco dalej w przyszłość.

Napisano

no fajnie by bylo, zeby to sie sprawdzilo.