Skocz do zawartości

rozkład na urodziny dziś

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życiaKról Kieli -nie mam pojecie co ten krol oznacza

2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) 10 mieczy -tak mialam w pracy, karta ta opisuje moja prace ostatnio

3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu Królowa Buław -bede aktywna, bede dzialac, bede sexi

4. Gdzie jesteś dzisiaj. Król Denarów -skupiona na pracy głównie-sprawy pracowe moja glowe zaprzataja

5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu 5 mieczy -nie wiem ktos bedzie falszywy ??

6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz 8 buław -duzo bedzie sie dzialo, duzo energi wiele spraw na raz

7. Cele które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu 4 miecze -odpoczne, zregeneruje sie

8. Ogólna prognoza na ten rok lub cykl 10 kieli -chyba ok, bede sie czula kochana, moj zwiazek rozkwitnie, moze ciaza? choc nie planuje

9. Urodzinowy Dar od Wszechświata – błogosławieństwo które otrzymujesz na ten rok lub cyklKról Mieczy -nie wiem, logiczne myslenie?czy jakis nowey facet ?

Mam urodziny dziśś!

Krol mieczy i 5 mieczy i 4 mieczy to moze lekarz i jakad choroba.

Bede sie wyprowsdzsc do mojego chlopaka i razem zsmieszkamy wiec to moze 10 kieli lub ciaza choc nie planuje. Martwi mnie malo kart na prace 10mieczy to było w pracy ciezko ale dalam rade. dodam jeszcze ze prawodpobobnie niedlugo nie przedluza mi umowy i bede musziala szukac nowe j pracy, ale w tych kratach nie wiedze nowej pracy ogole chyba malo pracowych kart....

Edytowane przez maja123
  • Maestro
Napisano

Urodziny urodzinami,ale gdzie Twoja interpretacja?

• 3 tygodnie później...