maja123 Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. Energie i sprawy które już się kończą, odchodzą z Twojego życiaKról Kieli -nie mam pojecie co ten krol oznacza 2. Cele które udało się osiągnąć w ostatnim roku/cyklu (zadania ukończone) 10 mieczy -tak mialam w pracy, karta ta opisuje moja prace ostatnio 3. Sprawy i zadania które przechodzą do tego roku/cyklu Królowa Buław -bede aktywna, bede dzialac, bede sexi 4. Gdzie jesteś dzisiaj. Król Denarów -skupiona na pracy głównie-sprawy pracowe moja glowe zaprzataja 5. Nowe energie i sprawy które pojawią się w nadchodzącym roku/cyklu 5 mieczy -nie wiem ktos bedzie falszywy ?? 6. Wyzwania i trudności z którymi się zmierzysz 8 buław -duzo bedzie sie dzialo, duzo energi wiele spraw na raz 7. Cele które możesz osiągnąć w nadchodzącym roku/cyklu 4 miecze -odpoczne, zregeneruje sie 8. Ogólna prognoza na ten rok lub cykl 10 kieli -chyba ok, bede sie czula kochana, moj zwiazek rozkwitnie, moze ciaza? choc nie planuje 9. Urodzinowy Dar od Wszechświata – błogosławieństwo które otrzymujesz na ten rok lub cyklKról Mieczy -nie wiem, logiczne myslenie?czy jakis nowey facet ? Mam urodziny dziśś! Krol mieczy i 5 mieczy i 4 mieczy to moze lekarz i jakad choroba. Bede sie wyprowsdzsc do mojego chlopaka i razem zsmieszkamy wiec to moze 10 kieli lub ciaza choc nie planuje. Martwi mnie malo kart na prace 10mieczy to było w pracy ciezko ale dalam rade. dodam jeszcze ze prawodpobobnie niedlugo nie przedluza mi umowy i bede musziala szukac nowe j pracy, ale w tych kratach nie wiedze nowej pracy ogole chyba malo pracowych kart.... Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez maja123 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 22 Kwietnia 2014 Urodziny urodzinami,ale gdzie Twoja interpretacja? Cytuj
Trida Napisano 22 Kwietnia 2014 Napisano 22 Kwietnia 2014 Standardowo zapraszamy do zapoznania się z regulaminem http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Cytuj
maja123 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Napisano 22 Kwietnia 2014 zinterpretowalam, tak moze byc ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi