Skocz do zawartości

Prom i bieg polna droga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lukas85
Napisano

Czesc a moglbym prosic o interpretacje takiego snu.Bylem na promie az tu nagle auto zaczelo zjezdzac i wpadlo do wody,potem bieglem polna droga ale nie sam,byly jakies osoby ale nie wiem kto to,twarzy nie widzialem,bieglem bieglem i konca nie bylo.Nagle znalazlem sie w pokoju mojego zmarlego wujka,on lezal na lozku ale byl niezywy caly czas a ja z jego pokoju wychodzilem przez okno,jakis pomysl na interpretacje??

Napisano

Auto zjeżdżające z promu może oznaczać utratę kontroli nad życiem lub emocjami, na przykład w kontakcie ze zjawiskiem śmierci. Wspominasz o zwłokach wujka we śnie, być może twój sen jest efektem chwilowej paniki umysłu, po tym jak coś na jawie sprowokowało ją do wspomnienia o istnieniu śmierci. Bieg drogą byłby tu życiem, a zwłoki byłyby celem życia - czyli śmiercią. Wyjście przez okno to dusza opuszczająca ciało. Sen moim zdaniem robi sobie symulację śmierci, pokazuje ją sobie, ogląda i sprawdza jak zareaguje umysł.

Gość Lukas85
Napisano

dziekuje ci bardzo,ciekawa interpretacja dodam ze tym autem sie nie przejmowalem ze zjezdza,bo to nie moje bylo nawet nie lecialem po nie,tylko stalem i patrzylem,a przez okno wychodzilem tak jakby to byla ucieczka,wyscig jakis raczej bo nie odczuwalem ze przed kims uciekam,dziekuje za interpretacje