anusia220 Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 Witam, Miałam po długim czasie sen, który dość mocno zapadł mi w pamięć, zazwyczaj raczej nie zapamiętuję swoich snów. Śniło mi się, że wybrałam się z narzeczonym na zakupy w poszukiwaniu dla siebie portmonetki na drobne (choć sama osobiście używam tylko portfela). W jakimś sklepie w końcu wybrałam wymarzoną i dokupiłam do kompletu w tym samym stylu portfel i byłam bardzo tak bardzo szczęśliwa, że obudziłam się z uśmiechem na buzi. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Cytuj
Bellama Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Wiatam Ukazuje dynamicznego ducha, intencje, sprzyjajace w roznego rodzaju wysilkach i dazeniach. Delikatnie ostrzega przed sklonnoscia do lekkiej rozrzutnosci. Integracja pomocnych osob w Twoich planach, zamiarach. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
anusia220 Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 dziękuję bardzo za interpretację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi