Skocz do zawartości

Maj (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Wyjeżdzam na weekend majowy. Będę miała utrudniony dostęp do komputera, dlatego postawiłam karty dzisiaj. Odwdzięczę się interpretacją :bukiet:

Info: Studiuję, piszę teraz pracę licencjacką, nie pracuję, jestem singlem.

MAJ

Uczucia10 denarów, XV Diabeł, Król mieczy --> HB VII Rydwan

Dobre relacje z rodziną i przyjaciółmi. Widać, że będę tłumiła w sobie uczucia wobec jednego pana, bo jest im niechętny. Jako że kręci się przy mnie też inny facet, którego znowu ja nie chcę – karty mogły pokazać, że będzie obecny, ale ja sama tworzę tu ograniczenia i jest mi on obojętny.

Przyjaźnie 4 kielichów, XII Wisielec, VIII Siła --> HB VI Kochankowie

Będę mogła liczyć na wparcie przyjaciół, pewnie niejedno piwo z nimi otworzę. To samo grono osób. Będę dzięki nim miała sporo siły i energii. Może znajdę się w sytuacji, która mnie zaskoczy i będę musiała dokonać jakiegoś wyboru.

Nieoczekiwane Rycerz buław, 6 buław, 8 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Mam przeczucie, że chodzi tutaj o mojego przyjaciela. Może uda się nam złapać kontakt taki jak dawniej, co sprawi mi wielką radość.

Najważniejsze wydarzenie Rycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

Te karty kojarzą mi się z randką, ze spotkaniem we dwoje, które mnie w jakiś sposób zaskoczy, coś wyjdzie na jaw, czego nie podejrzewałam.

Dobra rada kart XX Sąd, IV Cesarz, 7 buław --> HB IV Cesarz

Nie powinnam kurczowo trzymać się tego, co stare i sprawdzone. Powinnam pozwolić rzeczom dziać się, nie brać spraw w swoje ręce, pozwolić, by ktoś inny się starał.

I jeszcze bardzo proszę, spójrzcie:

Jak będzie wyglądała moja relacja z X? - wypadła XVI Wieża. 2 mieczy, król kielichów, królowa kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik

Czeka mnie coś przełomowego w tej relacji, rozmowa albo zdarzenie. 2 mieczy i karty z sumy wskazują, że będziemy rozmijać się, może nawet unikać, nie będzie między nami dawnej otwartości. Jest dla mnie ważny - wyszedł w królu. Ja spokojnie będę czekała, gotowa zawsze go wesprzeć...

relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Nie wiem, czy uda się zobaczyć, ale na pewno będziemy mieć kontakt na portalu społecznościowym. Ogólnie miło, ciepło.

relacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

Relacja przyniesie mi zadowolenie, będę sie czuła panią sytuacji. Będzie umawianie się, spotkania.

I ostatnie

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że X pójdzie ze mną na koncert? - król denarów, królowa denarów, 8 kielichów, król buław --> HB Siła

Nie wiem, jak odczytać 8 kielichów, zawsze mam z nią problem. Król denarów to facet, który składa jakąś propozycję, ma coś do zaoferowania. W królowej denarów jestem zadowolona. Na karcie 8 kielichów postać idzie sama w noc, więc może nie będziemy nic na ten temat mówić - on będzie miał swoje plany, ja swoje. Może inny pan mi będzie towarzyszył? (król buław)

Będę niezmiernie wdzięczna za każdą interpretację!

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

tutaj bardziej rodzinnie, a diabeł zaraz obok może mówić o przywiązaniu do najbliższych lub uzależnieniu od nich - finanse, opinia... może też mówić, że pojawi się pokusa związana z jakimś panem (król mieczy), który nie jest zainteresowany zaangażowaniem się... Widać jedną kartę z denarów i mieczy, więc może poświęcisz się bardziej studiom niż romantycznym rozterkom... A diabeł - do czasu do czasu coś Ci szepnie na uszko, ale (jak wyszłaś w tym mieczowym) zrobisz to, co sama uznasz za słuszne

chyba na jakiś czas postanowisz się odsunąć, zawiesisz kontakty albo nie będziesz przywiązywać do nich tak wielkiej wagi. Pod koniec miesiąca wszystko się uspokoi, powinnaś być wtedy bardziej zadowolona :)

nieoczekiwanie ktoś z przeszłości może się pojawić i relacja nabierze tempa, może jakiś amant się wyłowi i zacznie zabiegać

możliwe, że sama dążysz do jakiegoś celu i w tym miesiącu możesz go osiągnąć

Najważniejsze wydarzenieRycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

pewien pan może ładnie mówić, nawiążecie więź

spotkasz się z kimś za kim tęsknisz

dostaniesz wiadomość i nie będziesz mogła spać po nocach, ale w końcu dojdzie do spotkania czy zgody

Jak będzie wyglądała moja relacja z X? - wypadła XVI Wieża. 2 mieczy, król kielichów, królowa kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik

wszystko może się odmienić, chyba zamkniesz się na tą osobę (albo druga strona to zrobi), ale będziesz dużo o niej myśleć i czekać na jego ruch

relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan

albo zamkniecie za sobą jakiś etap, skupisz się bardziej na krewnych, a z nim od czasu do czasu spotkania,

albo odetniesz się od niego i będziesz przebywać w gronie osób, które już dobrze znasz

elacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

na początku widać wahania, ale dalej jest bardzo miło i ciepło :) Relacja nadal może biec na torach koleżeńskich, ale dołka z tego powodu nie widać :)

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że X pójdzie ze mną na koncert? - król denarów, królowa denarów, 8 kielichów, król buław --> HB Siła

coś mnie się wydaje, ze nici z tych planów... powrócisz do kogoś innego i z tym kimś możesz się wybrać. Mnie 8 kielichów pokazuje powroty, głównie myślami.

Dobra rada kartXX Sąd, IV Cesarz, 7 buław --> HB IV Cesarz

sąd mówi o odnowieniu czegoś, cesarz stara się postępować rozsądnie, ale 7 buław to walka sam na sam, więc może chodzi tutaj o to, aby zrobić porządek ze swoimi myślami, wartościami, znajomościami, zamierzeniami...

Edytowane przez Euterpe
Napisano (edytowane)

MAJ

Uczucia – 10 denarów, XV Diabeł, Król mieczy --> HB VII Rydwan

Mam wrażenie, że ulokowałaś uczucia wobec Pana, który nie jest do końca wolny...Stąd ta relacja nieco toksyczna, zakazana i trudna. A Ciebie samą uzależniająca. Możliwe też, iż podświadomie takie właśnie przyciągasz - nieosiągalne i skazane na odrzucenie...Pan jest urodzonym dyplomatą, milczący i zdystansowany. Autorytatywny, kontroluje emocje i nie daje się im ponieść. Może mieć tendencję do manipulowania innymi również. Trudny gość, taki który potrafi zakręcić w głowie i zostawić bez wyjaśnienia...

Przyjaźnie4 kielichów, XII Wisielec, VIII Siła --> HB VI Kochankowie

Wobec swoich znajomych, przyjaciół możesz odczuwać zniechęcenie i chęć izolacji. Pobycia samej ze sobą. Pomimo, iż oni mogą Cię usilnie namawiać do wyjścia "z norki"...Ty będziesz do końca niepewna i niezdecydowana.

NieoczekiwaneRycerz buław, 6 buław, 8 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Nieoczekiwanie może odezwać się ów Pan, o którym myślisz...Narobi zamieszania i tyle go będzie. Inna opcja, iż jakiś mężczyzna atrakcyjny wzbudzi Twoje zainteresowanie i ku Twemu zaskoczeniu miło z nim poflirtujesz...

Najważniejsze wydarzenie Rycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

Hmmm... łącząc karty wcześniejsze, może flirt przerodzi się w kolejne spotkanie, będzie sympatycznie i romantycznie...

Zamknąć przeszłe sprawy, radykalnie i bez sentymentu. Uwierzyć w siebie i wyjść na przeciw temu, co niesie życie...

Nastąpi jakiś przełom, poprzedzony udręką wewnętrzną i niedającymi spokoju myślami...Jednak przyniesie zdecydowanie poprawę relacji. Oczyszczenie emocji, odrodzenie uczuć wzajemne.

Relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Kolega ukrywa, (może nawet i przed sobą samym), uczucia względem Ciebie...Możliwe też, iż skrycie się w Tobie podko****e...Ty go nie dostrzegasz, gdyż emocjonalnie tkwisz przy tamtym...a on energetycznie Cię blokuje. Jednak lubisz spędzać z nim czas, darzycie się wzajemnie sympatią.

Relacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

Tu jest niezdecydowanie, więcje w głowie się dzieje, niż w rzeczywistości. Egoizm też spory...Ogólnie ukierunkowanie na dobrobyt własny i korzyści z relacji płynące dla siebie. Możliwe, że łączą Was stosunki zawodowe...

Dośc zawoalowane pytanie ;) Czy brzmieć ono miało: czy X pójdzie z Tobą na koncert? - Najprawdopodobniej nie pójdzie. Ale głownie dlatego, iż to on tu zdobywa i on lubi grać pierwsze skrzypce. Nie wiem, czy sama masz zmiar na ten koncert zaprosić, jeśli tak, to jemu się to nie spodoba. I dlatego odmówi.

Edytowane przez Cogito_
Napisano

Jeeezu ile kart... ;-)

Uczucia- mysle, ze rodzinka (10 denarow) bedzie chciala Cie na cos namowic/naciagnac-moze chodzic o spotkanie, zakup, podjecie jakiejs decyzji, zmiana nastawienia, opinii, wyjazd-w sumie cokolwiek ;-) Widze w tym Diable takie niecne podszepty, ale chyba zachowasz zimna krew i rozsadek i namowic sie nie dasz (krol) ;-)

Przyjaznie-zmeczenie, smutek, rozterki (4 kielichy)..Mysle, ze sie od nich wszystkich odizolujesz (Wisielec), przestaniesz wychodzic i sie spotykac towarzysko przynajmniej na jakis czas, by zregenerowac sily (Sila).

Nieoczekiwane- tutaj widze jakis powrot (6 bulaw) rycerza, mnostwo rozmow, intensywna komunikacje, spotkania (8 bulaw)..Ale duzo tu ognia, wiec wydaje mi sie,ze moze chodzic o cos wiecej, niz zwykla przyjazn, tu duzo przyciagania bedzie..Umiar bedzie co prawda hamowal te zapedy, ale mam wrazenie, ze jakas stabilniejsza relacja moze z tego wyjsc.

Najwazniejsze-propozycja spotkania (Rycek kielichowy)-randka badz spotkanie ( 2 kielichow) i kino (Ksiezyc) :-))) ja to tak widze :-) I mozliwe, ze to bedzie ktos z przeszlosci-w podsumie Sad.

Rada- nie powinnas sie opierac (7 bulaw) temu facetowi (Cesarz) z przeszlosci (Sad). Przyjmij po prostu to, co przyniesie los, bo moze Cie to mile zaskoczyc. Pozwol Cesarzowi rzadzic, wykazac sie-niech to on o Ciebie zabiega i nadaje ton Waszej znajomosci :-)

..Reszte zinterpretuje jutro, bo dzis juz padam, buziaki :-*

Napisano (edytowane)

MAJ

stabilnie w uczuciach do połowy miesiąca, jeśli jesteś sama może się w drugiej połowie miesiąca mężczyzna dość zasadniczy pojawić i chłodny, ale jeśli masz kogoś uważaj bo może czekać was kłótnia i to spora, w wyniku któej pan może się oddalić na jakiś czas.

Przyjaźnie – 4 kielichów, XII Wisielec, VIII Siła --> HB VI Kochankowie

stabilnie i jak codzien bedziem początkiem miesiąca może trochę więcej nudy, ale później skupisz się na sobie i własnych sprawach

Nieoczekiwane – Rycerz buław, 6 buław, 8 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan

nieoczekianie zaczniesz sama mocno starac się coś przeforsować albo zawalczsysz o własne pragnienia jakie by nie byly

Najważniejsze wydarzenie – Rycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

propozycja randki w tajemnicy, propozycja romansu być może nawet hm hm ewentualne próby dogadania się i Twoja walka o to by było między Tobą,a partnerem dobrze.

Dobra rada kart – XX Sąd, IV Cesarz, 7 buław --> HB IV Cesarz

bądź dzielna jak cesarz, wykaż się jeśli będzie taka potzreba własną stabilnością i walecznością.

---------------

może być za jakiś czas zbliżenie się do siebie może dzięki wyjaśnieniu sobie pewnych spraw

stabilnie i przyjaźnie relacja się prezentuje

relacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

tutaj mocno indywidualnie wychodzisz z czego wniodskuje że dobry z niego może być kumpel ale uczuc z siebie wielkich nie wykrzesasz. Serce nie sługa :)

mysle, że pójdzie jak mu zaproponujesz i może się zacząć dziać później.

Edytowane przez Daffne
Napisano

Obiecalam,wiec pisze :-*

Jak będzie wyglądała moja relacja z X? - wypadła XVI Wieża. 2 mieczy, król kielichów, królowa kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik- tutaj widze rozlam w tej wiezy..Potem nastapi chwilowe wycofanie z jakiejkolwiek aktywnosci wzgledem siebie,kazde bedzie musialo samo przemyslec pewne sprawy...Ale oboje zywicie do siebie te same uczucia, chociaz z tym Ksiezycem w podsumie to nigdy nic nie wiadomo..Moze on rownie dobrze wskazywac tylko na Twoje iluzje i to, jak Ty sobie to wszystko wyobrazasz...

relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan - relacja pozostanie taka, jaka jest, nic sie nie zmieni. Moze byc chwilowa cisza miedzy Wami, jednak potem czeka Was chyba jakies spotkanie i to w wiekszym gronie...Ogolnie stabilizacja w tej kwestii, cieple uczucia :-)

Widac tu Twoje rozwazania i przygladanie sie Z..Mysle,ze bedzie Ci dobrze samej, skupisz sie na sobie...

I ostatnie

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że X pójdzie ze mną na koncert? - król denarów, królowa denarów, 8 kielichów, król buław --> HB Siła Mysle, ze X jest tutaj Krolem denarowym i z Toba nie pojdzie-za to pojdzie Krol bulawowy i bedziesz sie z nim dobrze bawic :-)

• 1 miesiąc temu...
Gość Linkinia
Napisano

WERYFIKACJA

Kolorem dopisałam przy swojej interpretacji, co pokazały karty. Myślę, że już dzisiaj nic się nie wydarzy, ale jakby co - dam znać.

Dziękuję ślicznie za każdą pomoc przy interpretacji! Jesteście super! ;)

MAJ

Dobre relacje z rodziną i przyjaciółmi. Widać, że będę tłumiła w sobie uczucia wobec jednego pana, bo jest im niechętny. Jako że kręci się przy mnie też inny facet, którego znowu ja nie chcę – karty mogły pokazać, że będzie obecny, ale ja sama tworzę tu ograniczenia i jest mi on obojętny. --> Owszem, tłumiłam w sobie te uczucia i jestem juz obojętna. On był wobec mnie jak król mieczy - zdystansowany. Diabeł ładnie pokazał tu ograniczenia. Skupiłam się bardzo na rodzinie i swojej pracy licencjackiej i uczelni. Bardzo mało czasu poświęciłam jakimś rozmyślaniom i działaniom.

Będę mogła liczyć na wparcie przyjaciół, pewnie niejedno piwo z nimi otworzę. To samo grono osób. Będę dzięki nim miała sporo siły i energii. Może znajdę się w sytuacji, która mnie zaskoczy i będę musiała dokonać jakiegoś wyboru. --> Na początku miesiaca bylam wycofana, mało sie z nimi kontaktowałam. Jak uporałam się ze sprawami uczelnianymi, zrobiłam się aktywna. Później było już bardzo fajnie.

Mam przeczucie, że chodzi tutaj o mojego przyjaciela. Może uda się nam złapać kontakt taki jak dawniej, co sprawi mi wielką radość. --> napisał do mnie kolega, prosił o spotkanie, potem dzwonił. Czułam się, jakbym wygrała, bo bardzo mi się spodobał taki obrót relacji ;) Wymienialiśmy sporo wiadomości w przeciągu trzech dni - wcześniej dłuuugo była cisza.

Te karty kojarzą mi się z randką, ze spotkaniem we dwoje, które mnie w jakiś sposób zaskoczy, coś wyjdzie na jaw, czego nie podejrzewałam. --> wspomniany wyżej kolega umówił się ze mną, było miłe spotkanie (ale nie randka), na koniec mnie przytulił, co mnie bardzo zaskoczyło ;) Niby takie nic, ale przez cały miesiąc nic takiego się nie działo, więc to wydarzenie się przebiło ;)

Nie powinnam kurczowo trzymać się tego, co stare i sprawdzone. Powinnam pozwolić rzeczom dziać się, nie brać spraw w swoje ręce, pozwolić, by ktoś inny się starał.

I jeszcze bardzo proszę, spójrzcie:

Czeka mnie coś przełomowego w tej relacji, rozmowa albo zdarzenie. 2 mieczy i karty z sumy wskazują, że będziemy rozmijać się, może nawet unikać, nie będzie między nami dawnej otwartości. Jest dla mnie ważny - wyszedł w królu. Ja spokojnie będę czekała, gotowa zawsze go wesprzeć... --> Wieża pokazała, że relacja rozpadła się, nie wróci do tego, co kiedyś. Ja już tego nie chcę. Zamkneliśmy się na siebie. Rozmijamy się, rzadko sie widujemy, rozmawiamy sporadycznie i na błahe tematy.

Nie wiem, czy uda się zobaczyć, ale na pewno będziemy mieć kontakt na portalu społecznościowym. Ogólnie miło, ciepło. --> Widzieliśmy się, umówił się ze mną, miło spędziliśmy czas, rozmawialiśmy przez tel, fejsa. Relacja spokojna, koleżeńska, uczelniana. Wszystko wydarzyło się między 28-30 maja, czyli 2 mieczy zastój na początku miesiąca.

Relacja przyniesie mi zadowolenie, będę sie czuła panią sytuacji. Będzie umawianie się, spotkania. --> chyba się nie widzieliśmy, ale mieliśmy kontakt, rozmawialiśmy o spotkaniach, zwierzaliśmy się sobie. Bardzo okej.

I ostatnie

Nie wiem, jak odczytać 8 kielichów, zawsze mam z nią problem. Król denarów to facet, który składa jakąś propozycję, ma coś do zaoferowania. W królowej denarów jestem zadowolona. Na karcie 8 kielichów postać idzie sama w noc, więc może nie będziemy nic na ten temat mówić - on będzie miał swoje plany, ja swoje. Może inny pan mi będzie towarzyszył? (król buław) --> dokładnie! nic o tym nie mówiliśmy, inny pan mi towarzyszył (poszłam z dwoma kolezankami i kolegą). Szczerze to już nawet nie miałam ochoty, żeby mi towarzyszył!

Będę niezmiernie wdzięczna za każdą interpretację!

tutaj bardziej rodzinnie, a diabeł zaraz obok może mówić o przywiązaniu do najbliższych lub uzależnieniu od nich - finanse, opinia... może też mówić, że pojawi się pokusa związana z jakimś panem (król mieczy), który nie jest zainteresowany zaangażowaniem się... Widać jedną kartę z denarów i mieczy, więc może poświęcisz się bardziej studiom niż romantycznym rozterkom... A diabeł - do czasu do czasu coś Ci szepnie na uszko, ale (jak wyszłaś w tym mieczowym) zrobisz to, co sama uznasz za słuszne

chyba na jakiś czas postanowisz się odsunąć, zawiesisz kontakty albo nie będziesz przywiązywać do nich tak wielkiej wagi. Pod koniec miesiąca wszystko się uspokoi, powinnaś być wtedy bardziej zadowolona :)

nieoczekiwanie ktoś z przeszłości może się pojawić i relacja nabierze tempa, może jakiś amant się wyłowi i zacznie zabiegać

możliwe, że sama dążysz do jakiegoś celu i w tym miesiącu możesz go osiągnąć

Najważniejsze wydarzenieRycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

pewien pan może ładnie mówić, nawiążecie więź

spotkasz się z kimś za kim tęsknisz

dostaniesz wiadomość i nie będziesz mogła spać po nocach, ale w końcu dojdzie do spotkania czy zgody

wszystko może się odmienić, chyba zamkniesz się na tą osobę (albo druga strona to zrobi), ale będziesz dużo o niej myśleć i czekać na jego ruch

albo zamkniecie za sobą jakiś etap, skupisz się bardziej na krewnych, a z nim od czasu do czasu spotkania,

albo odetniesz się od niego i będziesz przebywać w gronie osób, które już dobrze znasz

elacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

na początku widać wahania, ale dalej jest bardzo miło i ciepło :) Relacja nadal może biec na torach koleżeńskich, ale dołka z tego powodu nie widać :)

coś mnie się wydaje, ze nici z tych planów... powrócisz do kogoś innego i z tym kimś możesz się wybrać. Mnie 8 kielichów pokazuje powroty, głównie myślami.

Dobra rada kartXX Sąd, IV Cesarz, 7 buław --> HB IV Cesarz

sąd mówi o odnowieniu czegoś, cesarz stara się postępować rozsądnie, ale 7 buław to walka sam na sam, więc może chodzi tutaj o to, aby zrobić porządek ze swoimi myślami, wartościami, znajomościami, zamierzeniami...

MAJ

Mam wrażenie, że ulokowałaś uczucia wobec Pana, który nie jest do końca wolny...Stąd ta relacja nieco toksyczna, zakazana i trudna. A Ciebie samą uzależniająca. Możliwe też, iż podświadomie takie właśnie przyciągasz - nieosiągalne i skazane na odrzucenie...Pan jest urodzonym dyplomatą, milczący i zdystansowany. Autorytatywny, kontroluje emocje i nie daje się im ponieść. Może mieć tendencję do manipulowania innymi również. Trudny gość, taki który potrafi zakręcić w głowie i zostawić bez wyjaśnienia...

Przyjaźnie4 kielichów, XII Wisielec, VIII Siła --> HB VI Kochankowie

Wobec swoich znajomych, przyjaciół możesz odczuwać zniechęcenie i chęć izolacji. Pobycia samej ze sobą. Pomimo, iż oni mogą Cię usilnie namawiać do wyjścia "z norki"...Ty będziesz do końca niepewna i niezdecydowana.

NieoczekiwaneRycerz buław, 6 buław, 8 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Nieoczekiwanie może odezwać się ów Pan, o którym myślisz...Narobi zamieszania i tyle go będzie. Inna opcja, iż jakiś mężczyzna atrakcyjny wzbudzi Twoje zainteresowanie i ku Twemu zaskoczeniu miło z nim poflirtujesz...

Hmmm... łącząc karty wcześniejsze, może flirt przerodzi się w kolejne spotkanie, będzie sympatycznie i romantycznie...

Zamknąć przeszłe sprawy, radykalnie i bez sentymentu. Uwierzyć w siebie i wyjść na przeciw temu, co niesie życie...

Nastąpi jakiś przełom, poprzedzony udręką wewnętrzną i niedającymi spokoju myślami...Jednak przyniesie zdecydowanie poprawę relacji. Oczyszczenie emocji, odrodzenie uczuć wzajemne.

Relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan

Kolega ukrywa, (może nawet i przed sobą samym), uczucia względem Ciebie...Możliwe też, iż skrycie się w Tobie podko****e...Ty go nie dostrzegasz, gdyż emocjonalnie tkwisz przy tamtym...a on energetycznie Cię blokuje. Jednak lubisz spędzać z nim czas, darzycie się wzajemnie sympatią.

Relacja z Z, który się o mnie stara, a ja jestem obojętna - 2 buław, 9 kielichów, 9 denarów --> HB Sąd, II Kapłanka

Tu jest niezdecydowanie, więcje w głowie się dzieje, niż w rzeczywistości. Egoizm też spory...Ogólnie ukierunkowanie na dobrobyt własny i korzyści z relacji płynące dla siebie. Możliwe, że łączą Was stosunki zawodowe...

Dośc zawoalowane pytanie ;) Czy brzmieć ono miało: czy X pójdzie z Tobą na koncert? - Najprawdopodobniej nie pójdzie. Ale głownie dlatego, iż to on tu zdobywa i on lubi grać pierwsze skrzypce. Nie wiem, czy sama masz zmiar na ten koncert zaprosić, jeśli tak, to jemu się to nie spodoba. I dlatego odmówi. --> zawsze zadaje takie pytania, nie praktykuje pytan od ''czy'' ;)

Jeeezu ile kart... ;-)

Uczucia- mysle, ze rodzinka (10 denarow) bedzie chciala Cie na cos namowic/naciagnac-moze chodzic o spotkanie, zakup, podjecie jakiejs decyzji, zmiana nastawienia, opinii, wyjazd-w sumie cokolwiek ;-) Widze w tym Diable takie niecne podszepty, ale chyba zachowasz zimna krew i rozsadek i namowic sie nie dasz (krol) ;-)

Przyjaznie-zmeczenie, smutek, rozterki (4 kielichy)..Mysle, ze sie od nich wszystkich odizolujesz (Wisielec), przestaniesz wychodzic i sie spotykac towarzysko przynajmniej na jakis czas, by zregenerowac sily (Sila).

Nieoczekiwane- tutaj widze jakis powrot (6 bulaw) rycerza, mnostwo rozmow, intensywna komunikacje, spotkania (8 bulaw)..Ale duzo tu ognia, wiec wydaje mi sie,ze moze chodzic o cos wiecej, niz zwykla przyjazn, tu duzo przyciagania bedzie..Umiar bedzie co prawda hamowal te zapedy, ale mam wrazenie, ze jakas stabilniejsza relacja moze z tego wyjsc.

Najwazniejsze-propozycja spotkania (Rycek kielichowy)-randka badz spotkanie ( 2 kielichow) i kino (Ksiezyc) :-))) ja to tak widze :-) I mozliwe, ze to bedzie ktos z przeszlosci-w podsumie Sad.

Rada- nie powinnas sie opierac (7 bulaw) temu facetowi (Cesarz) z przeszlosci (Sad). Przyjmij po prostu to, co przyniesie los, bo moze Cie to mile zaskoczyc. Pozwol Cesarzowi rzadzic, wykazac sie-niech to on o Ciebie zabiega i nadaje ton Waszej znajomosci :-)

..Reszte zinterpretuje jutro, bo dzis juz padam, buziaki :-*

MAJ

stabilnie w uczuciach do połowy miesiąca, jeśli jesteś sama może się w drugiej połowie miesiąca mężczyzna dość zasadniczy pojawić i chłodny, ale jeśli masz kogoś uważaj bo może czekać was kłótnia i to spora, w wyniku któej pan może się oddalić na jakiś czas.

Przyjaźnie – 4 kielichów, XII Wisielec, VIII Siła --> HB VI Kochankowie

stabilnie i jak codzien bedziem początkiem miesiąca może trochę więcej nudy, ale później skupisz się na sobie i własnych sprawach

Nieoczekiwane – Rycerz buław, 6 buław, 8 buław --> HB XIV Umiarkowanie, V Kapłan

nieoczekianie zaczniesz sama mocno starac się coś przeforsować albo zawalczsysz o własne pragnienia jakie by nie byly

Najważniejsze wydarzenie – Rycerz kielichów, XVIII Księżyc, 2 kielichów --> HB XX Sąd, II Kapłanka

propozycja randki w tajemnicy, propozycja romansu być może nawet hm hm ewentualne próby dogadania się i Twoja walka o to by było między Tobą,a partnerem dobrze.

Dobra rada kart – XX Sąd, IV Cesarz, 7 buław --> HB IV Cesarz

bądź dzielna jak cesarz, wykaż się jeśli będzie taka potzreba własną stabilnością i walecznością.

---------------

może być za jakiś czas zbliżenie się do siebie może dzięki wyjaśnieniu sobie pewnych spraw

stabilnie i przyjaźnie relacja się prezentuje

tutaj mocno indywidualnie wychodzisz z czego wniodskuje że dobry z niego może być kumpel ale uczuc z siebie wielkich nie wykrzesasz. Serce nie sługa :)

mysle, że pójdzie jak mu zaproponujesz i może się zacząć dziać później.

Obiecalam,wiec pisze :-*

Jak będzie wyglądała moja relacja z X? - wypadła XVI Wieża. 2 mieczy, król kielichów, królowa kielichów --> HB Księżyc, Pustelnik- tutaj widze rozlam w tej wiezy..Potem nastapi chwilowe wycofanie z jakiejkolwiek aktywnosci wzgledem siebie,kazde bedzie musialo samo przemyslec pewne sprawy...Ale oboje zywicie do siebie te same uczucia, chociaz z tym Ksiezycem w podsumie to nigdy nic nie wiadomo..Moze on rownie dobrze wskazywac tylko na Twoje iluzje i to, jak Ty sobie to wszystko wyobrazasz...

relacja z Y? (kolega z uczelni) - 2 mieczy, 10 denarów, 2 kielichów --> XIV Umiarkowanie, V Kapłan - relacja pozostanie taka, jaka jest, nic sie nie zmieni. Moze byc chwilowa cisza miedzy Wami, jednak potem czeka Was chyba jakies spotkanie i to w wiekszym gronie...Ogolnie stabilizacja w tej kwestii, cieple uczucia :-)

Widac tu Twoje rozwazania i przygladanie sie Z..Mysle,ze bedzie Ci dobrze samej, skupisz sie na sobie...

I ostatnie

Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że X pójdzie ze mną na koncert? - król denarów, królowa denarów, 8 kielichów, król buław --> HB Siła Mysle, ze X jest tutaj Krolem denarowym i z Toba nie pojdzie-za to pojdzie Krol bulawowy i bedziesz sie z nim dobrze bawic :-)