Ceres Napisano 23 Kwietnia 2014 Napisano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Kochani mam problem, nie wróżę dużo chociaż karty tarota mam już z 15 lat. Dostałam kiedyś talię Longina Szmyd ale jakoś bardzo trudno było mi z niej coś wywnioskować - nie czułam jej. Teraz korzystam z Rider Waite i jest mi jakoś łatwiej aczkolwiek mam wrażenie, że wróżąc sobie samej próbuję zobaczyć w kartach to co chcę widzieć a nie to co jest dlatego proszę o ewentualne skorygowanie mojej interpretacji. Taki zarys sytuacji: Rozstałam się z facetem po pół roku związku, ja - ryby, on - bliźniak. jest młodszy niż ja z tego powodu mieliśmy problemy z utrzymywaniem naszego związku, największym jest jego matka -on jest jedynakiem, sama go wychowywała no i jeszcze jej siostra, która nie ma własnych dzieci więc jest dla nich pępkiem świata. Nie jestem dla niej wymarzonym materiałem na synową - starsza, pyskata, uparta i mam swoje zdanie w przeciwieństwie do jego byłej ( rozstali się pond rok temu) jest w jego wieku, podlizuje się jej i nigdy nie sprzeciwia. Miał tez wyrzuty sumienia, że spotykając się ze mną rani swoja matkę a ukrywając nasz związek przed nią rani mnie. Mój eks od jakiegoś czasu ma problemy z nadużywaniem marihuany i dopalaczy, zawlekłam go do psychiatry, ten stwierdził, że ma głęboką depresję a te rzeczy w jego mniemaniu pomagają mu uciec przed światem. Oczywiście jak to facet leków brać nie będzie, na terapię chodzić też nie, bo sam sobie poradzi. Przez jakiś czas mu szło ale przestało. Kłóciliśmy się z tego powodu ostatnio sporo. Aż złapała go naćpanego policja, zamknęli na 48h a potem zarządzili przymusowy odwyk. Mało widywaliśmy się przez ostatnie 3 tyg jego terapii po tym czasie on zerwał ze mną stwierdzając, że terapeuta uświadomił mu, że ja jestem przyczyną większości jego problemów i musi się ode mnie odseparować, powiedział mi wiele przykrych słów wszystko po to żeby mnie wkurzyć tak żebym już go nie chciała oglądać, powiedział też że mnie nie kocha, bo to chciałam usłyszeć ale jak to mówił to było tak oczywiste kłamstwo, że chyba nawet przedszkolak by się nie nabrał. Zarzucił mi też, że główną przyczyną rozstania jest, że zdradziłam go z jego najlepszym przyjacielem - co jest też tak prawdopodobne jak to że księżyc zamieni się w muchomora i gdyby było z nim wszystko ok nigdy by mu to do głowy nie przyszło (jest zazdrosny czasami o byle co) Posunął się nawet do tego, że poprosił moja przyjaciółkę żeby pomogła mu zrobić tak żebym ja go znienawidziła a od kilku dni niby spotyka się ze swoja była dziewczyną ( rozstał się z nią ponad rok temu i to ta którą uwielbia jego matka, spotykał się z nią już dwa razy i dwa razy się rozstali twierdził, że nie umiał z nią wytrzymać bo ona go osacza ) Bardzo bym chciała wiedzieć czy między nami jeszcze coś będzie czy to taki definitywny koniec. Rozum mi każe zapomnieć o nim ale mam jakieś takie przeczucie sama nie wiem co ale nie daje mi to spokoju, ze to jakaś szopka odegrana dla mnie nie wiem czemu i nic tak naprawdę nie jest takie na jakie miało wyglądać. Stąd rozkład dla mnie a właściwie 2 bo pierwszy mi za wiele nie powiedział. Wróżę tylko z kart w pozycji prostej, bo na odwrócone to mi jeszcze dużo brakuje. Czy wrócimy do siebie ? 1. Obecna sytuacja pomiędzy ludźmi? (Rycerz Kielichów) - potwierdza rozstanie, odseparowywanie się od uczuć (wszystkie uczucia włożone do tego kielicha, rycerz trzyma je z daleka od twarzy i spogląda na kielich z jakimś takim smutkiem wg mnie) odsuwa się od nich. 2. Jaką postawę przybieram do problemu ja? (4 buławy) - Dosłownie zamykam się przed światem w swoich czterech ścianach - domu 3. Co powinnam zrobić żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem? (Królowa Monet) - Założyć na twarz maskę szczęścia nie pokazywać, że cierpię. Zainwestować w siebie ? zrobić się na bóstwo, wychodzić z domu, bawić się i czekać jak królowa aż on zrozumie ile jestem warta, bo królowa jest cierpliwa i nie okazuje niepotrzebnych emocji? 4. Narusza regulamin 5 . narusza regulamin 6. Źródło problemów (6 monet) - za dużo z siebie dawałam? (fakt tak się na nim skupiłam, że zapomniałam o swoich własnych co powodowało u mnie napady złości) chciałam z nim być za wszelką cenę ? 7. Czy powrót do siebie w ogóle ma sens ? (9 buław) - Tak, pod warunkiem, że znajdę w sobie wiele siły, cierpliwości i wytrwałości, bo trzymam do obrony jedna buławę a naprzeciw mnie stoi do pokonania jeszcze 8 ? 8. Ostatecznie wrócimy do siebie? (rydwan) - Mam z ta kartą zawsze problem, ale powiedziałabym że facet i kobieta są zaprzęgnięci do tego samego woza czyli jada razem, ciągną go wspólnie czyli wrócimy do siebie. Aczkolwiek patrzą na niektórych kartach każde w inną stronę więc nie wrócimy do siebie ? Dodam, że planowaliśmy w tym roku wspólny wyjazd za granice do pracy aczkolwiek obecnie rozważam tez samotny wyjazd czy ta karta sugeruje, że pojadę bez niego ? więc nie będzie powrotu ? Drugi rozkład: Na wydarzenia, zmiany i relacje z drugim człowiekiem. Zadałam pytanie jak będą wyglądały moje relacje z eks w najbliższym czasie: 1. Co było pomiędzy nami i nie wróci (2 buławy) - Byliśmy ze sobą ale każde próbowało pokazać, że jego uczucia, problemy są ważniejsze niż tej drugiej osoby co powodowało tarcia, kłótnie, walkę o to czyja buława będzie na wierzchu ? 2. To co jest pomiędzy nami obecnie i przemija? (Królowa buław) - I znowu widzę dwie możliwości albo przemijające pożądanie albo pozbywanie się chęci dominacji nad druga osoba ? ogólnie z dworskimi kartami tez mi za łatwo nie idzie. 3. To co pozostanie pomiędzy nami nadal (9 buław) - zmaganie się ze światem, walka ze wszystkimi po to żeby być razem ? 4. To co między nami nadejdzie lub już nadchodzi (kochankowie) - pojednanie, seks ? na stronie sennejwiedźmy jest taka karta Elodea - The lovers jest facet przytulający blondynkę ( ja jestem blondynką) a za nim stoi brunetka i próbuje się do niego przytulić ta jego była jest brunetką dodam że obie jesteśmy rybami i taka dygresja facet chyba lubi trudne związki, bo przecież ryby z bliźniakiem to nie najlepsza kombinacja) a wracając do interpretacji to wybierze mnie ? 5. Najważniejsze wydarzenie jakie będzie miało miejsce między nami (kapłanka) - mam takie namolne wrażenie, że doznam oświecenia, jakieś tajemnice wyjdą na jaw, nie pamiętam z jakiej talii ale utkwiła mi w pamięci kapłanka ma woal na twarzy - skrywa tajemnice ale na tej karcie woal już spadł z połowy twarzy stad skojarzyło mi się z odkrywaniem tajemnic. 6. Na co nie będę miała wpływu w naszych relacjach (as mieczy) - jakaś rozmowa która albo oczyści atmosferę i pogodzimy się po niej albo skłóci nas jeszcze bardziej ? 7. Co mnie szczególnie zaskoczy / ucieszy? (Głupiec) - początek z czystym kontem, zaczęcie wszystkiego od nowa, czysta karta do zapisania, nowy początek( w wyniku oczyszczającej rozmowy - as mieczy) bo takie coś byłoby dla mnie wielkim zaskoczeniem i ucieszyłoby mnie ponieważ po kłótni z rozstaniem i słowach, które tam padły nie liczyłabym na to. Podróż - czyli wyjedziemy jednak razem ? 8. Co osiągnę a nie spodziewam się tego ? (as pucharów) - odnowienie uczuć pomiędzy nami ( głupiec - czysta karta) 9. Dobra rada (3 buław) - podróż , wyjazd tylko nie wiem czy z nim czy sama ? Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Cogito_ Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy wrócimy do siebie ? 1. Obecna sytuacja pomiędzy ludźmi? (Rycerz Kielichów) - między Wami nie widać wzjamenej niechęci względem tego rozstania...co więcej, wciąż jest uczucie.... 2. Jaką postawę przybieram do problemu ja? (4 buławy) - chciałabyś harmonii, powrotu i budowania dobrych wzajemnych relacji, mimo wszystko... 3. Co powinnam zrobić żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem? (Królowa Monet) - na pewno nie błagać go i nie biegać za nim. Pokazać się jako pewna siebie, zaradna i mądra kobieta. Taka, która świetnie da sobie radę bez niego, jeśli trzeba... 4. narusza regulamin 5. narusza regulamin 6. Źródło problemów (6 monet) - nierównowaga w związku, prawdopodobnie zbyt wiele dawałaś, nie otzrymując nic w zamian...On czuje się pewnie z Tobą i robi, co mu siężywnie podoba... 7. Czy powrót do siebie w ogóle ma sens ? (9 buław) - Będzie ciężko...tak naprawdę sytuacja między Wami się nie zmieni, Ty nie będziesz czuła się w tej relacji szczęśliwa...Wszystkie problemy powrócą...Pytanie: czy naprawdę na nic innego nie zasługujesz...? 8. Ostatecznie wrócimy do siebie? (rydwan) - a i owszem. Wrócicie... Nic więcej nie mam do dodania. Drugi rozkład: Na wydarzenia, zmiany i relacje z drugim człowiekiem. Zadałam pytanie jak będą wyglądały moje relacje z eks w najbliższym czasie: 1. Co było pomiędzy nami i nie wróci (2 buławy) - tworzenie w głowie scenariusza, wahanie i ciągłe zastanawianie się czy zrobić krok na przód, czy nie...Może też pewna chęć ku temu...Emocje... 2. To co jest pomiędzy nami obecnie i przemija? (Królowa buław) - wciąż jesteś dla niego atrakcyjna, pociągasz go a nawet uwodzisz... 3. To co pozostanie pomiędzy nami nadal (9 buław) - nie możność dogadania się, problemy, trudności, wszystko, to co doprowadziło do rozstania... 4. To co między nami nadejdzie lub już nadchodzi (kochankowie) - widać jednak, iż Wasze ponowne spotkanie, czy nawiązanie kontaktu może zaowocować chwilowym rozkwitem uczuć, możliwe, iż dojdzie między Wami do zbliżenia seksualnego... 5. Najważniejsze wydarzenie jakie będzie miało miejsce między nami (kapłanka) - odnoszę wrażenie, że będzie ukrywać swoje pojednanie przed światem, doda to wyjątkowego poziomu więzi Waszej relacji, co więcej możecie poczuć, żę duchowo jesteście sobie bliscy...dobre zrozumienie siebie... 6. Na co nie będę miała wpływu w naszych relacjach (as mieczy) - że sielanka nie potrwa długo...będą kłótnie, chłód...nieporozumienia... 7. Co mnie szczególnie zaskoczy / ucieszy? (Głupiec) - nowe uczucie, spontaniczne i niespodziewane...taki powrót do tego, co było między Wami najlepsze na początku... 8. Co osiągnę a nie spodziewam się tego ? (as pucharów) - pojawi się miłość...: ) 9. Dobra rada (3 buław) - mieć dystans do emocji, które się pojawią...traktować relację barzdiej przyjaźnie, niż związkowo...całkiem możliwe, iż wyruszyć w podróż gdzieś...niekoniecznie sama... Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Ceres Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję ślicznie Czyli nie wszystko skopałam przy interpretacji ale muszę potrenować Cytuj
Gość adora Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. Obecna sytuacja pomiędzy ludźmi? (Rycerz Kielichów) - zawiedzione uczucia, moze oznaczac nieuczciwe postepowanie. 2. Jaką postawę przybieram do problemu ja? (4 buławy) - chcialabys pojednania, harmoni i szczesliwego zwiazku. 3. Co powinnam zrobić żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem? (Królowa Monet) - Krolowa Monet za duzo nie robi. Ona skupia sie na sobie, dba o siebie, rozwija, upieksza. 4. Narusza regulamin 5. Narusza regulamin 6. Źródło problemów (6 monet) - sama to ladnie opisalas. 7. Czy powrót do siebie w ogóle ma sens ? (9 buław) - ta karta przestrzega Cie przed powrotem. Zobacz jak osoba na karcie wyglada. Jest zraniona, poszarpana, czy tego chcesz? 8. Ostatecznie wrócimy do siebie? (rydwan) - pewnie dojdzie do spotkania. Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Sanya Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Czy wrócimy do siebie ? 1. Obecna sytuacja pomiędzy ludźmi? (Rycerz Kielichów) - moim zdaniem ta karta symbolizuje Twojego byłego partnera - chwiejnego emocjonalnie, niestałego. W ogóle rycek kieli pokazuje takich lowelasów, marzycieli i w sumie w tym wypadku to się trochę zgadza, bo sama piszesz, że zaczął spotykać się ze swoją byłą dziewczyną. Potwierdza to niejako jego niestabilność emocjonalną.. 2. Jaką postawę przybieram do problemu ja? (4 buławy) - Chciałabyś stworzyć coś stabilnego, Twoim pragnieniem jest kontynuować relację, tak jakbyś nie chciała zmian 3. Co powinnam zrobić żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem? (Królowa Monet) - Myślę, że powinnaś spojrzeć realnie na pewne sprawy, nie przez pryzmat kielichowej, ale właśnie monetowej. Ta karta sugeruje też żeby nie wykonywac jakichś gwałtownych ruchów. Dla mnie ta karta reprezentuje stałość, jakiś hmm.. pragmatyzm? A więc powtórzę jeszcze raz: spójrz realnie na sytuację 4. Narusza regulamin 5. Narusza regulamin 6. Źródło problemów (6 monet) - występowała u Was dysproporcja w "dawaniu i braniu". Przypuszczam, że pewnie za dużo się poświęcałaś, a on tego nie doceniał. 7. Czy powrót do siebie w ogóle ma sens ? (9 buław) - moim zdaniem karty mówią o braku zaufania między Wami, a jeśli brakuje zaufania to i ze związku nici. 8. Ostatecznie wrócimy do siebie? (rydwan) - mogłaś dociągnąć jeszcze jedną, byłoby wiadomo czy "pojedziecie" razem ze sobą czy osobno Moim zdaniem jest jednak qwiele kart, które ewidentnie mówią o powrocie, np. Zmartwychwstanie, tutaj widzę, że chyba ruszysz z kopyta, ale sama. Drugi rozkład: Na wydarzenia, zmiany i relacje z drugim człowiekiem. Zadałam pytanie jak będą wyglądały moje relacje z eks w najbliższym czasie: 1. Co było pomiędzy nami i nie wróci (2 buławy) - Może żyliście razem, ale osobno? 2. To co jest pomiędzy nami obecnie i przemija? (Królowa buław) - jakaś kobieta, ewentualnie Ty jako ta aktywna strona, która dąży do odnowienia relacji 3. To co pozostanie pomiędzy nami nadal (9 buław) - brak zaufania, karty mówią o tym po raz drugi 4. To co między nami nadejdzie lub już nadchodzi (kochankowie) - może to oznaczać wahanie, zastanawianie się, ewentualnie fakt, że Wasza relacja jeszcze będzie trwać, ale w takim wymiarze "energetycznym" 5. Najważniejsze wydarzenie jakie będzie miało miejsce między nami (kapłanka) - mam wrażenie, że nie wyjaśnicie sobie wszystkich kwestii, będzie między Wami nadal atmosfera tajemnicy, jakichś niejasności, ewentualnie oznacza to inną kobietę w jego życiu. 6. Na co nie będę miała wpływu w naszych relacjach (as mieczy) - Nie masz wpływu na to, że relacja została już w pewnym sensie zerwana, jedna osoba nie może chcieć za dwie 7. Co mnie szczególnie zaskoczy / ucieszy? (Głupiec) - nowy początek, całkowicie inny rozdział w życiu 8. Co osiągnę a nie spodziewam się tego ? - zaczniesz wreszcie nowe życie, as potwierdza tego Głupca z poprzedniego punktu 9. Dobra rada (3 buław) - Spójrz w przyszłośc, to co było nie wróci, daj szansę czemuś nowemu Podsumowując - wiem, że to niełatwe, ale daj sobie trochę czasu, nie nalegaj na nic, jeśli on będzie chciał to wykaże inicjatywę, jeśli nie to nie. Daj szansę żeby te karty, które wypadły pod koniec rozkładu miały okazję zrealizowac się w Twoim życiu. Dużo dobrego! Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość adora Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 1. Co było pomiędzy nami i nie wróci (2 buławy)- partnerstwo, spokoj, wspolpraca. 2. To co jest pomiędzy nami obecnie i przemija? (Królowa buław) - przyciaganie, chec kontaktow. 3. To co pozostanie pomiędzy nami nadal (9 buław) - brak poprawy, brak checi do zmian, zrobienia czegokolwiek. 4. To co między nami nadejdzie lub już nadchodzi (kochankowie) - spotkanie, moze nawet pojednanie. 5. Najważniejsze wydarzenie jakie będzie miało miejsce między nami (kapłanka) - to tajemnica. Los cos szykuje. 6. Na co nie będę miała wpływu w naszych relacjach (as mieczy) - rozmowa. 7. Co mnie szczególnie zaskoczy / ucieszy? (Głupiec) - nowy etap w zyciu, byc moze poznanie kogos. 8. Co osiągnę a nie spodziewam się tego ? (as pucharów) - poczatek milosci. 9. Dobra rada (3 buław) - nie dzialac pochopnie, wszystko przemyslec, zwrocic uwage na siebie. Cytuj
Ceres Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję wszystkim za pomoc, robić nic nie będę w jego kierunku na pewno, bo że tak brzydko powiem to nie buda lata za psem tylko pies ma przyjśc do budy Będzie co ma być Cytuj
Czarownica Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Ej, ale regulamin działu się kłania, zapoznaj się pls;) i przypominam o tym także pozostałym! Na uczucia myśli i gdybania drugiej osoby nie stawiamy tu kart, nie jesteś w stanie tego zweryfikować. Cytuj
marcepanka Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 poproszę o informację, gdzie na forum, można stawiać takie rozkłady- odbierane jako nieweryfikowalne, pewnie jest gdzieś takie miejsce i jeszcze do niego nie dotarłam:) W sumie to rozkład autorki zostanie zweryfikowany, gdy zapyta pana o to właśnie co związane z tym "gdybaniem" czyli co myśli, co czuje:) Cytuj
Czarownica Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Masz w Regulaminie dokładnie napisane, gdzie - we Wzajemnej Pomocy Tarocistów, dostępnej od 100 postów;) Jaką masz pewność, ze Pan powie prawdę? Siedzisz mu w głowie? Tutaj się uczymy, a nie domniemujemy Cytuj
marcepanka Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Cornelio nie zakładam z góry, że pan skłamie:), ufam innym, poza tym słowa często popiera niewerbalna mowa ciała,, Dziękuję za pouczenie o regulaminie, to już wiedziałam, o wzajemnej pomocy zwłaszcza- tylko, że tam akurat jest limit, który nie wiem kiedy spełnię, myślałam, że jest jakieś miejsce dostępne dla wszystkich po prostu :) pozdrawiam każda opinia jest cenna - Corn Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Ceres Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 przepraszam nie doczytałam jakoś tak wchodzę tu od kilku lat ale nie zapoznałam się jeszcze z regulaminem - odrobię Cytuj
Trida Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Ceres taka moja mała propozycja – postaraj się rozbijać takie tematy, bo nie każdemu bd chciało się takie kobyły interpretować Czy wrócimy do siebie ? 1. Obecna sytuacja pomiędzy ludźmi? (Rycerz Kielichów) Coś jest, jakieś uczucia ale widać tutaj (wg mnie) bardziej zastanowienie nad związkiem na zasadzie luźniej relacji. Nie jakieś wielkie zobowiązania ale po prosty – znajomość, zakrapiana uczuciami z perspektywą na później ale nie na teraz. 2. Jaką postawę przybieram do problemu ja? (4 buławy) - jesteś otwarta na propozycje, na nowe. Chciałabyś coś stworzyć ale luźne spotkania też wchodzą w krąg Twoich zainteresowań 3. Co powinnam zrobić żeby mieć szansę na pojednanie z partnerem? (Królowa Monet) Być stanowcza, wiedzieć czego chcesz, trzymać się swoich zasad. Uczucia owszem ale z szacunkiem do siebie. 4. Narusza regulamin 5 . narusza regulamin 6. Źródło problemów (6 monet) nie było równowagi. Jedno z Was dawało więcej niż drugie i to była duża dysharmonia. Niezgranie priorytetów. Tego, co chcieliście. Omijanie trochę prawdy. 7. Czy powrót do siebie w ogóle ma sens ? (9 buław) Wg mnie nie. Bo będzie to dalsza szarpanina, ukrywanie się, stosowanie do narzuconych zasad. Takie lekkie zniewolenie i robienie ‘pod publikę’. Szczęścia to tutaj nie osiągniesz wg mnie. 8. Ostatecznie wrócimy do siebie? (rydwan) Powrót możliwy ale też nie na długo niestety. Drugi rozkład: Na wydarzenia, zmiany i relacje z drugim człowiekiem. Zadałam pytanie jak będą wyglądały moje relacje z eks w najbliższym czasie: 1. Co było pomiędzy nami i nie wróci (2 buławy) porozumienie, ogień ale i kłótnie. Tego już na pewno nie będzie. Będzie spokojniej. 2. To co jest pomiędzy nami obecnie i przemija? (Królowa buław) Twój zapał, zaangażowanie. Wydaje mi się, ze zaczynasz rozumieć obecna sytuację i powoli się uspokajasz. Nie ma już takiej determinacji. 3. To co pozostanie pomiędzy nami nadal (9 buław) lekka walka o to, podchody, zastanowienie. 4. To co między nami nadejdzie lub już nadchodzi (kochankowie) o proszę – romans, powrót, sentyment 5. Najważniejsze wydarzenie jakie będzie miało miejsce między nami (kapłanka) Hmmm skojarzyło mi się z tym, ze Ty odpuścisz. Dojdziesz do wniosku, ze to jednak nie dla Ciebie. 6. Na co nie będę miała wpływu w naszych relacjach (as mieczy) na to rozstanie wg mnie. To, ze zauważysz, ze jednak jest między Wami duża różnica. 7. Co mnie szczególnie zaskoczy / ucieszy? (Głupiec) -nowa szansa, która niebawem się pojawi na horyzoncie 8. Co osiągnę a nie spodziewam się tego ? (as pucharów) szczęście w miłości i uczuciach ale nie z tym Panem, którego masz na myśli wg mnie 9. Dobra rada (3 buław) a wg mnie tutaj jest przedstawiona transformacja a nie podróż. Zmiana kąta widzenia, zmiana spojrzenia, spostrzeżeń. Zmiana wnętrza swojej osobowości, myślenia Powodzenia And open your mind Cytuj
ivi185 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 A ja tak krotko,bo nie przepadam za taaakimi dlugimi układami Uwazam,ze Tobie jest pisana raczej nowa miłość (Głupiec i As pucharów) Nie powinnas trzymac sie kurczowo tego co bylo (3buław) powinnas do tego nabrac dystansu, otworzyc sie na nowe. Miedzy Wami jest As mieczy, dla mnie to bardziej odcięcie się, rozstanie... Nawet powiedziałabym,ze Pan ma, badz rozglada sie za kims innym... Nawet w pierwszym układzie na pytanie czy ostatecznie do siebie wrocicie wypadł Rydwan a to tez odległosc.... W moich ksiązkach Rydwan to nowa miłość Cytuj
werona Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Nie wrócicie - Rydwan w takich pytaniach pokazuje mi rozjazd dwóch osób w dwie różne strony. Cytuj
Ceres Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 No nie wrócimy karty kartami a on ma guza i idzie na chemię zostawił mnie dlatego, że nie chce z nikim być, bo nie wie co będzie dalej Cytuj
ivi185 Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 bardzo smutne co napisałas....tak mi przykro..... Cytuj
Ceres Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Mi też ale nic nie poradzę skoro on sie odciął tak radykalnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi