Sanya Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Zapytałam czy Pan skontaktuje się dziś ze mną. Wypadły: 5 pucharów, Mag, As buław -> Gwiazda Wstawiam na ezo, bo wydaje mi się ten rozkład dość interesujący, gdyż pierwsza karta jest dość niekontaktowa. Wydaje mi się, że jednak ta 5 pucharów może symbolizować jego nastrój, zważywszy na to, że nasze wczorajsze spotkanie nie należało do zbyt udanych, a po nim otrzymałam jeszcze wiadomość, że Pan ma nadzieję, że nie zniechęciłam się do jego osoby. W związku z tym jestem na tak i sądzę, że w tym Magu i asie się dziś odezwie Weryfikacja po północy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 24 Kwietnia 2014 Uważam, że tak. Stęskni się... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 ja widzę to tak: Ty w tych 5 kielichach wyczekujesz jego kontaktu, czekasz na zmianę i myślisz o tym, co było, ale w magu widać, że skoncentrujesz się później na sobie. Jeżeli as buław pokazuje Ci kontakt, no to może tak być Mnie pokazuje tylko szansę albo nagły impuls do zrobienia czegoś, ale o odezwaniu się drugiej osoby, to jeszcze nie Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 o pewnym czasie weźmie go na wspominki i będzie wtedy szukać kontaktu z Tobą Cytuj
mayllah Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 hmm faktycznie ciekawe karty, mi sie wydaje, ze sie skontaktuje, najbardziej przemawia za tym as bulaw i mag. A Gwiazda, to taka bardzo pozytwna karta, wiec mysle, ze bedzie kontakt. Piatka pucharow moze tu oznaczac, ze bedzie inaczej niz tego oczekujesz, wiec jesli spotkanie bylo niepomyslne, to teraz bedzie probowal sie poprawic :-) Cytuj
Sanya Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Zobaczymy dziewczyny, sama jestem niezmiernie ciekawa jak ten zestaw się zrealizuje Ostatnio miałam asa buław w zestawie z 9 monet i nie było kontaktu Cytuj
Gość Daffne Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Zobaczymy dziewczyny, sama jestem niezmiernie ciekawa jak ten zestaw się zrealizuje Ostatnio miałam asa buław w zestawie z 9 monet i nie było kontaktu 9 to niezależność więc mogło to iść w pragnienie samotności czy skupienia na sobie. Cytuj
Sanya Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Zgadza się, tamten Pan od 9 monet bardziej niezależny i zapracowany, ten wydaje mi się bardziej skory do randkowania Cytuj
ivi185 Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Mysle,ze sie odezwie. Piszesz,ze wczorajsze spotkanie nie nalezało do udanych,wiec moze ta 5 pucharów sie własnie tego tyczyc Dalej widac,ze Mag+As buław bierze sprawy w swoje rece A Twoje czekanie i nadzieja na kontakt jest w energii Gwiazdy Cytuj
QPucharów Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Uważam, że się odezwie. Mag to komunikacja, As buław podjęcie działania. A ta 5 pucharów może oznaczać, że żałuje, iż wasze wczorajsze spotkanie się nie udało, rozpamiętuje je. Cytuj
Sanya Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Zbliża się 12 tak więc mogę już zweryfikować - Pan niestety nie odezwał się. Faktycznie ta 5 pucharów zdominowała cały rozkład, być może rozczarowany skupił się na swoich sprawach - choć pojawił się impuls (As buław) zabrakło konkretnych kroków. Dziękuję Wam za odpowiedzi :* 1 Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 Jeszcze dla uściślenia wczorajszego rozkładu dodam, że na dzisiejszy dzień wypadły mi bardzo podobne karty, też jedne z kontaktowych, ale na początku była podobna w swojej wymowie 9 mieczy, co pewnie też z góry jakąkolwiek inicjatywę z jego strony wyklucza. Moim zdaniem można to zinterpretować tak, że coś go dręczy, być może jest rozczarowany naszą znajomością i dlatego nie odzywa się Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 25 Kwietnia 2014 Jeszcze dla uściślenia wczorajszego rozkładu dodam, że na dzisiejszy dzień wypadły mi bardzo podobne karty, też jedne z kontaktowych, ale na początku była podobna w swojej wymowie 9 mieczy, co pewnie też z góry jakąkolwiek inicjatywę z jego strony wyklucza. Moim zdaniem można to zinterpretować tak, że coś go dręczy, być może jest rozczarowany naszą znajomością i dlatego nie odzywa się Powiem Ci tak...w moim przypadku karty bardzo,ale to bardzo rzadko wypełniają się w czasie, na jaki je kładę. Zazwyczaj sprawdzają się długo potem.W przypadku kart na kontakt jeśli on jest w nich,to prędzej czy później osoba, o którą pytam się odzywa.Nie każdy pamięta o tym, że dla Tarota nie istnieje ogólnie nam znane pojęcie czasu, karty wyłapują krążącą energię,ale jej realizacja następuje wtedy, gdy ma nastąpić i tyle. Ja wychodzę z założenia, że nic nie dzieje się bez przyczyny, to że on się teraz nie odzywa jest PO COŚ. Może ma do niego dotrzeć, że mu Ciebie brakuje? I wtedy ten kontakt będzie jak najbardziej szczery...Poza tym mężczyźni czasem lubią schować się w swojej pustelni,. bo tego im potrzeba:) Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 Inez bardzo trafna uwaga. Ja czasem zbyt sztywno podchodzę do kwestii czasu, a oczywiście to zasadniczy błąd. BARDZO dużo rozkładów, np. tygodniowych czy kart dnia zrealizowało mi się o jeden cykl naprzód (czyli np. tydzień później czy jeden dzień później). Czas w Tarocie faktycznie jest bardzo płynny.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 25 Kwietnia 2014 Inez bardzo trafna uwaga. Ja czasem zbyt sztywno podchodzę do kwestii czasu, a oczywiście to zasadniczy błąd. BARDZO dużo rozkładów, np. tygodniowych czy kart dnia zrealizowało mi się o jeden cykl naprzód (czyli np. tydzień później czy jeden dzień później). Czas w Tarocie faktycznie jest bardzo płynny.. Ja dzisiaj przeanalizowałam swoje rozkłady miesięczne robione pod koniec 2012 r. (mam b.dobrą pamięć do kart) i zrozumiałam, że obecny mężczyzna, który jest w moim życiu już wtedy pojawiał się w kartach, a ja nie bardzo wiedziałam jak je ugryźć, bo w zasadzie konkretów żadnych nie było:). Co więcej, robiłam rozkłady na kogoś innego, wychodziły piękne i dopiero teraz zrozumiałam, że ja ciągnełam energię tamtego, która była prawdopodobnie b.silna, ale której czas nadszedł dopiero niedawno:)) Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 A to analogiczna sytuacja jak ta dot. rozkładu, który pomogłaś mi zinterpretować kilka dni temu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi