violonczelka Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Witajcie! Trochę mi głupio, piszę tu pierwszy raz i od razu wyskakuje z ankietą. Niestety czas mnie goni a potrzebuje zebrać aż 100 ankiet do mojej pracy magisterskiej. Temat pracy brzmi "Rola i znaczecznie magii w środowsku ezoterycznym". Sama w tym temacie jestem "świeżakiem", zatem będę niezmiernie szcześliwa z udzielonej pomocy. Ankieta oczywiście anonimowa. Wszelkie komentarze i sugestie mile widziane. Pozdrawiam, Violka Rola i znaczenie magii w środowsku ezoterycznym - ankieta z Ankietka.pl Cytuj
Gabó Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 No no ciekawy wybrałaś temat, szkoda że pytania w tej ankiecie są takie.. zadane na poziomie typowej studenckiej tępoty z wypranymi łbami Cytuj
violonczelka Napisano 24 Kwietnia 2014 Autor Napisano 24 Kwietnia 2014 Dziękuję Gabó za szczerą odpowiedź. Jak napisałam w poprzednim poście, dopiero od niedawna zaczęłam się interesować zagadnieniami magii. Jak to określił mój chłopak, duchowo jestem na poziome przedszkolaka. A moje pytania, no cóż i tak je musiałam poprawić, by wpasowały się w normy akademickie. Temat pracy ledwo przeszedł. Cytuj
Nazwa użytkownika1 Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 nazwa ankiety o magii a zadnego pytania o praktyke magiczna nie ma lol Cytuj
Seid Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 NU1 - pomijając kilka wyjątków, magia nie miała nigdy u nas szczęscia do badaczy ;] Cytuj
Gość Noa20 Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Jakiś niespójny ten temat pracy, jaki promotor to zatwierdził?? Bitte Jak napiszesz to się pochwal:) Życzę powodzenia, daj znaka jak poszło na obronie X;) Cytuj
Trida Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Violonczelka szczerze - jeśli masz możliwość to zmień temat pracy. Cytuj
Kobalt60 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Nie no spoko, tylko gdzie w tym wszystkim magia? Bo ezoteryki jest mnóstwo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi