QPucharów Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Dziewczyny zrobiłam rozkład dla mojego narzeczonego. Wczoraj odbył rozmowę ze swoim kierownikiem i dowiedział się, że ma wrócić na swoje poprzednie stanowisko pracy. Bardzo chciałby tam wrócić, jednak się obawia, że to jest tylko takie gadanie( już mu kilka razy to mówiono, że wróci tyle, że nie był to kierownik) Zrobiłam rozkład: Pytanie: Czy mój narzeczony wróci na poprzednie stanowisko pracy z początkiem czerwca tego roku? 1. o to chodzi: Pustelnik 2. najbliższa przeszłość: Q mieczy 3. obecna sytuacja: Rycerz Pucharów 4. Jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego może oczekiwać: Słońce 5. Wynik sprawy, odpowiedź: 6 buław Moja interpretacja: 1. Pustelnik pokazuje powrót do przeszłości, na razie wstrzymanie toku sprawy 2. Q mieczy mówi o rozmowie, która się odbyła 3. Rycerz pucharów to propozycja, którą otrzymał, jest gotowy z niej skorzystać 4. Słonce mówi o pokonaniu przeszkód i radości z tego co mamy 5. 6 buław u mnie pokazuje zawsze powroty, zadowolenie i docenienie. Także uważam ,że wróci na poprzednie stanowisko. Tylko ten pustelnik mnie martwi, czy nie będzie jakiegoś wstrzymania,opóźnienia. Obiecali mu, że wróci z początkiem czerwca. Proszę spójrzcie na ten rozkład świeżym okiem, ja nie jestem obiektywna. Dziękuję Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez wiedzma.marta89 Cytuj
Fall Napisano 24 Kwietnia 2014 Napisano 24 Kwietnia 2014 Zastanawia mnie ten Pustelnik..A kto obecnie zajmuje jego poprzednie stanowisko..?Moze ta osoba jest wlasnie zymbolizowana przez tego Pustelnika..? Jak dla mnie to on powroci na to stanowisko-Slonce to szczescie i zadowolenie, a 6 bulaw tylko ten rozklad przypieczetowuje- zwycieski powrot :-) 1 Cytuj
Beata39 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Może pustelnik pokazuje tu kogoś kto odchodzi np. na emeryturę. Słoneczko i 6 buław - radość, zwycięstwo. Dla mnie wróci i będzie zadowolony. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 też jestem za tym, że powróci i będzie się z tego bardzo cieszył pustelnik też może pokazywać Ciebie, osobę, która zastanawia się nad tą sprawą. W jednej z talii na tej karcie jest człowiek zaglądający w karty Pracuje on w branży IT albo wykonuje pracę siedzącą? Pustelnik obok królowej mieczy może mówić o jego obecnym stanowisku... Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Na pewno wróci, 6 buław to jedna z najlepszych tarotowych kart, mnie pokazuje zawsze szczęśliwie zdane egzaminy, więc i na pewno w tym wypadku okaże się równie pozytywną 1 Cytuj
QPucharów Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 Pracuje w branży elektronicznej. Dziewczyny Dziękuję Wam bardzo. Weryfikacja już w czerwcu:przytul: Cytuj
piesekpreriowy Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 1. A ja odczytuję tego pustelnika jako jego oczekiwanie - tęsknotę za powrotem na to stanowisko. 2. Była rozmowa lub konfrontacja z jakąś kobietą związaną z jakimiś zasadami, np kierownik, asystetka kierownika. 3. On jest pełen nadziei że wróci i cieszy się z tego, albo: kierownik wyszedł z propozycją jego powrotu bo go ceni. 4. Będzie po jego myśli. 5. Wróci na tamto stanowisko w czerwcu. 1 Cytuj
QPucharów Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Napisano 5 Czerwca 2014 WERYFIKACJA!!!! Wszystko poszło super. Od 1 czerwca powrócił na poprzednie stanowisko pracy. Dziękuję za udział i pomoc:) 1 Cytuj
Sanya Napisano 5 Czerwca 2014 Napisano 5 Czerwca 2014 Super! Gratulacje dla Was Karty były obiecujące to też można było się tego spodziewać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi