pawel116 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Kilka dni temu dzwonił do mnie facet ws. kupna używanego stolika. Powiedział, że się namyśli i da mi odpowiedź dzisiaj. Z ciekawości położyłem karty na pytanie czy kupi ten stolik: 3 Kielichów, Koło Fortuny, 3 monet -> Umiarkowanie Ciekawy rozkład, mi się wydaje, że on nie jest do końca poważny (3 Kielichów) i się rozmyśli i będę musiał szukać kogoś innego (3 Monet). Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 chyba tak... w 3 kielichach jest zadowolenie sytuacja się obraca na 3 denary. W podsumie z HB wieża, a więc zmiana. Jestem na tak Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Kupi Widać chęc, pozytywne nastawienie i potem chęci przerodzą się w działanie (3 monet) 1 Cytuj
pawel116 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 Zadzwonił, że chce przyjechać i go obejrzeć, no i kupił... Był zadowolony. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 szkoda,że już po werfikacji, karty na sprzedaż idealne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi