kasiulinek87 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Czy kupią to mieszkanie? 5 den krol den as bulaw as kieli 9 mieczy no moze nawet w poniedzialek mogloby byc patrzac na asa kieli. 5 denarów - dwojako mozna czytac, ze nie starczy im kasy, ale z drugiej strony to moze wlasnie kupią i będą spłukani ztej 5 denarow. z drugiej strony jednak asy to tylko potencjal, a czy zostanie wykorzystany? w zasadzie to sie nie łudze juz, ale zawsze jakas tam nutka nadziei zostaje, ze jednak zrezygnuja... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 coś mi się wydaje, że nie... 5 denarów to ubóstwo król denarów pokazywał mi oszczędność, nie wydatki... czyli bierność w wydawaniu pieniędzy dwa asy obok siebie to nowe możliwości, a w tym wypadku to nowy impuls i nowe uczucie 9 mieczy też temu zaprzecza... Na takie pytanie masz dużo negatywnych kart, w podsumie wieżę, więc plan kupna może runąć... Gdyby ta wieża z sumowania była przy kartach pozytywnych, byłabym na tak Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Moim zdaniem nie, pierwsza karta jest bardzo silna i zawsze jak mi wypada to mówi, że coś się nie uda, np. wypadła mi na niegdysiejsze spotkanie i okazało się niewypałem. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 ale doszło do skutku? ja mam nadzieje, ze oni nie kupia tego mieszkania, bo wtedy znowu dla mnie sie szansa pojawi... Cytuj
Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 A już rozumiem kontekst Kurcze tutaj na dwoje babka wróżyła, bo widzę, że liczysz na to, że nie kupią go. No ale faktycznie, pytanie zadałaś "Czy kupią", a pojawiła się 5 monet, więc moim zdaniem może im nie starczyć pieniędzy tudzież stanie się cokolwiek innego co uniemożliwi im kupno. Co do spotkania to tak, doszło do skutku. Pytanie brzmiało: "Jak będzie na spotkaniu" i 5 monet pokazała, że będzie ono mocno nieudane. Pamiętam też, że kiedyś pokazała mi kradzież portfela, za kolejnym razem zaś utratę zęba na pozycji "zdrowie" w rozkładzie tygodniowym Myślę więc, że powinno pójść po Twojej myśli w tej sytuacji. Cytuj
QPucharów Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Mam mieszane uczucia. Bo w tej sytuacji karty pokazują Twoje nastawienie bardziej, Twoje przywiązanie, a raczej stosunek emocjonalny (as kielichów) do tego mieszkania. Ale z kolei brak mi tu kart typowo mówiących o transakcji, zawarciu umowy. I nie wiem czy ta 9 mieczy nie pokazuje Twojego stanu po ewentualnym zakupie przez te osoby. Ale stawiam ,że nie kupią choć nie jestem na 100 procent pewna. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 w takim razie do mojej interpretacji dokładam jeszcze jedno: karty mogły wyjść życzeniowe Cytuj
pawel116 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Moim zdaniem również transakcja nie dojdzie do skutku, nie wiem kto miałby kupić to mieszkanie, ale facet powie, że go na nie nie stać... Będą szukać dalej, a ta 9 Mieczy na końcu może mówić o tym, że będą sobie przysłowiowo "pluć w brodę", że takie ładne mieszkanie, a nie mogą go kupić. Cytuj
ivi185 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Czy kupią to mieszkanie? 5 den krol den as bulaw as kieli 9 mieczy A ja to widze tak: Mieszkania nie kupią, bo nie maja na tyle pieniedzy. Mogliby pozyczyc od Krola denarow i w tedy byłaby szansa...ale nie skorzystaja z niej... W 9 mieczy widze ich obawy. Oni sie martwia,ze nie beda mogli go splacić Cytuj
Gość SooYoung Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Myślę że kupią, co pokazuje Król den z asem buław i asem kieli. Za to karty głównie pokazały Twoje oczekiwania że jednak go nie kupią i zamartwianiu się że może dojdzie do transakcji - 5 den i 9 mieczy. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 ja sie troche zafiksowalam na to mieszkanie, bo mi sie spodobalo. ale teraz ogladam inne i mam porownanie, sa tez inne ladne mieszkania i na pewno cos fajnego uda mi sie kupic juz sie tym nie przejmuje )) Cytuj
werona Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Mi 5 Monet pokazuje otrzymanie kasy potrzebnej na coś, dalej Król Monet - ja bym powiedziała, że kupią. Cytuj
Moderator Lunaria Napisano 3 Maja 2014 Moderator Napisano 3 Maja 2014 Czy kupią to mieszkanie? 5 den krol den as bulaw as kieli 9 mieczy Moim zdaniem nie kupią, ponieważ przerasta ich zdolności finansowe. Nie chcą się jednak zadłużać, więc będą musieli z bólem serca zrezygnować z kupna mieszkania Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 wg tych kart wnioskuje, że nie kupią tego konkretnego mieszkania, bedzie rozglądanie się za innym Cytuj
joana_o Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Wg mojego postrzegania kart nie kupią tego mieszkania. Wydaje mi sie, ze nie dysoonuja całą kwotą i prawdopodobnie nie otrzymają kredytu na brakująca cześć. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 nie wiem. ale wydaje mi sie, ze tak. na pewno umowa przedwstepna byla. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi