duo70 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 witam Mam z panem dzisiaj kolejne spotkanie ale spowodowane raczej przez sprawy zawodowe. Pan nastawiony ciepło do tego spotkania i chyba jest rad z tego, że kolejny raz zobaczy się ze mną. Ostatnie spotkanie było wczoraj. 6 buław księzyc 2 pucharów gwiazda słońce = kochankowie 6 buław to on. Karty dokładnie nakresliły jego postawę. Przybędzie do mnie niczym zwycięzca w dobrym humorze. Spotkanie powino być ciepłe, widać porozumienie i wsparcie wzajemne. Mamy co prawda rozmawiać o sprawach zawodowych i spotkanie raczej będzie krótkie, to i tak w tle widać między nami obopólne jakieś cieplejsze uczucia i chęć zbliżenia się do siebie ( w sensie fizycznym również). Jakiś zwrotnych akcji ja nie widzę. Raczej bęzie tylko miło i przyjaźnie. Karty ładne wyszły ale i księżyc i gwiazda i słońce kojarza mi sie też z ciążą. Jeśli ktoś mógłby zerknąć i podzielić się swoimi spostrzeżeniami, to bardzo dziękuję. pzdr Cytuj
Wróżbita Soleil Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Witaj, zwróciłaś uwagę na ciążę - sądzę, że byłaby to zbyt dalekosiężna interpretacja choć w swojej praktyce uważam tylko Słońce i Cesarzową za kratę potwierdzającą ciążę. Gwiazda niestety daje czasem tylko nadzieje i nic poza tym. Z układu Twoich kart wynika, że rzeczywiście spotkanie będzie miłe i sympatyczne, choć może to być spotkanie w jakimś gronie ? Nie do końca intymne ? Wśród osób 3 ? Twoja interpretacja jest trafna i już więcej nie mam co dopisać Cytuj
marcepanka Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 witaj:) Księżyc to nie do końca szczere intencje i zamiary, złuda i oszustwo, iluzja, w czasie spotkania czyli to 2 Kielichów, być może pan będzie lawirował na stopie przyjacielskiej - to pokazało Słońce, Gwiazda to twoje wyczekiwanie na rozwój wypadków w stronę, którą sobie w związku z tym panem wykreowałaś, Kochankowie to wybór przed jakim staniesz, a ciąża w tym wypadku jest poważną nadinterpretacją, zastanów się dlaczego:) Cytuj
duo70 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 witaj:)Księżyc to nie do końca szczere intencje i zamiary, złuda i oszustwo, iluzja, w czasie spotkania czyli to 2 Kielichów, być może pan będzie lawirował na stopie przyjacielskiej - to pokazało Słońce, Gwiazda to twoje wyczekiwanie na rozwój wypadków w stronę, którą sobie w związku z tym panem wykreowałaś, Kochankowie to wybór przed jakim staniesz, a ciąża w tym wypadku jest poważną nadinterpretacją, zastanów się dlaczego:) nie ni, ja nie interpretowałam tego układu jako mozliwość ciąży, tylko tak się oczytałam różnych interpretacji kart i od razu skojarzyłam te karty z ciążą....jakiekolwiek zbliżenie z panem w tym momencie jest nierealne. Pani się strasznie waha Cytuj
marcepanka Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) zbliżenie z panem na drugim spotkaniu o charakterze raczej zawodowym---szczerze, nie rozumiem o co pytasz kart:) edit:) z twojej wcześniejszej wypowiedzi wywnioskowałam, na podstawie tego co napisałaś, że min.: spotkanie drugie, zawodowe, potem wskoczyłaś, że karty ciążowe, następnie, że pani się waha,,,tego typu teksty spowodowały, że wyciągnęłam taki wniosek j.w. :) Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez marcepanka dodałam wniosek :) Cytuj
duo70 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Napisano 25 Kwietnia 2014 zbliżenie z panem na drugim spotkaniu o charakterze raczej zawodowym---szczerze, nie rozumiem o co pytasz kart:) dlaczego sądzisz, że "zbliżenie z panem na drugim spotkaniu" ? Cytuj
QPucharów Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Spotkanie przyjemne, na stopie przyjacielskiej, nie widzę tu nic więcej. Chęć zbliżenia nie powiedziałbym. Bardziej bym powiedziała, że Księżyc przy 2 pucharów i przy Gwieździe mówią o Twoich marzeniach , planach ,wyobrażeniach na temat tego spotkania. Ale w sumie kart zawodowych to tu nie widzę. Edytuj posty zamiast dublować pls Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 cel spotkania to randka czy spotkanie zawodowe? pytam bo w interpretacji nawet ciąża się pojawia Wg mnie spotkanie zawodowe nie będzie, bedzicie skupieni na sobie albo Pan może czarować uwodzić, przez co temat zejdzie na zupełnie inne tory. Uważaj bo możecie zawodow nic nie załatwić Cytuj
piesekpreriowy Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) Ale ona nie napisała, że to drugie spotkanie, tylko, że kolejne. Równie dobrze to może być i 20te. I napisała, że "raczej" zawodowe, co sugeruje, że tak na prawdę to nie wiadomo, czyli wszystko się może zdarzyć Zacznie się od jakiejś sporej radości pokazanej przez 6 buław. Potem mogą być jakieś twoje lub jego wyobrażenia miłosne - księżyc i 2 puchary. Gwiazda pokazuje jakieś zauroczenie. Ty nim lub on tobą, lub obopólne. Słońce - będzie to bardzo przyjemne spotkanie. Sexu raczej na nim nie będzie, chyba;) Kochankowie mogą mówić o tym, że sami nie będziecie wiedzieli czy to randka czy spotkanie zawodowe. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez piesekpreriowy literówki Cytuj
duo70 Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Napisano 28 Kwietnia 2014 a więc weryfikacja: Spotkanie było dosyc krótkie. Pan przywiózł to o co go prosiłam, troche pogadaliśmy o sprawach zawodowych ale co on miał w głowie, to nie wiem? Ja snułam jakieś tam wyobrażenia o jakimś zbliżeniu... ale sytaucja nie sprzyjała. Pan się spieszył, bo ważne sprawy zawodowe na niego czekały. Ogólnie, to było przyjacielsko i zawodowo. dziękuję wszystkim za interpretacje 1 Cytuj
ivi185 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 W ksieżycu widac Twoje rozczarowanie. Liczyłas pewnie na ciepły przyjacielski gest a tu atmosfera czysto zawodowa Cytuj
duo70 Napisano 28 Kwietnia 2014 Autor Napisano 28 Kwietnia 2014 W ksieżycu widac Twoje rozczarowanie. Liczyłas pewnie na ciepły przyjacielski gest a tu atmosfera czysto zawodowa no własnie, nie wiedziałam jak ten księzyc może wypaść, ale teraz to rzeczywiście pokazał moje rozczarowanie. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Karty pokazały czego oczekujesz od spotkania, a nie jego prawdziwy przebieg, po prostu. Dlatego był księżyc i gwiazda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi