Skocz do zawartości

co się między nami wydarzy dzisiaj? (ZWERYFIKOWANY)

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

Mam z panem dzisiaj kolejne spotkanie ale spowodowane raczej przez sprawy zawodowe. Pan nastawiony ciepło do tego spotkania i chyba jest rad z tego, że kolejny raz zobaczy się ze mną. Ostatnie spotkanie było wczoraj. :)

6 buław księzyc 2 pucharów gwiazda słońce = kochankowie

6 buław to on. Karty dokładnie nakresliły jego postawę. Przybędzie do mnie niczym zwycięzca w dobrym humorze. Spotkanie powino być ciepłe, widać porozumienie i wsparcie wzajemne. Mamy co prawda rozmawiać o sprawach zawodowych i spotkanie raczej będzie krótkie, to i tak w tle widać między nami obopólne jakieś cieplejsze uczucia i chęć zbliżenia się do siebie ( w sensie fizycznym również). Jakiś zwrotnych akcji ja nie widzę. Raczej bęzie tylko miło i przyjaźnie. Karty ładne wyszły ale i księżyc i gwiazda i słońce kojarza mi sie też z ciążą.

Jeśli ktoś mógłby zerknąć i podzielić się swoimi spostrzeżeniami, to bardzo dziękuję.

pzdr

Napisano

Witaj,

zwróciłaś uwagę na ciążę - sądzę, że byłaby to zbyt dalekosiężna interpretacja choć w swojej praktyce uważam tylko Słońce i Cesarzową za kratę potwierdzającą ciążę. Gwiazda niestety daje czasem tylko nadzieje i nic poza tym.

Z układu Twoich kart wynika, że rzeczywiście spotkanie będzie miłe i sympatyczne, choć może to być spotkanie w jakimś gronie ? Nie do końca intymne ? Wśród osób 3 ?

Twoja interpretacja jest trafna i już więcej nie mam co dopisać :)

Napisano

witaj:)

Księżyc to nie do końca szczere intencje i zamiary, złuda i oszustwo, iluzja, w czasie spotkania czyli to 2 Kielichów, być może pan będzie lawirował na stopie przyjacielskiej - to pokazało Słońce, Gwiazda to twoje wyczekiwanie na rozwój wypadków w stronę, którą sobie w związku z tym panem wykreowałaś, Kochankowie to wybór przed jakim staniesz, a ciąża w tym wypadku jest poważną nadinterpretacją, zastanów się dlaczego:):)

Napisano
witaj:)

Księżyc to nie do końca szczere intencje i zamiary, złuda i oszustwo, iluzja, w czasie spotkania czyli to 2 Kielichów, być może pan będzie lawirował na stopie przyjacielskiej - to pokazało Słońce, Gwiazda to twoje wyczekiwanie na rozwój wypadków w stronę, którą sobie w związku z tym panem wykreowałaś, Kochankowie to wybór przed jakim staniesz, a ciąża w tym wypadku jest poważną nadinterpretacją, zastanów się dlaczego:):)

nie ni, ja nie interpretowałam tego układu jako mozliwość ciąży, tylko tak się oczytałam różnych interpretacji kart i od razu skojarzyłam te karty z ciążą....jakiekolwiek zbliżenie z panem w tym momencie jest nierealne. Pani się strasznie waha :)

Napisano (edytowane)

:)

zbliżenie z panem na drugim spotkaniu o charakterze raczej zawodowym---szczerze, nie rozumiem o co pytasz kart:):)

edit:)

z twojej wcześniejszej wypowiedzi wywnioskowałam, na podstawie tego co napisałaś, że min.: spotkanie drugie, zawodowe, potem wskoczyłaś, że karty ciążowe, następnie, że pani się waha,,,tego typu teksty spowodowały, że wyciągnęłam taki wniosek j.w. :):)

Edytowane przez marcepanka
dodałam wniosek :)
Napisano

zbliżenie z panem na drugim spotkaniu o charakterze raczej zawodowym---szczerze, nie rozumiem o co pytasz kart:):)

dlaczego sądzisz, że "zbliżenie z panem na drugim spotkaniu" ?

Napisano (edytowane)

Spotkanie przyjemne, na stopie przyjacielskiej, nie widzę tu nic więcej. Chęć zbliżenia nie powiedziałbym. Bardziej bym powiedziała, że Księżyc przy 2 pucharów i przy Gwieździe mówią o Twoich marzeniach , planach ,wyobrażeniach na temat tego spotkania.

Ale w sumie kart zawodowych to tu nie widzę.

Edytuj posty zamiast dublować pls :slonko:

Edytowane przez Czarownica
Napisano

cel spotkania to randka czy spotkanie zawodowe?

pytam bo w interpretacji nawet ciąża się pojawia :P

Wg mnie spotkanie zawodowe nie będzie, bedzicie skupieni na sobie albo Pan może czarować uwodzić, przez co temat zejdzie na zupełnie inne tory.

Uważaj bo możecie zawodow nic nie załatwić ;)

Napisano (edytowane)

Ale ona nie napisała, że to drugie spotkanie, tylko, że kolejne. Równie dobrze to może być i 20te.

I napisała, że "raczej" zawodowe, co sugeruje, że tak na prawdę to nie wiadomo, czyli wszystko się może zdarzyć;)

Zacznie się od jakiejś sporej radości pokazanej przez 6 buław. Potem mogą być jakieś twoje lub jego wyobrażenia miłosne - księżyc i 2 puchary. Gwiazda pokazuje jakieś zauroczenie. Ty nim lub on tobą, lub obopólne. Słońce - będzie to bardzo przyjemne spotkanie. Sexu raczej na nim nie będzie, chyba;) Kochankowie mogą mówić o tym, że sami nie będziecie wiedzieli czy to randka czy spotkanie zawodowe.

Edytowane przez piesekpreriowy
literówki
Napisano

a więc weryfikacja:

Spotkanie było dosyc krótkie. Pan przywiózł to o co go prosiłam, troche pogadaliśmy o sprawach zawodowych ale co on miał w głowie, to nie wiem? Ja snułam jakieś tam wyobrażenia o jakimś zbliżeniu... ale sytaucja nie sprzyjała. Pan się spieszył, bo ważne sprawy zawodowe na niego czekały. Ogólnie, to było przyjacielsko i zawodowo.

dziękuję wszystkim za interpretacje

• Lubię to! 1
Napisano

W ksieżycu widac Twoje rozczarowanie. Liczyłas pewnie na ciepły przyjacielski gest a tu atmosfera czysto zawodowa

Napisano
W ksieżycu widac Twoje rozczarowanie. Liczyłas pewnie na ciepły przyjacielski gest a tu atmosfera czysto zawodowa

no własnie, nie wiedziałam jak ten księzyc może wypaść, ale teraz to rzeczywiście pokazał moje rozczarowanie.

Napisano

Karty pokazały czego oczekujesz od spotkania, a nie jego prawdziwy przebieg, po prostu. Dlatego był księżyc i gwiazda.