Skocz do zawartości

Praca licencjacka (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do końca maja muszę dokończyć i złożyć pracę licencjacką. Zapytałam kart jak pójdzie mi jej pisanie:

As mieczy, Świat, 4 buław -> IV Cesarz

Widzę, że obejdzie się bez problemów - przemyślę to, co chcę zawrzeć w swojej pracy i odnajdę właściwą drogę, co będzie skutkować sukcesem :)

Gość Euterpe
Napisano

dasz radę :)

As mieczy ucina sprawę, świat to dopełnienie, koniec i spełnienie :) W tych 4 buławach będziesz się bardzo cieszyć :)

W podsumie u Ciebie jest Cesarz, a więc weźmiesz się w garść, zakończysz to co zaczęłaś :)

U mnie w podsumie HB jest siła, a ona by mówiła " spokojnie, wszystko się dobrze ułoży " :)

jak dla mnie pozytywne karty :)

Napisano

As mieczy to karta intelektu ,nauki. Świat i 4 buław zwieńczenie planów i sukces, więc nie powinno być żadnych problemów ani opóźnień.

Powodzenia:)

• Lubię to! 1
Napisano

As Mieczy to intelekt i natchnienie, Świat symbolizuje osiągnięcie celów i zamierzeń a wieńcząca rozkład 4 Buław radość i świętowanie. Wszystko układa się w bardzo spójna i obiecującą całość:)

• Lubię to! 1
Napisano

As mieczy to również praca naukowa ale tez szansa która bardzo dobrze wykorzystasz widząc po nastepnych kartach. Nie powinno być zadnego problemu :)

• Lubię to! 1
Napisano
Do końca maja muszę dokończyć i złożyć pracę licencjacką. Zapytałam kart jak pójdzie mi jej pisanie:

As mieczy, Świat, 4 buław -> IV Cesarz

Będzie zapał i chęć pisania czyli bez większych problemów :) powodzenia :D

• Lubię to! 1
Napisano

Chwilowo odizolujesz się do świata, zamkniesz się w chałupie i skupisz na pisaniu ;). Rezultat będzie taki, że zrealizujesz plan- skończysz pisanie i złożysz pracę w terminie.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYFIKACJA:

Promotorka pochwaliła moją pracę, mam drobne poprawki, ale wszystko w porządku, wyrobiłam się i tak jak pisałyście obyło się bez problemów :)

• Lubię to! 1
Napisano
Uff, tak Trida, odetchnęłam z ulgą :)

Teraz jeszcze przebrnąć przez obronę :D:P:figielek: