Sanya Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 Do końca maja muszę dokończyć i złożyć pracę licencjacką. Zapytałam kart jak pójdzie mi jej pisanie: As mieczy, Świat, 4 buław -> IV Cesarz Widzę, że obejdzie się bez problemów - przemyślę to, co chcę zawrzeć w swojej pracy i odnajdę właściwą drogę, co będzie skutkować sukcesem Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 dasz radę As mieczy ucina sprawę, świat to dopełnienie, koniec i spełnienie W tych 4 buławach będziesz się bardzo cieszyć W podsumie u Ciebie jest Cesarz, a więc weźmiesz się w garść, zakończysz to co zaczęłaś U mnie w podsumie HB jest siła, a ona by mówiła " spokojnie, wszystko się dobrze ułoży " jak dla mnie pozytywne karty Cytuj
QPucharów Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 As mieczy to karta intelektu ,nauki. Świat i 4 buław zwieńczenie planów i sukces, więc nie powinno być żadnych problemów ani opóźnień. Powodzenia:) 1 Cytuj
joana_o Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 As Mieczy to intelekt i natchnienie, Świat symbolizuje osiągnięcie celów i zamierzeń a wieńcząca rozkład 4 Buław radość i świętowanie. Wszystko układa się w bardzo spójna i obiecującą całość 1 Cytuj
ivi185 Napisano 25 Kwietnia 2014 Napisano 25 Kwietnia 2014 As mieczy to również praca naukowa ale tez szansa która bardzo dobrze wykorzystasz widząc po nastepnych kartach. Nie powinno być zadnego problemu 1 Cytuj
Trida Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Do końca maja muszę dokończyć i złożyć pracę licencjacką. Zapytałam kart jak pójdzie mi jej pisanie: As mieczy, Świat, 4 buław -> IV Cesarz Będzie zapał i chęć pisania czyli bez większych problemów powodzenia 1 Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Chwilowo odizolujesz się do świata, zamkniesz się w chałupie i skupisz na pisaniu . Rezultat będzie taki, że zrealizujesz plan- skończysz pisanie i złożysz pracę w terminie. 1 Cytuj
Sanya Napisano 4 Czerwca 2014 Autor Napisano 4 Czerwca 2014 WERYFIKACJA: Promotorka pochwaliła moją pracę, mam drobne poprawki, ale wszystko w porządku, wyrobiłam się i tak jak pisałyście obyło się bez problemów 1 Cytuj
Trida Napisano 4 Czerwca 2014 Napisano 4 Czerwca 2014 Nooo to elegancko i pewnie kamień z serca, co ?? Cytuj
Trida Napisano 6 Czerwca 2014 Napisano 6 Czerwca 2014 Uff, tak Trida, odetchnęłam z ulgą Teraz jeszcze przebrnąć przez obronę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi