Skocz do zawartości

co u mnie w życiu zawodowym(ZWERYFIKOWANY)

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wróżba do końca lipca 2014

3 Monety, Papież, 9 Pucharów

Wg mnie widać harmonie i stabilizacje, także doskonalenie umiejętności zawodowych (może jakieś szkolenie albo kurs?)

Napisano

Ja tez stawiam na jakies szkolenia, podnoszenie kwalifikacji....byc moze jakis awans :) 9 pucharów to przede wszystkim sukces materialny i powodzenie finansowe :)

Napisano

Dominującą kartą jest Papież, który oznacza także naukę. 3 monet to także kursy, szkolenia. 9 pucharów mówi, że będziesz zadowolona z tego co udało Ci się osiągnąć. A czy Ty przypadkiem nie pracujesz w jakimś urzędzie lub nie doradzasz ludziom??

Napisano (edytowane)
A czy Ty przypadkiem nie pracujesz w jakimś urzędzie lub nie doradzasz ludziom??

Marta miejscem mojej pracy nie jest urząd w sensie organu administracji publicznej. Czy doradzam raczej tego bym tak nie ujęła. Moja praca polega na niezależnej ocenie organizacji, systemów bądź procesów:)

Edytowane przez joana_o
lit
Napisano

Pytam się bo u mnie Papież okazuje urząd, a 3 monet osoby znające się na rzeczy tzn. doradcy, projektanci, rzemieślnicy. Ciekawa byłam czy karty nie okazały tutaj charakteru Twojej pracy.

Napisano

Będzie bardzo dobrze, odznaczysz się w pracy kreatywnością, zapałem, inteligencją, może czeka Cię jakiś kurs albo szkolenie. Generalnie karty mówią, że będziesz zadowolona z wysiłku włożonego w życie zawodowe :)

Napisano

Sanya faktycznie dużo wysiłku wkładam w swoja pracę - bardzo trafne spostrzeżenie:)

Napisano

Będą Twoje wysiłki nagrodzone, opłacą się :) Nie czeka Cię żadna zmiana miejsca pracy, jeśli już to podniesienie kwalifiacji na obecnym stanowisku i jakis awans :)

Napisano
wróżba do końca lipca 2014

Moze jakiś kursik czy szkolenie :)?

Widać zadowolenie, doskonalenie i spokój :) pełna harmonia ahh ;)

Napisano
Widać zadowolenie, doskonalenie i spokój :) pełna harmonia ahh ;)

Ohh to byłaby bardzo miła odmiana zwłaszcza z tym spokojem:)

Napisano

Czy nie czeka Cię jakiś egzamin albo inna procedura np. związana z awansem? Tak mi się te karty skojarzyły. 3 monet jako potwierdzanie swoich kwalifikacji przed kimś o wyższym stopniu wtajemniczenia;) (papież) i w rezultacie większa samodzielność w pracy związana też z podwyżką (9 monet). Ewentualnie może Ty jako osoba , która osiągnęła już wysoki status zawodowy (papież, 9 dysków) będziesz kogoś wdrażać do pracy, ktoś będzie musiał wykazać się przed Tobą (3 monety). Niewykluczone też, że będziesz musiała zdobyć jakieś nowe umiejętności i wiedzę. Generalnie jednak ładne karty są i wskazują, że w pracy będzie ok.

Napisano

Roszpunka raczej nie o awans tu chodzi (chyba?). Ostatnia karta to 9 Pucharów nie 9 Monet;)

Napisano (edytowane)

Faktycznie...tak czy owak ona wskazuje na zadowolenie...tyle, że chyba nie z przypływu oszałamiającej gotówki;). A tak Ci chciałam kasę wywróżyć :D.

Generalnie zadowolona będziesz choć z jakimś takim niedosytem jednak.

Edytowane przez roszpunka79
Napisano

co u mnie w życiu zawodowym

(wróżba do końca lipca 2014)

będziesz skupiona na swoich obowiązkach, może podszkolenie się jakieś dodatkowo albo bedziesz niepewna swego położenia? w każdym razie źle nie bedzie i miejsce masz pewne, jednak stresu troszkę odczujesz.

Napisano

harmonijnie, bez większych zmian, prawdopodobnie zajmujesz się jakimś poradnictwem, oceną. Będzie dobrze.

• 4 miesiące temu...
Napisano

Weryfikacja,

było bardzo pracowicie aczkolwiek harmonijnie i faktycznie byłam na szkoleniu (z ACL). Żadnych istotnych zmian nie było:)

• Lubię to! 1