joana_o Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 wróżba do końca lipca 2014 3 Monety, Papież, 9 Pucharów Wg mnie widać harmonie i stabilizacje, także doskonalenie umiejętności zawodowych (może jakieś szkolenie albo kurs?) Cytuj
ivi185 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Ja tez stawiam na jakies szkolenia, podnoszenie kwalifikacji....byc moze jakis awans 9 pucharów to przede wszystkim sukces materialny i powodzenie finansowe Cytuj
QPucharów Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Dominującą kartą jest Papież, który oznacza także naukę. 3 monet to także kursy, szkolenia. 9 pucharów mówi, że będziesz zadowolona z tego co udało Ci się osiągnąć. A czy Ty przypadkiem nie pracujesz w jakimś urzędzie lub nie doradzasz ludziom?? Cytuj
joana_o Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) A czy Ty przypadkiem nie pracujesz w jakimś urzędzie lub nie doradzasz ludziom?? Marta miejscem mojej pracy nie jest urząd w sensie organu administracji publicznej. Czy doradzam raczej tego bym tak nie ujęła. Moja praca polega na niezależnej ocenie organizacji, systemów bądź procesów:) Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez joana_o lit Cytuj
QPucharów Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Pytam się bo u mnie Papież okazuje urząd, a 3 monet osoby znające się na rzeczy tzn. doradcy, projektanci, rzemieślnicy. Ciekawa byłam czy karty nie okazały tutaj charakteru Twojej pracy. Cytuj
Sanya Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Będzie bardzo dobrze, odznaczysz się w pracy kreatywnością, zapałem, inteligencją, może czeka Cię jakiś kurs albo szkolenie. Generalnie karty mówią, że będziesz zadowolona z wysiłku włożonego w życie zawodowe Cytuj
joana_o Napisano 26 Kwietnia 2014 Autor Napisano 26 Kwietnia 2014 Sanya faktycznie dużo wysiłku wkładam w swoja pracę - bardzo trafne spostrzeżenie:) Cytuj
Czarownica Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Będą Twoje wysiłki nagrodzone, opłacą się Nie czeka Cię żadna zmiana miejsca pracy, jeśli już to podniesienie kwalifiacji na obecnym stanowisku i jakis awans Cytuj
Trida Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 wróżba do końca lipca 20143 Monety, Papież, 9 Pucharów Moze jakiś kursik czy szkolenie ? Widać zadowolenie, doskonalenie i spokój pełna harmonia ahh Cytuj
joana_o Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Napisano 27 Kwietnia 2014 Widać zadowolenie, doskonalenie i spokój pełna harmonia ahh Ohh to byłaby bardzo miła odmiana zwłaszcza z tym spokojem:) Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Czy nie czeka Cię jakiś egzamin albo inna procedura np. związana z awansem? Tak mi się te karty skojarzyły. 3 monet jako potwierdzanie swoich kwalifikacji przed kimś o wyższym stopniu wtajemniczenia;) (papież) i w rezultacie większa samodzielność w pracy związana też z podwyżką (9 monet). Ewentualnie może Ty jako osoba , która osiągnęła już wysoki status zawodowy (papież, 9 dysków) będziesz kogoś wdrażać do pracy, ktoś będzie musiał wykazać się przed Tobą (3 monety). Niewykluczone też, że będziesz musiała zdobyć jakieś nowe umiejętności i wiedzę. Generalnie jednak ładne karty są i wskazują, że w pracy będzie ok. Cytuj
joana_o Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Napisano 27 Kwietnia 2014 Roszpunka raczej nie o awans tu chodzi (chyba?). Ostatnia karta to 9 Pucharów nie 9 Monet;) Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Faktycznie...tak czy owak ona wskazuje na zadowolenie...tyle, że chyba nie z przypływu oszałamiającej gotówki;). A tak Ci chciałam kasę wywróżyć . Generalnie zadowolona będziesz choć z jakimś takim niedosytem jednak. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez roszpunka79 Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 co u mnie w życiu zawodowym (wróżba do końca lipca 2014) 3 Monety, Papież, 9 Pucharów będziesz skupiona na swoich obowiązkach, może podszkolenie się jakieś dodatkowo albo bedziesz niepewna swego położenia? w każdym razie źle nie bedzie i miejsce masz pewne, jednak stresu troszkę odczujesz. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 harmonijnie, bez większych zmian, prawdopodobnie zajmujesz się jakimś poradnictwem, oceną. Będzie dobrze. Cytuj
joana_o Napisano 1 Września 2014 Autor Napisano 1 Września 2014 Weryfikacja, było bardzo pracowicie aczkolwiek harmonijnie i faktycznie byłam na szkoleniu (z ACL). Żadnych istotnych zmian nie było:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi