Skocz do zawartości

Miłosna strategia

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przyjaciółka pyta, czy obrała dobrą postawę do odzyskania faceta (przestała starać się tak mocno jak kiedyś i nie inicjuje spotkań). Wspomnę, że dla mnie człowiek jest troszkę niezrównoważony i zmienia zdanie jak chorągiewka na wietrze.

1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy - raczej się rozczaruje

2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław - moim zdaniem zmienić obiekt westchnień

3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław - nic konkretnego. Powściągliwość w uczuciach z jakimiś porywami na zmianę, to, co zawsze, Pan nie ma wobec niej żadnych poważnych zamiarów.

Nasuwa mi się taki wniosek, że cokolwiek ona nie zrobi, on i tak z nią nie będzie.

Gość Euterpe
Napisano

też mi się coś tak zdaje...

zgadzam się z Twoją interpretacją, ale do drugiego pytania przyszła mi jeszcze taka myśl: zastanowić się nad tym wszystkim, wypisać na kartce za i przeciw, rozpocząć nową drogę i pozwolić się zdobywać innemu, którego wskazuje król buław

Napisano

Tu chyba pokazała się jej obecna rezerwa do tego mężczyzny, jej postawa. Myślę, że poza normalnymi kontaktami (typu sms, rozmowy)nic więcej nie wskóra. Nie widzę ich razem

Napisano

tez tak uwazam. Wydaje mi sie,ze znajoma bedzie probowala nawiazac jeszcze jakis kontakt ale bez powodzenia. Krolowa mieczy nie jest w zwiazku. Co powinna zrobic? Otworzyc sie na nowe, zapomniec.

Gość Linkinia
Napisano

1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy

rozczaruje się... może przez chwilę się poprawi, ale nie osiągnie tego, co chce - 3 mieczy i królowa mieczy ewidentnie o tym świadczą...

2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław

Może ma koło siebie kogoś innego, kim warto się zainteresować. Powinna dać sobie szansę na poznanie kogoś innego. Odpuścić tego faceta. Ewentualnie zmienić swoje nastawienie - brać co się nadarzy, ale trzymać przy tym dystans emocjonalny, tj. traktować jak rozrywkę - Głupiec.

3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław

Może być spotkanie, rozmowa, całowanie itp,, ale nic konkretnego z tego nie będzie.

Napisano

1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy - możliwe jedynie flirty, nic poważnego, co w konsekwencji będzie ją ranić

2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław - karty zapowiadają, że szykuje się nowa relacja z jakimś mężczyzną

3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław - nic się nie zmieni, możliwa jedynie relacja koleżeńska