Geranium Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Przyjaciółka pyta, czy obrała dobrą postawę do odzyskania faceta (przestała starać się tak mocno jak kiedyś i nie inicjuje spotkań). Wspomnę, że dla mnie człowiek jest troszkę niezrównoważony i zmienia zdanie jak chorągiewka na wietrze. 1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy - raczej się rozczaruje 2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław - moim zdaniem zmienić obiekt westchnień 3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław - nic konkretnego. Powściągliwość w uczuciach z jakimiś porywami na zmianę, to, co zawsze, Pan nie ma wobec niej żadnych poważnych zamiarów. Nasuwa mi się taki wniosek, że cokolwiek ona nie zrobi, on i tak z nią nie będzie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 też mi się coś tak zdaje... zgadzam się z Twoją interpretacją, ale do drugiego pytania przyszła mi jeszcze taka myśl: zastanowić się nad tym wszystkim, wypisać na kartce za i przeciw, rozpocząć nową drogę i pozwolić się zdobywać innemu, którego wskazuje król buław Cytuj
QPucharów Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 Tu chyba pokazała się jej obecna rezerwa do tego mężczyzny, jej postawa. Myślę, że poza normalnymi kontaktami (typu sms, rozmowy)nic więcej nie wskóra. Nie widzę ich razem Cytuj
ivi185 Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 tez tak uwazam. Wydaje mi sie,ze znajoma bedzie probowala nawiazac jeszcze jakis kontakt ale bez powodzenia. Krolowa mieczy nie jest w zwiazku. Co powinna zrobic? Otworzyc sie na nowe, zapomniec. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy rozczaruje się... może przez chwilę się poprawi, ale nie osiągnie tego, co chce - 3 mieczy i królowa mieczy ewidentnie o tym świadczą... 2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław Może ma koło siebie kogoś innego, kim warto się zainteresować. Powinna dać sobie szansę na poznanie kogoś innego. Odpuścić tego faceta. Ewentualnie zmienić swoje nastawienie - brać co się nadarzy, ale trzymać przy tym dystans emocjonalny, tj. traktować jak rozrywkę - Głupiec. 3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław Może być spotkanie, rozmowa, całowanie itp,, ale nic konkretnego z tego nie będzie. Cytuj
Sanya Napisano 26 Kwietnia 2014 Napisano 26 Kwietnia 2014 1) Czy skutki jej postępowania będą korzystne - 3 mieczy, 8 buław, królowa mieczy - możliwe jedynie flirty, nic poważnego, co w konsekwencji będzie ją ranić 2) Co powinna zrobić - kochankowie, głupiec, król buław - karty zapowiadają, że szykuje się nowa relacja z jakimś mężczyzną 3) Co ich razem czeka w najbliższej przyszłości - 4 monet, as buław, paź buław - nic się nie zmieni, możliwa jedynie relacja koleżeńska Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi