Skocz do zawartości

Nowa znajomosc..

monika991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poznałam pewnego Pana i zaiskrzylo miedzy nami. Pomiędzy mną, a moim partnerem nie układa się dobrze, myśle o rozstaniu już od dlłuzszego czasu. Nie oceniajcie mnie, a popatrzcie na karty. Losowalam z calej talii

Czy pan A, sie mną zainteresuje?

Wisielec, Sprawiedliwość, Gwiazda / Księżyc - Wygląda jakbym go zainteresowała, ale poważniejsze kroki byłyby możliwe dopiero wtedy, gdybym zakończyła obecny związek.

Jak będzie wygladala relacja moja i A na ten miesiąc : Królowa pucharów, Wieża, Sprawiedliwość / Gwiazda - Znowu te same karty. Wydaje mi sie, ze będzie nam tak dobrze, że zaczne powaznie mysleć o zakończeniu obecnego związku. Bedzie milo, przyjemnie.

Czy pojawią się uczucia : 9 pucharów, Diabeł, 8 denarów / Siła - A tu nie wiem jak interpretować. Wydaje mi się, że sie pojawią, i to bardzo mocne, wręcz uzależnienie, przez co będzie trzeba nad tym pracować

Napisano

Wisielec, Sprawiedliwość, Gwiazda / Księżyc

Raczej niekoniecznie. Nie w takim znaczeniu, w jakim Ty być tego chciała. Jako koleżanka ok, ale iskrzyć raczej nie będzie, przynajmniej nie w początkowej fazie znajomości.

Jak będzie wygladala relacja moja i A na ten miesiąc : Królowa pucharów, Wieża, Sprawiedliwość / Gwiazda
Tutaj widać, ze bd próbowała, robiła jakieś podchody ale Pan pozostanie niezwruszony. Znów jestem ‘za’ tym, zę bd to tylko koleżeństwo.

Czy pojawią się uczucia : 9 pucharów, Diabeł, 8 denarów / Siła

Może romans, flirty, seks (diabeł) ale nie żeby jakoś wybitnie coś się ruszyło. Ty uważaj lepiej na niego, żeby Cie nie zranił.
Napisano

Spodobałaś się ale nie będzie podejmował żadnych znaczących kroków względem Ciebie. 2 razy pojawia się Sprawiedliwość to dość "kostyczna" karta jeżeli chodzi o uczucia. Ty jesteś w Q pucharów, więc widać, że uczucia czy zainteresowanie są po Twojej stronie. Bardziej widzę tu przyciąganie, dominuje aspekt fizyczny- spodobaliście się sobie. On raczej nie chce się wiązać.

Napisano

Dzieki za interpretacje :) Dam sobie moze lepiej spokoj z Panem, nie potrzebne mi problemy

Napisano

Wisielec, Sprawiedliwość, Gwiazda / Księżyc - Na pewno nie w najblizszym czasie

Jak będzie wygladala relacja moja i A na ten miesiąc : Królowa pucharów, Wieża, Sprawiedliwość / Gwiazda - Mysle, ze sama przestaniesz sie interesowac Panem. Masz tu wieze i jego obraz w Twoich oczach sie zmieni na kolezenski

Czy pojawią się uczucia : 9 pucharów, Diabeł, 8 denarów / Siła - Nie pojawia sie, bedziesz sercem przy tym co masz , ale mozesz czasem myslec 'co by bylo gdyby' . Skupisz sie na obecnym zwiazku, aby go naprawic

Napisano

Czy pan A, się mną zainteresuje?

Wisielec, Sprawiedliwość, Gwiazda / Księżyc – No skoro zaiskrzyło to chyba już się zainteresował. Ja tu widzę zastój w rozwoju znajomości. Ty odetniesz się od niego. Myślę, że wyjdzie na jaw w związku z nim coś co jeszcze jest przed Tobą ukryte. Teraz go idealizujesz, ale Ci przejdzie;)

Jak będzie wyglądała relacja moja i A na ten miesiąc : Królowa pucharów, Wieża, Sprawiedliwość / Gwiazda – I tutaj mi się to potwierdza. Runą jakieś Twoje wyobrażenia na jego temat i dasz sobie z nim spokój. Okaże się, że pan był mrzonką i widziałaś go w lepszym świetle niż na to zasługuje.

Czy pojawią się uczucia : 9 pucharów, Diabeł, 8 denarów / Siła - Nie, uczuć tu nie widać. Pan nie jest zainteresowany budowaniem głębszej relacji. 9 kielichów przy diable mówi, że jest nastawiony na niezobowiązującą zabawę, przygody i seks. On chce z życia korzystać, a nie w związki się ładować. Dobrze mu jest tak jak jest. 8 monet moim zdaniem wzywa tutaj do ostrożności i rozwagi ( u mnie nazywa się Roztropność). Przydadzą się, tym bardziej, że znajomość z nim naprawdę może być niezwykle kusząca.

Napisano

Wisielec, Sprawiedliwość, Gwiazda / Księżyc - moim zdaniem, nie wie że jesteś dla niego niedostępna, po prostu w związku z kimś

Jak będzie wygladala relacja moja i A na ten miesiąc : Królowa pucharów, Wieża, Sprawiedliwość / Gwiazda -widać duże zmiany, ,jakbyś chyba mu wyznała co czujesz albo zakończyła swój obecny związek

Czy pojawią się uczucia : 9 pucharów, Diabeł, 8 denarów / Siła - raczej seks, porządanie, uczuć tu nie widzę :(