szmergel Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Rozłożyłam karty na najbliższą przyszłość relacji z kolegą - na razie nic nas nie łączy, chociaż jakieś sygnały są. Tak mi się przynajmniej wydaję. Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie dociągnięta jako rada dla mnie Rycerz Buław Jak dla mnie wygląda to na to, że mi będzie bardzo zależało na posunięciu spraw do przodu ale on będzie zdystansowany, chłodny. Ale ogólnie to będzie tak po czysto koleżeńsku. Tylko czemu ten Rycerz Buław do działania mnie jakiegoś nakłania? A może się mylę? Może ktoś spojrzeć swoim bardziej doświadczonym okiem? Dziękuję za wszelką pomoc;) Cytuj
roszpunka79 Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Jesteście trochę z różnych bajek, tu widać różnice w charakterach i w obecnym podejściu do kontaktu. To spowoduje, że w najbliższym czasie (szkoda, że nie określiłaś w jakim) nie nastąpi jakiś istotny przełom w waszej relacji. I ten impuls, który się pojawił (piszesz o sygnałach) rozejdzie się po kościach i pozostaniecie na stopie koleżeńskiej. Rycerz buław faktycznie może nakłaniać Cię do działania. Ale on ma słomiany zapał, więc niewykluczone, że dystans mieczowego spowoduje, że po prostu przestanie Ci się chcieć. Cytuj
werona Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Ty bardziej zaangażowana uczuciowo i emocjonalnie i wiążąca nadzieje z tym panem (Królowa Kielichów), a pan pewny siebie, inteligentny i szybki w działaniu, ale emocjonalnie nie zaangażowany (Rycerz Mieczy), więc między Wami relacja koleżeńska jest możliwa (Umiarkowanie). Cytuj
Trida Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Rozłożyłam karty na najbliższą przyszłość relacji z kolegą Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie dociągnięta jako rada dla mnie Rycerz Buław Widać, że jesteś bardziej zaangażowana w tą relację, Pan zadziała na zasadzie – łatwo przyszło łatwo poszło, wybitnych działań z jego strony nie będzie. Nawet nie czuję tu flirtu. Zwykła znajomość, koleżeństwo. A rada – wg mnie sugeruje, abyś skupiła się na kimś innym Cytuj
Czarownica Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Karty na najbliższą przyszłość relacji z kolegą: Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie - bajki są różne, to prawda, niemniej żywioły wody i powietrza nie zwalczają się wzajemnie i tworzą dość typową kombinację, w której to kobitka jest emocjonalna a facet logicznie działa. On jest kumaty i darzy Cię sympatią - z sumowania Q Kieli i Rycka Mieczy wychodzi Słońce jest on jednak skupiony na merytoryce relacji, uwielbia z Toibą rozmawiać, ale nie do końca wiadomo, czy wykracza w swych gdybaniach poza to "miłe spędzanie czasu", póki co chyba nie. Z sumowania całości wychodzi Siła, a więc w znacznej mierze dalszy bieg wypadków zależny jest od Ciebie, a dokładniej mówiąc - od Twojej samokontroli. Musisz troszkę puścić bieg wydarzeń, by "się samo", pomóc tylko jednorazowo dając znak, że "jakby co to chętnie" Umiarkowanie na końcu sugeruje, że szybko się to nie rozkręci, jednak daje wrażenie fajnej stabilizacji, tzn nie musisz obawiać się sytuacji, że nagle wyniknie jakiś kwas między Wami. Rada dla Ciebie Rycerz Buław - jeśli chcesz by coś z tego wyniknęło "w tę stronę", musisz dać sama czytelny sygnał, pokazać, że jesteś nim zainteresowana jakąś luźną, spontaniczną sugestią, inicjatywą Tylko tyle, nie staraj sie zdominować sytuacji, Rycek to bardziej taki zapłon. Żeby nie tylko myslał o Tobie w kategoriach wrażliwa koleżanka, ale żeby też zasugerować jakiś ogień, może wystarczy ubrać się inaczej niż zwykle i uśmiechnąć trochę bardziej znacząco;) Bądź taka na lajcie, bo jak będziesz pokazywać się emocjonalnie jak ta królowa to możesz zrobić presję Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Czarownica Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 karty na najbliższą przyszłość relacji z kolegą Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie pan jest energiczny i dość żywiołowy nie ma w nim jednak uczuć (jeszcze nie), natomiast widać, że Pan może być aktywny ogólnie, ale nie jestem pewna czy aby w stronę Pani czy może w stronę własnych planów, zamierzeń. Ogólnie pan może okazac się zalatany i może nie mieć czasu na amory, w każdym razie widac,że Pani w Królowej kielichów bedzie czekąc na pana znak. Cytuj
panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie dociągnięta jako rada dla mnie Rycerz Buław wygląda na to jakbyś musiała o niego trochę powalczyć, ewentualnie pozabiegać o to by to przetrwało. Brakuje mi tu kart miłości. Cytuj
szmergel Napisano 27 Kwietnia 2014 Autor Napisano 27 Kwietnia 2014 to stosunkowo nowa znajomość, nie dziwię się, że uczuć większych nie ma, bardziej zastanawia mnie czy to zainteresowanie z drugiej strony faktycznie jest czy po prostu moja wyobraźnia zaszalała;) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 to stosunkowo nowa znajomość, nie dziwię się, że uczuć większych nie ma, bardziej zastanawia mnie czy to zainteresowanie z drugiej strony faktycznie jest czy po prostu moja wyobraźnia zaszalała;) Pan może być zainteresowany, jednak nie widać by był zauroczony uczuciowo. Cytuj
karim-tarot Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Królowa Pucharów, Rycerz Mieczy, Umiarkowanie dociągnięta jako rada dla mnie Rycerz Buław Umiarkowanie może też oznaczać taki mozolny i powolny rozwój uczuć, wszystko takie zrównoważone, bez żadnej przesady, ostrożne podejście do tematu. Na razie relacja będzie brnęła pod kątem koleżeńskim, przyjacielskim - bo pan to taki miły kolega, wydaje mi się też, że pan chyba nie potrafi na chwilę obecną wyrazić takich dosłownych uczuć. Rada może być taka, że pan lubi flirty, być może lepiej się czuje kiedy to dziewczyna robi pierwszy krok, będzie wtedy czuł się swobodniej. R buław mi tu też nasuwa taką myśl, że jest jakiś pan "obok", którego nie dostrzegasz, a być może darzy Cb skrytą sympatią. - Ale to taka intuicyjna myśl:) Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi