Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się...

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moja chęć odchudzenia się X kilogramów do końca 2014 roku?

8 Monet, 7 Mieczy, 6 Mieczy dołożone 7 buław suma Wieża

Oj nie będzie łatwo:(.

Jeśli chce schudnąć to niewątpliwie czeka mnie wytężona praca nad moim ciałem:) - 8 monet. Początki nie będą łatwe, będę musiała uzbroić się w cierpliwość i nie zniechęcać, gdy efekty nie będą od razu widoczne (7 Mieczy), ale przyjdzie czas kiedy przekroczę tę magiczna granicę, czas odbudowania siebie w nowym wymiarze (6 Mieczy). Spotka mnie nagroda za włożony wysiłek (7 buław).

W podsumach mam Cesarzową i Śmierć więc bardziej skłaniam się ku temu, że uda mi się zrealizować swój cel.

Napisano

bedzie staranie sie i początkowe trzymanie sie diety, ale po pewnym czasie odpuścisz ją sobie i zaczniesz podjadać, z czasem zobaczysz, że nie uzyskałaś efektów jakich oczekiwałaś właśnie z powodu samooszukiwania sie i być może włąśnie nie stosowania sie do diety jak należało. Pryzdałaby sie wieksza determinacja i obraz siebie szczupłej jako motywator. Powodzenia i efektów diety życzę :okok:

Napisano

8 Monet, 7 Mieczy, 6 Mieczy dołożone 7 buław suma Wieża.

Musisz być zdeterminowana i mieć jasno postawiony cel jak i dokładny plan.

Widać trochę Twoje lenistwo, troszeczkę odpuścisz w pewnym momencie a czy się uda... Po podsumie uważam, że tak ale wieża sugeruje mi tutaj raczej hmm... właśnie nie bardzo Ci pójdzie. Zabraknie determinacji.

Jednak koleżanko życzę powodzenia :D wszystko w Twoich rękach ;)

Napisano

na początki będzie szło dobrze, być może jesteś już w trakcie deity bądź ćwiczeń co sugeruje otwierjąca rozkład 8 denarów. Jednak później może być gorzej. 7 mieczy mieczy kojarzy mi się z oszustwem być może będzie trochę oszukiwała samą siebie bądź pojawi się błąd w czymś co robisz. 6 mieczy zamyka wszystko no i wieża jakby coś się posypało :( Trzymam jednak kciuki, żeby się udało, bo sama przez to przeszłam i wiem, że warto!

Napisano

Hm, ciężko będzie utrzymać dietę. Chyba prowadzisz nieregularny tryb życia (8 monet). Początkowo, jakiś zapał może będzie. Będziesz chciała pokazać, a przede wszystkim udowodnić sobie, że dasz radę, ale te działanie może nie da takiego efektu do jakiego dążysz. (7 i 6 mieczy) Wieża, no tutaj utwierdzam się w przekonaniu, że te x kg będzie trudno osiągnąć, ale wiadomo, w odchudzaniu liczy się: systematyczność, zorganizowanie i konsekwencja w działaniu, żeby na samych chęciach to nie pozostało:) Powodzenia życzę;)

Napisano

Na początku widać Twoje zacięcie i zapał by pozbyć się kilogramów- 8 monet. 7 mieczy kojarzy mi się jednak z niekonsekwencją i podjadaniem, jest to karta nieefektywności. 6 mieczy mówi o odpuszczeniu sobie, pozostawienie planu za sobą. Moim zdaniem nie uda Ci się niestety:(

Napisano

O rety, ale rzeźnia! Zaczniesz ładnie, ale będziesz miała taki moment, że odpuścisz, bo poczujesz, że wszystko masz pod kontrolą i teraz to możesz sobie pozwolić na małe co nieco... I możesz trochę na tym popłynąć, ale opamiętasz się, wyrzuty sumienia Cię opamiętają Iiweźmiesz się ostro za działanie... z tym, że nie będzie to ten wynik, który sobie zakładałaś. Ale cośtam ruszysz;)

Powodzenia!

Napisano

No ta osemeczka na przodzie mowi, ze bedzie to wymagalo od Ciebie duzo wysilku, samodyscypliny i zaparcia. W 7 mieczy widze jakies drobne oszustwa, cos w stylu -dzis zjem ciastko, a jutro pojde za to pobiegac (ciastko zjadasz,a biegac nie idziesz). Mysle, ze w koncu odetniesz sie od takiej postawy, ale ta 7 bulaw mowi mi o takiej walce samej ze soba, ze swoimi slabosciami-latwo na pewno nie bedzie, bardzo bedziesz sie zmagac ze swoimi slabostkami i mimo szczerych checi, nie wiem, czy sie uda, bo wieza mowi mi, ze mozesz przegiac z odchudzaniem i wyrzadzic sobie wiecej szkody, niz pozytku..W tej 7 widze taka walke o te kg, obys nie doprowadzila swojego organizmu doslownie do ruiny. Pisalam juz na watku Daffne jak sobie poradzic z dietka (uczylam sie o tym troche na studiach), masz pod spodem linka-jak bedziesz chciala to przeczytaj sobie, moze cos dla siebie wyciagniesz z tego, co napisalam :-)

http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/78948-dieta.html

POWODZENIA!