panna.marta Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Bardzo chciałabym wyjechać za granicę na wycieczkę do ciepłych krajów, bo nigdy nie byłam lecz nie wiem czy dam rade, bo chcę przeznaczyć oszczędności na podyplomówkę. Zapytałam więc kart czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje? król buław, 8 buław, 5 pucharów dołożone moc VIII sama nie wiem, nie widzę tu wyjazdu, ale możliwe, że jakaś rekompensata w formie wyjazdu do spa? Cytuj
Sanya Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 Widac jakąś aktywnośc i dążnośc do tego żeby coś się ruszyło w temacie, byc może jakiś mężczyzna może zachęcac Cię do tego, motywowac, ale ta 5 niestety mówi o tym, że te starania chyba nie będą wystarczające i nie powiedzie się to w tym roku. Moc mówi, że kiedyś na pewno swoje marzenie zrealizujesz, ale jeszcze nie teraz. Cytuj
Fall Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 8 bulaw mowi, ze bedziesz miala mozliwosc wyjechac ( z Krolem bulaw..?), ale nie skorzystasz z niej ( 5 kielichow). I pewnie bedzie Ci przykro na poczatku, ale podsuma mi mowi, ze zamiast tego moze sobie kupisz karnet na silownie/spa, sprawisz sobie jakis podarek.. :-) Cytuj
Trida Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Zapytałam więc kart czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje?król buław, 8 buław, 5 pucharów dołożone moc VIII W tym roku jakoś niekoniecznie, choć w 8 buław pokazuje się możliwość, którą blokuje 5 kieli. Możliwe, ze wpadnie Ci w łapki jakaś oferta ale nie będzie Cię na nią stać, bo właśnie - zapłacisz czesne za studia. Przyszła mi na myśl nawet taka sytuacja - płacisz za studia w środę a w pt ktoś Ci proponuje wyjazd. Moc pokazuje, jak dla mnie, że zaczniesz oszczędzać i uprzesz się, zeby wyjechać w przyszłym roku. Powodzenia Cytuj
ivi185 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Podpisuje sie pod tym,co napisały moje poprzedniczki. 5 kielichów wszystko blokuje,widac w niej Twoje rozczarowanie. Przykro mi ale tez uważam,ze nie wyjedziesz w tym roku Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Uważam, że będziesz musiała powściągnąć swoje pragnienia w tym roku. W tym czasie wyjazdu nie widać. Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje? król buław, 8 buław, 5 pucharów dołożone moc VIII widać, że będzie Cię ciągnąć do wyjazd i środki również byłyby na wyjazd, ale odmówisz sobie na rzecz innego celu, ważniejszego dla Ciebie. Cytuj
QPucharów Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Wyjazdu za granice nie widzę ale 8 buław mówi o jakimś przemieszczaniu, więc jakaś wycieczka niedaleka może być. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 też myślę, że nici z wyjazdu na początku masz króla buław - może reprezentować Ciebie, masz pełno energii, wiesz czego chcesz, ale ta osoba siedzi na karcie i nic nie robi, więc pewien zastój, mimo że w środku aż kipi dalej 8 buław, które zmierzają szybko do 5 pucharów - możesz poczuć się rozczarowana, może nawet już zaczniesz coś szykować pod ten wyjazd, ale coś się może stać i nici z tego moc na końcu to kojąca karta cokolwiek się wydarzy, wyjdzie Ci na dobre Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi