Skocz do zawartości

wycieczka za granice

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo chciałabym wyjechać za granicę na wycieczkę do ciepłych krajów, bo nigdy nie byłam :( lecz nie wiem czy dam rade, bo chcę przeznaczyć oszczędności na podyplomówkę. Zapytałam więc kart czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje?

król buław, 8 buław, 5 pucharów dołożone moc VIII

sama nie wiem, nie widzę tu wyjazdu, ale możliwe, że jakaś rekompensata w formie wyjazdu do spa?

Napisano

Widac jakąś aktywnośc i dążnośc do tego żeby coś się ruszyło w temacie, byc może jakiś mężczyzna może zachęcac Cię do tego, motywowac, ale ta 5 niestety mówi o tym, że te starania chyba nie będą wystarczające i nie powiedzie się to w tym roku. Moc mówi, że kiedyś na pewno swoje marzenie zrealizujesz, ale jeszcze nie teraz.

Napisano

8 bulaw mowi, ze bedziesz miala mozliwosc wyjechac ( z Krolem bulaw..?), ale nie skorzystasz z niej ( 5 kielichow). I pewnie bedzie Ci przykro na poczatku, ale podsuma mi mowi, ze zamiast tego moze sobie kupisz karnet na silownie/spa, sprawisz sobie jakis podarek.. :-)

Napisano
Zapytałam więc kart czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje?

W tym roku jakoś niekoniecznie, choć w 8 buław pokazuje się możliwość, którą blokuje 5 kieli. Możliwe, ze wpadnie Ci w łapki jakaś oferta ale nie będzie Cię na nią stać, bo właśnie - zapłacisz czesne za studia.

Przyszła mi na myśl nawet taka sytuacja - płacisz za studia w środę a w pt ktoś Ci proponuje wyjazd.

Moc pokazuje, jak dla mnie, że zaczniesz oszczędzać i uprzesz się, zeby wyjechać w przyszłym roku.

Powodzenia ;)

Napisano

Podpisuje sie pod tym,co napisały moje poprzedniczki. 5 kielichów wszystko blokuje,widac w niej Twoje rozczarowanie. Przykro mi ale tez uważam,ze nie wyjedziesz w tym roku :(

Napisano

Uważam, że będziesz musiała powściągnąć swoje pragnienia w tym roku. W tym czasie wyjazdu nie widać.

Napisano

czy uda mi się w tym roku wyjechać na wycieczkę w ciepłe kraje?

widać, że będzie Cię ciągnąć do wyjazd i środki również byłyby na wyjazd, ale odmówisz sobie na rzecz innego celu, ważniejszego dla Ciebie.

Napisano

Wyjazdu za granice nie widzę ale 8 buław mówi o jakimś przemieszczaniu, więc jakaś wycieczka niedaleka może być.

Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że nici z wyjazdu

na początku masz króla buław - może reprezentować Ciebie, masz pełno energii, wiesz czego chcesz, ale ta osoba siedzi na karcie i nic nie robi, więc pewien zastój, mimo że w środku aż kipi

dalej 8 buław, które zmierzają szybko do 5 pucharów - możesz poczuć się rozczarowana, może nawet już zaczniesz coś szykować pod ten wyjazd, ale coś się może stać i nici z tego

moc na końcu to kojąca karta :) cokolwiek się wydarzy, wyjdzie Ci na dobre :)