Gość Daffne Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monet odpuścić sobie tworzenie dystansu z pewnym mężczyzną albo całkiem znajomość 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońce hm dbałość o własne interesy i zdrowy egoizm, który jest konieczny 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiec mierzenie sie z przeciwnościami losu, waleczność i odwaga. Przyznam szczerze, że jeszcze mało jej widzę w sobie jedynie zalążki, ale jak to nów majowy to może się dopiero pojawi? 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichów rodzinnie ciepło i przyjaźnie na mnie otoczenie wpływa 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monet własne wsparcie i pomoc w zyciu codziennym 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka hm rodzinna sielanka będzie w pierwszej dekadzie maja, następnie skupię się na sprawach zawodowych bo zamienie sie w rzeczową mieczową, a póżniej skupienie na domu i mamie być może 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet powinnam zadbać o wlasne interesy i sprawy codzienne, być może dawać z siebie ciepło i przyjaźń Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Daffne Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 28 Kwietnia 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monet dystans, chowanie się przed meżczyzną, lęki wobec niego 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońce masz myśleć o sobie, być chytra i przebiegła, pilnuj się, gdy coś mówisz, nie bądź wylewna 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiec sporo kontaktów z ludźmi, jakieś zabawy, imprezy, optymizm, odwaga i niekiedy brawura;) 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichów czujesz się bezpieczna 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monet czasem powinnas się ukrywać, nie mówić za wiele, ale powinnaś ich wysłuchać i przede wszystkim uważać na to, co mówisz w pracy 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka mily czas, gdy poczujesz się bezpieczna, może nawet więcej czasu spędzisz z bliską przyjaciółką 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet bądź wierna sobie i uparta w dążeniu do celu Cytuj
roszpunka79 Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 1.Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monet Znajomość z jakimś mężczyzną, na którego i tak jesteś zamknięta i przy którym nie czujesz się ani zbyt komfortowo ani bezpiecznie. A jeśli Ci zależy trzeba odpuścić ten szlaban, który na wasz kontakt nakładasz. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońce Tak, zdrowy egoizm i dbałość o swoje interesy. Pilnuj tego co masz. Zachowaj rezerwę, dystans , umiejętność przewidywania i kombinowania, ale również negocjacji i dochodzenia do kompromisów. Trzymaj swoje sekrety pod kluczem (cokolwiek to jest- jakieś plany?). No i optymizm w słoneczku:). 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiec To, że w chwilach wahań i rozterek potrafisz podejmować szybkie decyzje i działania, nie boisz się zmian i umiesz zacząć od początku , jeśli życie podsyła Ci jakieś nowe szanse lub jeśli Ci je zabiera. Umiesz dostosować się do zmieniających się dynamicznie okoliczności. I jesteś zdeterminowana w osiąganiu swoich celów. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichów Pozytywnie, daje Ci poczucie bezpieczeństwa. Niewykluczone, że w tym otoczeniu pojawi się w maju ktoś z Twojej przeszłości. Ewentualnie otoczenie będzie skłaniać Cię do wspomnień. 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monet Nie wiem, tu dziwnie , ale mi się pomyślało, że musisz komuś powiedzieć prawdę. Odkryć to co jest niewidoczne. Poza tym swoje zaangażowanie i dosłownie pracę- niekoniecznie w pracy. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka Moim zdaniem tu widać koniec czegoś. Nie wiem czy definitywny czy tylko wejście na jakiś inny , nowy poziom . 10 kielichów na początku mówi mi, że to będzie dotyczyć emocji. Mieczowa się od nich odcina. Kapłanka je poświęca. Może to dotyczyć pana z pierwszego pytania. Ale niekoniecznie bo może chodzić po prostu o stan uczuć, jakieś emocje. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet Powoli, metodycznie, ale skutecznie do przodu . Zachowuj spokój, bądź życzliwa, ale skup się na konkretach. Konkretnie przedstawiaj swoje stanowisko, wyjaśniaj. Kurcze….a może dostrzeż koło siebie jakieś denarowego ;>. U Crowleya, którego używam to ktoś z przeszłości. Tak mi się to jakoś z pytaniem nr 4 skojarzyło;). Cytuj
Fall Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 . Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monet - tutaj widze proby podjecia decyzji w sprawie jakiegos mezczyzny (denarowego), ogolnie ta sytuacja sprawia, ze czujesz sie troche jak w potrzasku i nie widzisz zadnego wyjscia, zadnej mozliwosci.. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońce-przede wszystkim dbac o swoje wewnetrzne dziecko- nawet jesli wymagaloby to wylgania sie od jakichs obowiazkow, tradycji..POwinnas spedzic troche czasu na lonie natury i cieszyc sie tym, co masz, pozachwycac sie troszke najdrobniejszymi rzeczami, zaufac przyszlosci-ze wszystko bedzie dobrze..Tak ta 7 mieczy z ta 4 denarow mi sie kojarzy z klamstewkami by wyrwac sie z domu, z 4 scian, z monotonii i stagnacji... 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiec-przede wszystkim umiejetnosc laczenia przeciwienstw..Ja tak widze ten Rydwan-zeby on mogl jechac dalej musisz umiec mocno trzymac lejce i kierowac konikami tak, by pedzily w te sama strone, a nie w 2 rozne, bo wtedy szarpiesz sie w miejscu, a nie pedzisz na pelnym gazie do przodu. W dodatku wychodzi tu umiejetnosc szybkiego dzialania i dar komunikacji z innymi. Poza tym optymizm i radosc dziecka, umiejetnosc cieszenia sie z drobnostek, pozytywne myslenie... 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichów-ktos z przeszlosci moze ponownie zawitac do Twojego zycia. A jesli nie to po prostu otoczenie daje Ci cieplo, wsparcie, poczucie bezpieczenstwa, moze sie pojawic duzo milych wspomnien, sentyment... 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monet Mozesz ich nauczyc oswajac sie z wlasnymi lekami i uswiadamiac, ze czesto nasze obawy sa przejaskrawione albo wyimaginowane. Mozesz otoczyc innych opieka i troska i pokazac, ze kazdy moze sie stac kowalem wlasnego losu, trzeba tylko troche determinacji i checi :-) Mozesz takze nauczyc ludzi rozwijac swoje pasje i talenty-a przynajmniej zachecac ich do tego ! 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka Mysle, ze uczucia badz emocje siegna zenitu (w koncu to 10) i postanowisz sie od nich odciac (mieczowa). osiagniesz rownowage i spokoj, bo zdobedziesz jakas madrosc, dla mnie sie to skojarzylo, ze posiadziesz jakas "tajemnice" dotyczaca zycia, odkryjesz jakas uniwersalna prawde-ktora pozwoli Ci osiagnac rownowage bez wzgledu na okolicznosci zyciowe..A moze nauczysz sie wszsytko przyjmowac z pokora i zaufaniem do Boga..? 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet Wytrwalosc, sumiennosc i umiejetnosc kroczenia malymi kroczkami do celu :-) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie -2 mieczy, 8 mieczy, Król monet - masz rację dystans w stosunku do mężczyzny, tak jakbyś chciała a boję się. 2.Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej - 4 monety, 7 mieczy, Słońce - dbaj o sprawy finansowe, o siebie wykorzystując swój spryt i inteligencje 3.Co jest teraz moim największym nabytkiem - Rydwan, 8 buław, Głupiec - chęć zmian i myślę że w taki spontaniczny i niespodziewany sposób zaczniesz je wprowadzać 4.Jak toczenie wpływa na mnie - 6 kielichów - zbyt duże bezpieczeństwo nie zawsze wpływa mobilizująco. 5.Co mogę i musze dać innym Ksieżyc, paz monet, 8 monet - tak jakby niedużą ale pomoc finansową, spokój , wyciszenie. 6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nowa fazą Księżyca - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka - więcej uwagi poświęcisz sprawom domowym, mamie, mogą pojawić się sprawy urzędowe, którym trzeba stawić czoła 7.Lekcja, która trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet małymi krokami, stanowczo i do celu. Cytuj
Trida Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monet pewną relację, która ‘boli’. Jest jedną z tych, które ranią. Widać, ze Pan nie prędko zmieni podejście więc trzeba coś z tym zrobić samej.. W podsumie koło Fortuny wiec różnie może z tym być. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońce Swoją przebiegłość, trzeba zadbać o siebie, swoje wewnętrzne ja. Swoją radość i to, co masz. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiec Nowa znajomość albo skojarzył mi się jakiś kurs, wyjście z domu, które sporo może wnieść do Twojego życia nowego. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichów pozytywnie Cię nastraja na wspomnienia 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monet Cierpliwość, bo w Księżycu wyczułam taką irytację a paź jednak coś daje. Tak samo 8 denków – spokój, opanowanie. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłanka Czyżby nowa znajomość lub stara znajomość, która przejdzie na nowy etap Ty się od czegoś odetniesz, zmienisz myślenie i nastawienie do pewnych spraw. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monet Cierpliwość i ‘stanie przy swoim’. Tak jak napisałaś - zadbanie o swoje interesy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 WERYFIKACJA: 1. Co trzeba odpuścić od siebie? - 2 mieczy, 8 mieczy, Król monetodpuścić sobie tworzenie dystansu z pewnym mężczyzną albo całkiem znajomość chodziło o zmianę podejścia do relacji z pewnym znajomym, z skrajnych emocji jakie czasem we mnie budził stanęło na zdystansowanym koleżeństwie. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? - 4 monet, 7 mieczy, Słońcehm dbałość o własne interesy i zdrowy egoizm, który jest konieczny skupienie na sobie i własnych sprawach, które domagają się uwagi oraz ptacy nad sobą by móc być z siebie zadowoloną. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Rydwan, 8 buław, Głupiecmierzenie sie z przeciwnościami losu, waleczność i odwaga. Przyznam szczerze, że jeszcze mało jej widzę w sobie jedynie zalążki, ale jak to nów majowy to może się dopiero pojawi? nie była, ale pojawiła się w maju chęć osiągania nowych wyzwań by uzyskać lepsze życie. 4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 6 kielichówrodzinnie ciepło i przyjaźnie na mnie otoczenie wpływa bliscy motywująco na mnie wpływają 5. Co mogę i muszę dać innym? - Księżyc, paź monet, 8 monetwłasne wsparcie i pomoc w zyciu codziennym hm wsparcie w życiu codziennym i tak też czyniłam. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? - 10 kielichów, Królowa mieczy, Kapłankahm rodzinna sielanka będzie w pierwszej dekadzie maja, następnie skupię się na sprawach zawodowych bo zamienie sie w rzeczową mieczową, a póżniej skupienie na domu i mamie być może hm spokojna egzystencja początkowo, a później byłam skupiona na sprawach spadkowych czy złykłej codzienności. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji - Rycerz monetpowinnam zadbać o wlasne interesy i sprawy codzienne, być może dawać z siebie ciepło i przyjaźń może lekcją są sprawy codzienne i nauka pielęgnacji znajmości tych, które są Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi