Skocz do zawartości

Nów majowy;))

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Przełożenie 9 mieczy 8 buław Cesarz suma Świat HB Świat/Cesarzowa

sporo wyrzutów sumienia z powodu kontaktów z Nim pewnie...

1. Co trzeba odpuścić od siebie? Rycerz Buław 10 buław Rycerz Kielichów suma Cesarz HB Kolo/Mag

jakies flirty i romanse, które mnie tylko obciążają, mam odpuścić sobie facetów i tyle

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? Księżyc Świat 6 mieczy 6 buław suma Rydwan HB Kochankowie

mam nie zdradzać swoich planów odnośnie postanowień, które obrałam, mam nie mowić o tym co osiągnełam

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Kapłanka 2 buław Rycerz Mieczy suma Sprawiedliwość HB Cesarz

moja mądrość, jak i umiejętność chowania się ze swoimi prawdziwymi odczuciami, obserwacja męzczyzny

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2 kielichów Koło 10 denarów suma Sąd HB Głupiec/Cesarz

daje mi wsparcie, miłość, zaskakuje niekiedy,daje mi poczucie bezpieczeństwa

5. Co możesz i musisz dać innym? Król Kielichów 2 mieczy 3 buław 5 kielichów suma Kochankowie HB Koło/Mag

mam wspierać innych, ale i przymykać oko na ich plany, może również powinnam czasem się pożalić??

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca Mag Słońce Diabeł As Kielichów 4 mieczy 10 kielichów suma Cesarz HB Kapłan

gorący romans, uwodzenie, a także chyba separacja

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 9 denarów 8 mieczy 6 denarów suma Świat HB Kapłan

mam myslec o sobie i dawac tyle z siebie ile uważam

Napisano

troszkę rozmyślania bedzie i wyrzutów sumienia z powodu męża, jednak z drugiej strony bedziesz szczęśliwa Ty, widoczne bedzie nabieranie wiatru w żagle u Ciebie

1. Co trzeba odpuścić od siebie? Rycerz Buław 10 buław Rycerz Kielichów suma Cesarz HB Kolo/Mag

może odpuścić sobie próby przeforsowania trudnych spraw albo stosowania nacisków, trzeba uzbroić się w cierpliwość

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? Księżyc Świat 6 mieczy 6 buław suma Rydwan HB Kochankowie

jak najbliżej trzymać świadomość własną, że wszystko zmierza w zadowalającym kierunku, wystarczy tylko poczekać na odpowiedni czas

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? - Kapłanka 2 buław Rycerz Mieczy suma Sprawiedliwość HB Cesarz

nabytkiem jest wiedza i znów świadomość Twoja, że zdajesz sobie sprawę z tego,że czas marazmu zastoju (zwał jak zwał) mija i nadchodzi Twój czas, czas, w ktorym zaczniesz uzyskiwać to czego pragniesz od życia w sferze uczuciowej i może nie tylko jak się rozkręcisz

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? - 2 kielichów Koło 10 denarów suma Sąd HB Głupiec/Cesarz

pozytywnie, mocno stabilnie

5. Co możesz i musisz dać innym? Król Kielichów 2 mieczy 3 buław 5 kielichów suma Kochankowie HB Koło/Mag

komuś nie obojętnemu Tobie trzeba okazać serdeczność i uczcie, moze czasem piocieszyc jeśli bedzie taka potrzeba

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca Mag Słońce Diabeł As Kielichów 4 mieczy 10 kielichów suma Cesarz HB Kapłan

będzie piekny czas i walka o to by było między Wami coraz lepiej. Oczywiście relacje miedzy Wami widze super, ale jeszcze trudności widąć związane z załatwianiem spraw koniedcznych. Będzie namiętność, bedzie przyjaźń i serdeczność - bedzie wszystko to czego potrzebujesz do szczęscia :slonko:

7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji? 9 denarów 8 mieczy 6 denarów suma Świat HB Kapłan

niezależność swą możesz wykorzystać na swa korzyść, kreuj swoją nową rzeczywistość jakiej pragniesz :)

Napisano

Stan napięcia emocjonalnego będzie u Ciebie tak silny, że już go nie wytrzymasz i wylejesz to wszystko przed mężem. Wylejesz to za mało powiedziane, wystrzelasz jak z kałasznikowa.

No właśnie, musisz zrzucić ten ciężar ze swoich pleców.

Swoje marzenia o szczęściu. Wnioski wyciągnięte z przeszłości i podjęte w związku z nimi decyzje i działania. Powinnaś je konsekwentnie realizować.

To, że zaczęłaś walczyć o siebie. Ze stanu bierności i wyczekiwania nie wiadomo na co wzięłaś się za bary ze swoim życiem.

Niektórzy dają Ci miłość i wsparcie. Z niektórymi różnie bywa- raz na wozie, raz na kozie.

I tu też Inez widzę sugestię do poważnej, szczerej rozmowy z mężem. W kielichowym widzę jego (nawet jeżeli on Ci się tak być może nie pokazuje, nie znaczy, że Cię nie kocha). 2 mieczy to Twoje nastawienie , 5 kielichów to Twoje uczucia, a 3 buław Twoje plany…Ty już roztaczasz wizje przyszłości bez niego. U mnie ta 3 nazywa się Cnota…ja ją czytam jako taką uczciwość wobec siebie i innych.

Twoja relacja będzie się rozwijać. Jeśli jeszcze nie skonsumowaliście związku to może do tego dojść;). Ja nie byłam w małżeństwie, więc IV mieczy nie mogła pokazać mi separacji, ale pokazała najpierw izolowanie się od siebie w domu, a potem rozstanie. Więc niewykluczone, że w jakiś sposób odetniecie się mężem od siebie. Ewentualnie zawrzecie rozejm (u mnie ta karta dokładnie tak się nazywa). Dogadacie się w pewnych sprawach . Jakby nie było na finiszu masz dyszkę pucharów, więc będzie dobrze.

Droga do szczęścia czasem prowadzi przez mękę.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Dziękuję Dziewczyny;) jestem i szczęśliwa i nieszczęśliwa zarazem..Szczęśliwa, bo czuję, że On jest moja drugą połówką, bo mnie kocha, nieszczęśliwa, bo jeszcze długa droga przede mną, a nie wiem co mnie na niej czeka...Czy wytrzymam, czy On wytrzyma, czy mąż czegoś głupiego nie wymyśli...Dzis zrobiłam pierwszy krok, wysłałam pozew do sądu...

Napisano

trzymaj się dzielnie Kochana i walcz o swoje szczęście :slonko::przytul:

• Maestro
Napisano
trzymaj się dzielnie Kochana i walcz o swoje szczęście :slonko::przytul:

Walczę...mam nadzieję,że się nie rozsypię...

Dziękuję Ci za wsparcie:)

• Maestro
Napisano
nie rozsypiesz się bo jesteś na to zbyt silna! :)

W chwilach takich jak te na serio w to wątpię...Ale cieszę się, że ktoś we mnie wierzy:)

Napisano

Strach przed przyszłością jest naturalny. Chyba tylko jakiś kompletnie bezrefleksyjny albo po prostu głupi człowiek go nie czuje. Nie wiadomo co ona Ci przyniesie. Ale jedno jest pewne. Z perspektywy Twojego samopoczucia w małżeństwie w przeszłości i obecnie (wiem tylko tyle co tutaj wyczytałam) robisz sobie olbrzymią przysługę. Bez względu na to jak potoczy się Twoja relacja z obecnym partnerem. Łatwo na pewno nie będzie, ale poradzisz sobie. I kiedyś pewnie sobie podziękujesz.

Gość ANEZ
Napisano

Przełożenie 9 mieczy 8 buław Cesarz za dużo romyślań i martwienia może się na zapas, wyczuwam też trochę lęku.

1.Co trzeba odpuścić od siebie Rycerz buław 10 buław Rycerz Kielichów - pośpiech, który może być złym doradca.

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Księżyc Swiat 6 mieczy 6 buław - może wyda się to dziwne ale tą niepewność która pozwoli

Ci się upewnić że decyzje, które podejmujesz to jest właśnie TO.

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Kapłanka 2 buław Rycerz mieczy - umiejętność czekania i zadziałania w odpowiednim momencie

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 2 kielichów Koło 10 denarów - tak jakby były dwa obozy, jedni wspierają drudzy oceniają.

5.Co możesz i musisz dać innym? Król kielichów 2mieczy 3 buław 5 kielichów - pewność że tpo co postanowisz i dokonasz będzie miało perspektywy na przyszłość

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Mag Słońce Diabeł As kielichów 4 mieczy 10 kielichów - bardziej konkretne decyzje związane z Twoim małżeństwem, radykalne posunięcia męża.

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 denarów 8 mieczy 6 denarów - dla szczęścia i wolności człowiek jest gotowy na wiele, Ty tak ale czy wszyscy? Pamiętaj Droga Inez dajesz i oddajesz dużo, wymagaj! Wierzę w Ciebie!

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

weryfikacja

Przełożenie 9 mieczy 8 buław Cesarz za dużo rozmyślań i martwienia może się na zapas, wyczuwam też trochę lęku. mam lęki co do przyszłości, co jest zrozumiałe w mojej obecnej s

1.Co trzeba odpuścić od siebie Rycerz buław 10 buław Rycerz Kielichów - pośpiech, który może być złym doradca.

staram się nic nie przyspieszać..

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Księżyc Swiat 6 mieczy 6 buław - może wyda się to dziwne ale tą niepewność która pozwoli

Ci się upewnić że decyzje, które podejmujesz to jest właśnie TO. to też prawda

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Kapłanka 2 buław Rycerz mieczy - umiejętność czekania i zadziałania w odpowiednim momencie

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 2 kielichów Koło 10 denarów - tak jakby były dwa obozy, jedni wspierają drudzy oceniają.

5.Co możesz i musisz dać innym? Król kielichów 2mieczy 3 buław 5 kielichów - pewność że to co postanowisz i dokonasz będzie miało perspektywy na przyszłość

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Mag Słońce Diabeł As kielichów 4 mieczy 10 kielichów - bardziej konkretne decyzje związane z Twoim małżeństwem, radykalne posunięcia męża.

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji 9 denarów 8 mieczy 6 denarów - dla szczęścia i wolności człowiek jest gotowy na wiele, Ty tak ale czy wszyscy? Pamiętaj Droga Inez dajesz i [/b]oddajesz dużo, wymagaj! Wierzę w Ciebie!

Anez była najbliżej, zatem tę interpretację Wam przybliżyłam.