panna.marta Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Rozpoczynam kolejne 3 miesiące z moimi klientami. Zapytałam karty jak wypadne w 3 kwartale przede wszystkim finansowo podczas tasowania wypadł sąd ostateczny: królowa monet, 2 buławy, gwiazda XVII dołożone 10 buław sumka z wszystkich kart cesarzowa III powinno być bardzo ładnie, ale też i okupione ciężką pracą, czasem ponad siły, ale szykuje się dobra współpraca i dobry pieniądz. Co Wy na to? M. Cytuj
Fall Napisano 28 Kwietnia 2014 Napisano 28 Kwietnia 2014 Krolowa denarow, w ktorej wyszlas wedlug mnie na biede nie narzeka, a wrecz przeciwnie-kasa sie jej trzyma, glownie dlatego, ze jest uparta, pracowita i zdyscplinowana, ale tez dlatego, ze umiejetnie zarzadza swoimi zasobami :-) Tak wiec bylabym spokojna, wypadniesz bardzo dobrze. Co do reszty kart to mam dziwne uczucie, ze bedziesz czekac, badz cos rozwazac, jakies plany (2 bulaw) na przyszlosc snuc, ale z tymi planami bedzie zwiazane jakies dodatkowe obciazenie (10 bulaw), jakbys sie zastanawiala co zrobic, bo nie bedziesz pewna, czy jesli sie podejmiesz tego zadania to wszystko udzwigniesz... W podsumie cesarzowa czyli super karta-spelnienie i satysfakcja Cie czeka!!! Cytuj
Czarownica Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Na początku wszystko będzie szło ok, chyba aż za dobrze - tak, że trochę będziesz miała co do dalszej sytuacji oczekiwania ponad normę, a okaże się, że później bardziej będziesz musiała się namęczyć żeby zrealizowac plan, co może Cię nieco wybić z rytmu. Koniec końców Ci sę uda, ale będzie moment jakiegoś przeciążenia w pewnym momencie... Jednak opłaci się. Cytuj
Trida Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Rozpoczynam kolejne 3 miesiące z moimi klientami. Zapytałam karty jak wypadne w 3 kwartale przede wszystkim finansowo podczas tasowania wypadł sąd ostateczny: królowa monet, 2 buławy, gwiazda XVII dołożone 10 buław sumka z wszystkich kart cesarzowa III Koleżanko z dnia na dzień coraz lepiej wg mnie Będziesz sporo pracowała, możliwe w 10 buław, ze bd musiała podnieść kwalifikację, coś doczytać, dowiedzieć się ale Cesarzowa jest zadowolona wiec wszystko powinno być dobrze Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 królowa monet, 2 buławy, gwiazda XVII dołożone 10 buław sumka z wszystkich kart cesarzowa III królowa monet + 2 buławy - dobra współpraca w pracy, da zadowolenie 2 buławy + gwiazda - nadzieja związana z wspólnym działaniem gwiazda + 10 buław - nadzieja na lepsze przy ciężkim wysiłku, koniec bujania w obłokach i powrót do realiów ogólnie powinno być dobrze, większych dołków tutaj nie widzę. Jak wszystko sobie dobrze zaplanujesz i będziesz skrupulatnie wszystko w terminach realizować, powinno być ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi