Skocz do zawartości

Czy w przyszłośći zostanę partnerką życiową pana Z?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy w przyszłości zostanę partnerką życiową pana Z?

Koło fortuny, 7 buław, królowa kielichów

O tym zadecyduje los, albo to już jest mi przeznaczone.Będę, tą kielichową dla pana...

Proszę o zerknięcie

Napisano

Jest szansa, ale chyba będziesz miała rywalkę.

Beatrycze, co z Twoimi weryfikacjami poprzednich rozkładów?

Napisano

Ta sprawa nie jest przesądzona, los pokaże, bo będzie jakaś rywalizacja i chyba faktycznie z inną kobietą.

Napisano

Uwazam podobnie jak piesekpreriowy. Sprawa nie jest przesądzona i wyraznie zaznacza sie rywalizacja z inna kobieta.

Napisano

wiele zależy od Ciebie :) jak bd siedziała z założonymi rękami to cóż - niewiele się wydarzy ;)

7 buław to rywalizacja, walka itd wiec trzeba coś ruszyć żeby coś mieć :)

btw - czy to nie powinno być we wzajemnej mimo wszystko?

Napisano

Zweryfikujesz to w przeciągu najbliższych 3 miesięcy, czy mam zamknąć jako niezgodny z reg?

Napisano (edytowane)
Zweryfikujesz to w przeciągu najbliższych 3 miesięcy, czy mam zamknąć jako niezgodny z reg?

Oczywiście, zweryfikuję.

Edytowane przez Trida
Napisano

Oczywiście, zweryfikuję.

A te związane z podróżą do Szwecji?

Napisano

Tu nie widać bycia razem moja drogutka. Sprawy obracają się i będą obracać w większości poza Twoją kontrolą (Koło). Widać Twą determinację, chęć w 7 Buławach, ale ta Królowa Pucharów na końcu to często jest interpretowana jako kobieta doświadczona przez niepomyślne sprawy sercowe.

E tam, nawet gdyby i tak, upatrzysz sobie drugiego z czasem.

Napisano (edytowane)

A te związane z podróżą do Szwecji?

Tak już mogę je zweryfikować, jak tylko będzie chwilka wrzucę weryfikację

Edytowane przez Trida
Napisano
Tu nie widać bycia razem moja drogutka. Sprawy obracają się i będą obracać w większości poza Twoją kontrolą (Koło). Widać Twą determinację, chęć w 7 Buławach, ale ta Królowa Pucharów na końcu to często jest interpretowana jako kobieta doświadczona przez niepomyślne sprawy sercowe.

E tam, nawet gdyby i tak, upatrzysz sobie drugiego z czasem

Masz rację, pewnie tak będzie!

Napisano

Beatrycze, nie bój się być naiwną - naiwność to nie głupota, naiwność to Wiara :-)