beatrycze18 Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Czy w przyszłości zostanę partnerką życiową pana Z? Koło fortuny, 7 buław, królowa kielichów O tym zadecyduje los, albo to już jest mi przeznaczone.Będę, tą kielichową dla pana... Proszę o zerknięcie Cytuj
Davisa Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Jest szansa, ale chyba będziesz miała rywalkę. Beatrycze, co z Twoimi weryfikacjami poprzednich rozkładów? Cytuj
piesekpreriowy Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Ta sprawa nie jest przesądzona, los pokaże, bo będzie jakaś rywalizacja i chyba faktycznie z inną kobietą. Cytuj
ivi185 Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Uwazam podobnie jak piesekpreriowy. Sprawa nie jest przesądzona i wyraznie zaznacza sie rywalizacja z inna kobieta. Cytuj
Trida Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 wiele zależy od Ciebie jak bd siedziała z założonymi rękami to cóż - niewiele się wydarzy 7 buław to rywalizacja, walka itd wiec trzeba coś ruszyć żeby coś mieć btw - czy to nie powinno być we wzajemnej mimo wszystko? Cytuj
Czarownica Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Zweryfikujesz to w przeciągu najbliższych 3 miesięcy, czy mam zamknąć jako niezgodny z reg? Cytuj
beatrycze18 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Zweryfikujesz to w przeciągu najbliższych 3 miesięcy, czy mam zamknąć jako niezgodny z reg? Oczywiście, zweryfikuję. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Trida Cytuj
Davisa Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Zweryfikujesz to w przeciągu najbliższych 3 miesięcy, czy mam zamknąć jako niezgodny z reg? Oczywiście, zweryfikuję. A te związane z podróżą do Szwecji? Cytuj
x-latek Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Tu nie widać bycia razem moja drogutka. Sprawy obracają się i będą obracać w większości poza Twoją kontrolą (Koło). Widać Twą determinację, chęć w 7 Buławach, ale ta Królowa Pucharów na końcu to często jest interpretowana jako kobieta doświadczona przez niepomyślne sprawy sercowe. E tam, nawet gdyby i tak, upatrzysz sobie drugiego z czasem. Cytuj
beatrycze18 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) A te związane z podróżą do Szwecji? Tak już mogę je zweryfikować, jak tylko będzie chwilka wrzucę weryfikację Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Trida Cytuj
beatrycze18 Napisano 29 Kwietnia 2014 Autor Napisano 29 Kwietnia 2014 Tu nie widać bycia razem moja drogutka. Sprawy obracają się i będą obracać w większości poza Twoją kontrolą (Koło). Widać Twą determinację, chęć w 7 Buławach, ale ta Królowa Pucharów na końcu to często jest interpretowana jako kobieta doświadczona przez niepomyślne sprawy sercowe. E tam, nawet gdyby i tak, upatrzysz sobie drugiego z czasem Masz rację, pewnie tak będzie! Cytuj
Davisa Napisano 29 Kwietnia 2014 Napisano 29 Kwietnia 2014 Beatrycze, nie bój się być naiwną - naiwność to nie głupota, naiwność to Wiara :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi