Skocz do zawartości

Rozmowa z byłą partnerką na majówkę

fio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

kilkoro z Was pamięta moje życiowe rozterki z byłą partnerką. Chodzę na terapię, psycholog uświadamia mi pewne rzeczy, pomaga zrozumieć siebie. Na majówkę spotkam się*z tą dziewczyną i myślę czy powinienem powiedzieć jej, że ja jestem na nią otwarty i czy ona czuje w sobie ziarnko, które pozwoli jej rozbudzić moje uczucia, czy nie powinienem poruszać tego tematu.

Oto rozkład:

Obecna sytuacja - 5 kielichów

Rozstanie, strata, częściowe pogodzenie się z utratą i odejściem. Wskazuje też na moją determinację.

Co się stanie, jeżeli z nią porozmawiam - 8 kielichów, 8 monet, rycerz kielichów

Wydaje mi się, że nastąpi totalna rozląka, na zasadzie "daj mi czas", ale będziemy się sobie bacznie przyglądać. Rezultatem może być jednak uczucie z jej strony.

Co się stanie, jeżeli z nią nie porozmawiam - XX Sąd, królowa kielichów, as denarów

Myślę, że rozliczę się z przeszłością i zacznę jakiś nowy, kreatywny etap w życiu.

Jak uważacie?

Gość Euterpe
Napisano

rozumiem, że interesujesz się bardzo tarotem... może więc pomożesz też innym w interpretacjach rozkładów? :chytry:

jeżeli chcesz się tutaj uczyć, zacznij się udzielać - jak zależy Ci tylko na wróżbie odsyłam do wątku: http://www.ezoforum.pl/prosby-o-wrozbe/

zastanawiam się też czy przypadkiem ten rozkład nadawałby się bardziej na wzajemną - jak się odezwiesz nie zweryfikujesz ostatniego pytania i odwrotnie...

Napisano

Śledzę bardziej i czytam :) Zadałem pytanie na prośbach :) co masz na myśli, że rozkład nadawałby się*bardziej na wzajemną?

Gość Euterpe
Napisano

bardziej na wzajemną = założenie tego wątku w dziale "wspólna pomoc tarocistów" - dostępny dopiero od iluś tam postów...

dlaczego? Z jednego powodu:

- to rozkład decyzja, a to oznacza, że jak spełnisz jeden warunek, to też będziesz mógł go zinterpretować, drugiego zaś nie i na odwrót...