Skocz do zawartości

co się wydarzy między nami w ciągu tygodnia

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

witam

Na relacje pana ze mna. W związku nie jestesmy, ale Pan dosyć mocno chce się zbliżyć do mnie. Jest bardzo milusi i grzeczny wobec mnie. (kiedyś tak nie było ). Ciągle się ścieramy i każdy próbuje postawić na swoim...Poza tym łączy nas współpraca zawodowa.

Co się wydarzy między mną a panem w ciągu najbliższego tygodnia?

10 monet 6 buław Sąd= Kapłanka

Jak to na mnie wpłynie?

Kapłanka

Znowu pan wyszedł w 6 buław. Z czymś przybędzie do mnie. Coś może mi zaproponować. Albo to będzie wypłata :) albo będzie chciał jakiejś stabilniejszej relacji ze mną. Może będzie chciał powrotu bliskich spotkań z erotyką w tle ? Kapłanka mówi, ze będzie tak ja tego chcę, że czas działa na moją korzyść i żeby niczego nie przyspieszać. Słońce u niego, że będzie bardzo pozytywnie, radośnie i ciepło nastawiony do tego wszystkiego..No nie wiem jak dokładnie to opisać jeszcze...

U nas to dużo wątków się kręci.

Może ktoś z Was ma większe doświadczenie z takimi kartami i podzieli się uwagami?

Będe wdzięczna

Edytowane przez Czarownica
Napisano
W związku nie jestesmy, ale Pan dosyć mocno chce się zbliżyć do mnie. Jest bardzo milusi i grzeczny wobec mnie. (kiedyś tak nie było )

(...)

Może będzie chciał powrotu bliskich spotkań z erotyką w tle ?

A mnie zastanawia, jak to jest z Wami w końcu, bo te dwie informacje są z deczka sprzeczne? ;-)

Napisano
A mnie zastanawia, jak to jest z Wami w końcu, bo te dwie informacje są z deczka sprzeczne? ;-)

oficjalnie łączy nas współpraca zawodowa ale w tle pojawia się wątek miłosny. Kiedyś nawet bylismy blisko siebie na stopie prywatnej, ale to się urwało. Od jakiegos czasu pan zaczał jakby na nowo uderzac do mnie, ale ja nie bardzo mu pozwalam, zeby sie zblizyl do mnie. Trzymam dystans, ale w glebi serca jednak bym chciala, zeby cos zaistnialo, tylko się boje, ze mnie znowu rozczaruje. Chemia jest miedzy nami duza, jakies uczucia tez, tylko, ze kazde z nas tego nie ujawnia wobec siebie.

I tak to z nami jest

Gość Daffne
Napisano

pan może próbować przeforsować swoje pragnienia albo coś wymagać, może bedzie chciał Cię zdobyc? :)

Napisano
witam

Na relacje pana ze mna. W związku nie jestesmy, ale Pan dosyć mocno chce się zbliżyć do mnie. Jest bardzo milusi i grzeczny wobec mnie. (kiedyś tak nie było ). Ciągle się ścieramy i każdy próbuje postawić na swoim...Poza tym łączy nas współpraca zawodowa.

Co się wydarzy między mną a panem w ciągu najbliższego tygodnia?

10 monet 6 buław Sąd= Kapłanka

Jak to na mnie wpłynie?

Kapłanka

Znowu pan wyszedł w 6 buław. Z czymś przybędzie do mnie. Coś może mi zaproponować. Albo to będzie wypłata :) albo będzie chciał jakiejś stabilniejszej relacji ze mną. Może będzie chciał powrotu bliskich spotkań z erotyką w tle ? Kapłanka mówi, ze będzie tak ja tego chcę, że czas działa na moją korzyść i żeby niczego nie przyspieszać. Słońce u niego, że będzie bardzo pozytywnie, radośnie i ciepło nastawiony do tego wszystkiego..No nie wiem jak dokładnie to opisać jeszcze...

U nas to dużo wątków się kręci.

Może ktoś z Was ma większe doświadczenie z takimi kartami i podzieli się uwagami?

Będe wdzięczna

Witaj,

Z karty 10 monet można wnioskować iż ta znajomośc jest raczej z rozsądku, niż miłości. 6 Buław wskazywać może poczucie iż osiąga swój cel, zblizyć się do rodziny...

Kapłanka wskazywac może na jakąś tajemnicę której nie może lub nie chce wyjawic...

Jak na Ciebie wpłynie - w/g mnie możesz mieć wrażenie iż się poświęcasz dla tego "związku" czy tez tej relacji...

Pozdrawiam

Agiatis

Napisano
pan może próbować przeforsować swoje pragnienia albo coś wymagać, może bedzie chciał Cię zdobyc? :)

jedno wiem na pewno, od innych tarocistów, że pan obrał sobie mnie jako cel...szuka sposobu, żebym mnie zdobyć

Gość Daffne
Napisano

duo w takim razie pozostaje Ci nie dać się i nie byc jego zwierzyną... ;)