JagodowaTruskawka Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Poznalam pewnego Pana, i zastanawiam sie, czy 1 maja sie odezwie. Oto karcioszki czy 1 maja sie odezwie: glupiec, Kaplanka,9 bulaw/sprawiedliwosc - W glupcu mi sie wydaje, ze nie. Kaplanka najczesciej mi sie pojawia, gdy karty chca mi powiedziec 'nie' jak zle zadaje pytanie wiec tu by znaczylo ze nie bedzie zadnej rozmowy i bedzie mi z tego powodu przykro, co mi nie pasuje, gdyz az tak sie tym nie przejmuje. Moja druga interpretacja, jest taka, ze pan sie odezwie bo zapragnie kontaktu ze mna, aby poprawic sobie nastroj bo to jemu bedzie smutno. Nie umialam odgadnac tych kart wiec, zadalam pytanie drugie, ktore mialo wyjasniac motyw w obu przypadkach (czy sie odezwie, czy sie nie odezwie) dlaczego: Mag, 4 denary, As pucharow/cesarz - tu natomiast widac karty kontaktu, ja to widze tak, ze (pan sie odezwie) bo bedzie czul taka ochote i nawet chec poglebiania tej relacji naszej, cesarz mowi o postepowaniu wg swoich zasad bonus. w czasie intereprtowania rozkladow na forum, pomyslalam ze zadam jeszcze jedno pytanie. generalnie bym tego tu nie wrzucala, ale karty mnie az zaskoczyly. Czy w przyszlosci zostane partnerka A? As pucharow, 4 denary, Mag / cesarz - Jesli to nie OGROMNY przypadek ze tak karty wylosowalam, to wyglada na to, ze cos bedzie meidzy nami Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Lucindella Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 czy 1 maja sie odezwie: glupiec, Kaplanka,9 bulaw/sprawiedliwosc wydaje mi sie,ze niestety tego dnia nie.. dlaczego: Mag, 4 denary, As pucharow/cesarz nie odezwie sie bo bedzie czyms innym pochloniety... bonus. w czasie intereprtowania rozkladow na forum, pomyslalam ze zadam jeszcze jedno pytanie. generalnie bym tego tu nie wrzucala, ale karty mnie az zaskoczyly. Czy w przyszlosci zostane partnerka A? As pucharow, 4 denary, Mag / cesarz moze cosik byc miedzy wami,ale on to pan o mozliwosciach mowienia duzo pieknych slow,tego czego kobiety wlasnie chca slyszec...mimo tego zachwytu,troche bym uwazala na niego.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 czy 1 maja sie odezwie: glupiec, Kaplanka,9 bulaw/sprawiedliwosc mnie też głupiec na początku nie pokazuje kontaktu, więc też jestem na nie - w tych dwóch kolejnych kartach możesz wyczekiwać na jego krok dlaczego: Mag, 4 denary, As pucharow/cesarz po pierwszej karcie bym powiedziała, że pan jest zajęty głównie sobą, a denary obok mogą mówić o pracy jak i innej ważnej dla niego rzeczy, może też chce pobyć chwilę sam ze sobą (na każdej karcie jest jedna osoba), aby wyrzucić z siebie wszystkie uczucia(?) - może ma jakiś swój osobisty bagaż emocjonalny z zeszłego tygodnia i teraz chciałby zaczerpnąć świeżego powietrza... Czy w przyszlosci zostane partnerka A? As pucharow, 4 denary, Mag / cesarz as pucharów może mówić o dwóch rzeczach: - jest szansa - wszystko jest jeszcze świeże i za wczas na takie pytanie dalej nie widzę kart mówiących o partnerstwie... ani mag, ani 4 denary nie kojarzą mi się ze związkiem myślę, że tutaj każde z Was będzie głównie pilnować swoich spraw Cytuj
bridaa Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 nie odezwie się i w przyszłości nie będziecie związkiem Cytuj
panna.marta Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Poznalam pewnego Pana, i zastanawiam sie, czy 1 maja sie odezwie. Oto karcioszki czy 1 maja sie odezwie: glupiec, Kaplanka,9 bulaw/sprawiedliwosc - nie, to będzie jego świadoma decyzja, przemyślana dlaczego: Mag, 4 denary, As pucharow/cesarz - nie wiem, ale mam wrażenie, że on darzy sympatię inną osobę i jemu to wystraczy jak jest teraz bonus. w czasie intereprtowania rozkladow na forum, pomyslalam ze zadam jeszcze jedno pytanie. generalnie bym tego tu nie wrzucala, ale karty mnie az zaskoczyly. Czy w przyszlosci zostane partnerka A? As pucharow, 4 denary, Mag / cesarz - as pucharów niby karta uczuć, ale dalsze karty ją wykluczają, myślę, że będzie dużo symatii między Wami, ale on chyba już będzie zajęty.. Cytuj
QPucharów Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Nie odezwie się 1 maja. Będzie zajęty czymś w domu. Cytuj
Czarownica Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Czy zamierzasz sie go zapytać osobiście dlaczego się nie odezwał? Trochę męczące, że którys raz z rzędu łamiesz regulamin działu choć możesz spokojnie zamieścić to we Wzajemnej pomocy. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Czy zamierzasz sie go zapytać osobiście dlaczego się nie odezwał? Trochę męczące, że którys raz z rzędu łamiesz regulamin działu choć możesz spokojnie zamieścić to we Wzajemnej pomocy. Troche to meczace, ze traktujesz swoja role na tym forum jak boski obowiazek. Tak, zweryfikuje wszystkie pytania, bo inaczej, bym nie umieszczala tego tematu w tym dzialu. Jesli wiem, ze bede mogla zweryfikowac, to umieszczam w takim dziale. Cytuj
Czarownica Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Czekam więc na weryfikację tego, dlaczego sie nie odezwał, bo już z pierwszych kart wynika, że tego nie zrobi. Ten Pan się kocha w samym sobie póki co. Co do mojej obowiązkowości dziękuję za uwagi - każda jest cenna Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 Byc moze wlasnie taK jest, jutro bede mogla zweryfikowac Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Pan sie odezwal w polodnie. Wstepem do rozmowy byl link ze smiesznym gifem. Nastepnie wyslal mi zaproszenie do znajomych na portalu spolecznosciowym na ktorym rozmawiamy. Kaplanka mogla pokazac moj dobry nastroj wywolany jego subtelna adoracja, bardzo kobieco sie poczulam, pewnie. Potem uznalam, ze starczy na dzis i poszlam spotkac sie ze znajomymi. Dlaczego: Sam powiedzial, ze wczoraj byl zajety i nie mogl sie doczekac zeby do mnie napisac. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Szczerze mówiąc, te karty chyba nijak się do tego mają... bez urazy, ale one serio wyszły na Was/kontakt po prostu słabe. Na tyle, że nikt nawet nie pokusił się o pozytywną interpretację. A jaka to talia była? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 może kładłaś jej, jak byłaś pod wpływem emocji, obojętnie jakich albo jesteś jedną z nielicznych osób, którym karty w głupcu/kapłance/9 buławach pokazują kontakt Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Mozliwe, ze pokazaly moje emocje, bo bylam nastawiona na brak kontaktu. Musze jednak powiedziec, ze karta glupca pasuje mi, do odpowiedzi, bo wiadomosc byla zabawna. Czasem karty rozmawiaja ze mna troche inaczej, niz z innymi. Przykladem, moze byc chociazby stary temat, gdzie pytalam kart czy zejde sie z bylym i pokazalo 4 denary. Wiekszosc mowila, ze nie, a jednak sie zeszlismy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 jak najbardziej możliwe do każdego przemawiają inaczej. Mnie np. Pustelnik wyskakuje na kontakt, a ta karta nawet mi się nie kojarzyła z rozmową/wymianą wiadomości... Ostatnio spojrzałam na nią trochę inaczej... http://grazynakrygier.com.pl/images/tarot.9.gif zobaczyłam w niej człowieka, który wpatruje się w ekran monitora nocą (lampa = komputer), a przy kompie czasami się siedzi zgarbionym jak ten pustel więc może Twoja podświadomość skojarzyła 4 denary ze stabilnością, trwałym związkiem Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Rzeczywiscie, ten Twoj pustelnik wyglada jak ktos, kto noca siedzi przed monitorem Ja staram sie czytac karty obrazami, jak najmniej korzystac z interpretacji ksiazkowej, chociaz nie raz tam zagladam. W mojej talii, taka perelka jest 7 mieczy,a wszystko przez to wejscie do namiotu w tle, ktore chociazbym nie wiem jak bym sie starala, to kojarzy mi sie.. http://vader.joemonster.org/upload/qkb/120722473eb2bb0DSC_0001.jpg Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 nie dziwię się jeden namiot w kolorze bardziej dla chłopca, drugi dla dziewczynki, no i jeszcze dwa miecze przed wejściem... Tamci się zabawiają, a cwaniaczek z pierwszego planu robi swoje, pewnie okrada:cwaniak: Cytuj
panna.marta Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 ale odezwal sie dzis w poludnie czy wczoraj? bo w drugiej czesci napisalas,ze wczoraj nie mial czasu, wiec tak jakby napisal dopiero dzis i wtedy karty by sie zgadzaly. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Maja 2014 Autor Napisano 2 Maja 2014 Wczoraj w poludnie, ale chcialam dac mozliwosc innym do interpretacji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi