Gość Noa20 Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Śniło mi się, że byłam w gabinecie ginekologicznym w zaawansowanej ciąży. Lekarz zrobił mi usg i zobaczyłam dziecko w pozycji pionowej gotowej do przyjścia na ten świat. Po chwili zaczęłam rodzić, odbyło się to szybko i bezboleśnie. Syn był zdrowy, ważył ok 3,5kg i ok 55cm. Miał czarne włosy, takie jak mój partner. Potem popatrzyłam temu dziecku w oczy i powiedziałam, kim było wcześniej to dziecko w sensie w poprzednim wcieleniu, nie pamiętam jaki status społeczny wymieniłam ale to był niegdyś ktoś ważny. Dziecko spojrzało na mnie i kiwnęło głową, że mam rację. Prorocza interpretacja snu odpada bo nie planuję dziecka i w ciąży też nie jestem. Stawiam bardziej na oczyszczenie z różnych niekorzystnych emocji bo w ostatnich dniach atmosferę w domu miałam nieco napiętą, choć ta opcja też mnie do końca nie zadowala, zastanawiam się co znaczyło to dziecko i ta reinkarnacja. I ten lekarz też mi daje do myślenia bo był łudząco podobny do nieznajomemu faceta, którego przypadkiem spotkałam wczoraj na stacji benzynowej a który na mój widok przybrał dziwny wyraz twarzy: takie zdziwienie z uznaniem, zastanawiałam się o co mu chodzi i nawet miałam spytać ale odpuściłam i odjechałam w swoją stronę, przez dłuższą chwilę nie opuszczało mnie dziwne uczucie, że skądś go znam ale na pewno nie z tego wcielenia. Cytuj
macgendek Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Ten facet na stacji benzynowej (podobnie jak ginekolog) pokazał Ci jakąś część siebie, która ma coś ważnego do zrobienia "w świecie" - to może być praca, działalność społeczna, itp. - związanego z jakimiś Twoimi wyjątkowymi umiejętnościami i/lub wiedzą, którą posiadasz. Wygląda na to, że ta część właśnie się rodzi i zacznie niedługo konkretnie działać w rzeczywistości. Bardzo możliwe, że rodzenie się tej części Ciebie, nowego spojrzenia na otaczającą Cię rzeczywistość/Twoje związki nie pozostaje bez wpływu na bieżące relacje z ludźmi - to normalne i zwykle przejściowe, że taka zmiana w Tobie wywołuje także zmiany w tych relacjach i w związku z tym "dużo się w nich obecnie dzieje". Inna możliwość jest taka, że te umiejętności są także związane z Twoim poprzednim wcieleniem - jedno nie wyklucza drugiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi