panna.marta Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 Moje dwie koleżanki wychodzą za mąż. Czy dostanę zaproszenia na ślub i wesele? 1. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele E: śmierć XIII, giermek pucharów, król buław nie 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M: królowa pucharów, 3 pucharów, rycerz buław zdecydowanie tak Jak będę się bawiła na weselu u M? ksieżyc XVIII, król buław, papież V chyba nie bardzo, jakiś nudna osoba towarzysząca mi się trafi? Cytuj
ivi185 Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 1. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele E: śmierć XIII, giermek pucharów, król buław Ja uwazam,ze dostaniesz.... A druga opcja jest taka,ze moze nie od samej kolezanki ale ona zaprosi kogos i mozesz byc tam jako osoba towarzyszaca... 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M: królowa pucharów, 3 pucharów, rycerz buław Zdecydowanie dostaniesz Jak będę się bawiła na weselu u M? ksieżyc XVIII, król buław, papież V Hmm... Moze faktycznie nie do konca bedzie tak,jak sobie to zaplanujesz...albo chodzi tu o rozczarowanie pewna osoba... Ale mysle,ze ogólnie bedzie fajna impreza Cytuj
QPucharów Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 W drugim przypadku dostaniesz zaproszenie. Jak będziesz się bawiła na tym weselu?? Wydaje mi się, że wesele będzie tradycyjne. Może Twój partner(osoba towarzysząca) za dużo popije:)) A w pierwszym przypadku to mam wątpliwości. może nastąpić jakaś zmiana i dostaniesz to zaproszenie. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 (edytowane) 1. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele E: śmierć XIII, giermek pucharów, król buław Myślę, że zaproszenie na ślub dostaniesz, towarzyszył tobie będzie przystojny pan. 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M: królowa pucharów, 3 pucharów, rycerz buław Zdecydowanie dostaniesz zaproszenie. 3 pucharów mówi o uroczystości ślubnej. 3. Jak będę się bawiła na weselu u M? ksieżyc XVIII, król buław, papież V Dobrze będziesz się bawiła, towarzyszyć będzie pan, jednak inaczej się zachowa niż myślisz. Edytowane 1 Maja 2014 przez akszeinga1985 dopisanie 3 Cytuj
Gość björn Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 1. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele E - W sumie nie ma tu negatywnych kart. Ciężko określić, co karta Śmierć tu oznacza - być może Twoje obawy (jesteś na nie, a tu Cię mile zaskoczą; mile, jeśli faktycznie chcesz być na tej uroczystości i przyjęciu), albo opóźnienie - zaproszą trochę później (nieelegancki gest). Tak mi nasunęło się na myśl. Albo jak ktoś wspomniał powyżej - zostaniesz zaproszona przez mężczyznę, jakiegoś Waszego wspólnego znajomego (Giermek pucharów) jako osoba towarzysząca. Ale obstawiam, że na weselu mimo wszystko będziesz. 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M - Tak. Jak będę się bawiła na weselu u M? - Wesele będzie eleganckie (stylowe) lub klasyczne ("swojskie") - (Papież). Będziesz się bawić dobrze. Obstawiam, że facet, z którym na nie pójdziesz (Król buław), może Cię trochę zaskoczyć nieodpowiedzialnym zachowaniem i "zgonować" przed północą (Księżyc). Ale będzie fajnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 1. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele E: śmierć XIII, giermek pucharów, król buław tak, powinnaś dostać zaproszenie; śmierć to zmiana, giermek wiadomość, a król buław.. może jakiś pan Cię tam zawiezie(?) 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M: królowa pucharów, 3 pucharów, rycerz buław moim zdaniem nie dostaniesz i może troszkę się z tego powodu zdenerwujesz... Chyba też wybierzesz się do innych znajomych Jak będę się bawiła na weselu u M? ksieżyc XVIII, król buław, papież V nic się nie wydarzy, bo możesz się tam nie zjawić u mnie księżyc na początku rozkładu działa jak gwiazda - wszystko zostaje w głowie, w świecie iluzji, marzeń. Więc kolejne karty stają się automatycznie mało ważne albo mogą mówić, o czym będziesz tak dumać... Baw się dobrze!!! Nie żałuj sobie :devilbanana::drink: Cytuj
panna.marta Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 2. Czy dostanę zaproszenie na ślub i wesele M: królowa pucharów, 3 pucharów, rycerz buław moim zdaniem nie dostaniesz i może troszkę się z tego powodu zdenerwujesz... Chyba też wybierzesz się do innych znajomych A nie pomylila Ci sie 3 pucharow z 5? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Maja 2014 Napisano 1 Maja 2014 nie ale królowa na początku rozkładu na takie pytanie... dla mnie to ona na coś oczekuje, a dalsze karty by mówiły na co... jeżeli któraś z tych kart pokazuje Ci wiadomości, to pewnie tak, dla mnie jednak nici z tego... mogę tez się przecież mylić, nie jestem profesjonalistką Cytuj
panna.marta Napisano 1 Maja 2014 Autor Napisano 1 Maja 2014 spoko, to moja dobra kolezanka, wiec bardziej bym obstawiala na to zaproszenie niz 1, ale oba mi sa obojetne w sumie.I nigdy tez nie wiadomo co ie stanie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 na nr 1 nie na nr 2 tak i widać,że bedziesz się zastanawiać z kimś się udać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi