Skocz do zawartości

jak wypadnie spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

luiza1976

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Postawilam pare dni temu karty na dziesiejsze spotkanie z moim kolega z pracy. Pracujemy w jednej firmie ale w 2ch roznych biurach. Jedyny kontakt to maile nie tylko sluzbowe. Ostatni raz go widzialam rok temu. Bardzo mi sie podoba I mimo uplywu tak dlugiego czasu nic sie nie zmienilo.

Spotkanie bylo sluzbowe, ale byl czas na krotka pogawedke.

Bardzo prosze o zwerefikowanie moich kart (Tarot pozlacany)

Aneta (31.08.1976), Daniel (21.08.1973)

Wyciagnelam po 2 karty na kazde z 3ch pytan:

1.Jakie zrobie na nim wrazenie?

narusza regulamin

2. Jak przebiegnie spotkanie? (ale bardziej w sensie prywaty niz pracy)

3 buław - oznacza przygotowanie do podrozy. Zabardzo nie potrafie tego odniesc do pytania. Choc z tego co wiem to Danny prosto od nas jechal na dlugi weekend do swojej mamy, ale karta ponizej oznacza ze pojechal sam. (on ma dziewczyne, ale po jego mailach cos mi w jego zwiazku nie pasuje)

4 mieczy - samotnosc, cisza.

(Tak to interpretuje znajac fakty, ale 2 dni temu takich informacji nie mialam)

3. Czy cos z tego bedzie? tak lub nie

6 monet - wzajemnie dawanie I branie

Giermek bulaw - przyspieszenie spraw, smsy, maile. karta kontaktu

Bardzo prosze o pomoc w prawidlowej interpretacji.

Edytowane przez Czarownica
Napisano

3 buław, 4 mieczy

6 monet, G buław

Jak przebiegnie spotkanie? Dużo rozmów, nawet drobne, niewinne flirty. Będziecie rozmawiać pewnie o tym, co robiliście w chwili wzajemnej rozłąki. Tutaj oczywiście spotkanie powinno być takie wyważone, nic na siłę, nikt z Was nie będzie zachowywał się spontanicznie. No brak kart kielichowych, a więc nie wiem czy z porywami serca - raczej nie, aczkolwiek będzie miło i sympatycznie. Czuć będzie taką "odległość" między Wami, ale rozmowa będzie szła tak, jakoś samoistnie.

Czy coś z tego będzie? No i tu ponownie brak kielichów, czyli tych kart uczuciowych. No 6 monet, takie przyjacielskie wsparcie raczej zapowiada, aniżeli związek (jeśli to miałaś na myśli). Czy Pan przypadkiem nie poprosił już o rękę swojej dziewczyny? Być może ma zamiar to zrobić. Giermek buław zapowiada, że będziecie w stałym kontakcie, a więc czy to emaile czy telefony, smsy etc.

Pozdrawiam.

Napisano

3 buław, 4 mieczy

Miałabym wątpliwości, czy ono się odbędzie, czy nie będziecie musieli przełożyć spotkania albo będzie ono typowo służbowe i dość szybkie.

6 monet

Giermek bulaw

Jesli oboje coś z siebie dacie to jak najbardziej, potencjał jest, nawet pokazuje się szansa w giermku buław na jakiś początek ale tak na prawdę - oboje musicie się przełamać.

Napisano
Jak przebiegnie spotkanie? Dużo rozmów, nawet drobne, niewinne flirty. Będziecie rozmawiać pewnie o tym, co robiliście w chwili wzajemnej rozłąki. Tutaj oczywiście spotkanie powinno być takie wyważone, nic na siłę, nikt z Was nie będzie zachowywał się spontanicznie. No brak kart kielichowych, a więc nie wiem czy z porywami serca - raczej nie, aczkolwiek będzie miło i sympatycznie. Czuć będzie taką "odległość" między Wami, ale rozmowa będzie szła tak, jakoś samoistnie.

Czy coś z tego będzie? No i tu ponownie brak kielichów, czyli tych kart uczuciowych. No 6 monet, takie przyjacielskie wsparcie raczej zapowiada, aniżeli związek (jeśli to miałaś na myśli). Czy Pan przypadkiem nie poprosił już o rękę swojej dziewczyny? Być może ma zamiar to zrobić. Giermek buław zapowiada, że będziecie w stałym kontakcie, a więc czy to emaile czy telefony, smsy etc.

Pozdrawiam.

Tak wlasnie wygladalo to spotkanie. Duzo rozmow, drobnych flirtow, smiechow. Czyli cos podobnego do naszych rozmow mailowych.

Bylo spotkanie formalne, na ktorym bylo bardzo wesolo. Danny jest takim zartownisiem.

Bylo tez pozniej spotkanie przy naszych biurkach. Dobra chwile gadalismy o glupotach.

Ja wydawalam sie jednak byc dosc wycofana (niestety nie czulam sie najlepiej)

Nie wiem czy sie oswiadczyl dziewczynie, bo ostatnio malo o niej mowi. W zasadzie przestal o niej wspominac w naszych rozmowach. Nawet nie wiem czy razem wyjechali na dlugi weekend (w Anglii przyszly poniedzialek jest wolny). Wiem, ze mial jechac bezposrednio po pracy na drugi koniec Anglii.

Dopytam we wtorek.

Nie wiem czy sie oswiadczyl, nie pochwalil sie tym. Chwali sie tylko jak ostro trenuje na zawody (poza praca jest zagorzalym sportowcem)

Wszystko wskazuje na to, ze bedzie tak jak wczesniej.

Zrobilam do tego rozklad decyzja - na kontyniowanie flirtu lub nie. Obydwa uklady dosc ciezkie ale lepiej mi na zrowie wyjdzie wycofanie sie!

• Lubię to! 1