monika991 Napisano 2 Maja 2014 Napisano 2 Maja 2014 Karty na nowa znajomosc Jak będzie wyglądać nasza znajomość w maju: Słońce, 2 puchary, Sprawiedliwość / Sąd ostateczny - Pan będzie się odzywał, kiedy najdzie mu na to ochota. Pod koniec miesiąca, się odetnie Cytuj
Trida Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Karty na nowa znajomosc Jak będzie wyglądać nasza znajomość w maju: Słońce, 2 puchary, Sprawiedliwość / Sąd ostateczny A ja powiedziałabym, że trochę randek, spotkań w miłej atmosferze, spacery na świeżym powietrzu i Sprawiedliwość wskazuje wg mnie na podjęcie kroków na zasadzie - co dalej w tą znajomością. Patrząc na Słonce i 2 kiele to śmiałabym się pokusić o stwierdzenie, że będzie z tego związek nawet na dłuższą metę. Ale zobaczymy, co czas pokaże Cytuj
joana_o Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 |Jestem tego samego zdania co Trida. Prawdopodobnie pod koniec maja będziecie podejmować decyzje co dalej z tą znajomością... Cytuj
Sanya Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Spotkania i randki, pod koniec miesiąca rozwiąże się kwestia: co dalej? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2014 Maestro Napisano 3 Maja 2014 Gdzie masz odcięcie? Jak dla mnie zaczyna się fajna relacja,oparta na zrozumieniu, uczuciach i uczciwości.Karty są silnie związkowe. Cytuj
monika991 Napisano 3 Maja 2014 Autor Napisano 3 Maja 2014 Gdzie masz odcięcie? Jak dla mnie zaczyna się fajna relacja,oparta na zrozumieniu, uczuciach i uczciwości.Karty są silnie związkowe. Odcięcie widzę w sądzie i w sprawiedliwości. Słońce, kojarzy mi sie z egoizmem Pana, bedzie miło oczywiscie, ale potem jest sąd. Może pesymistycznie widzę te karty, po prostu nie chcę się nastawiać na zbyt piękny scenariusz Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2014 Maestro Napisano 3 Maja 2014 Odcięcie widzę w sądzie i w sprawiedliwości. Słońce, kojarzy mi sie z egoizmem Pana, bedzie miło oczywiscie, ale potem jest sąd. Może pesymistycznie widzę te karty, po prostu nie chcę się nastawiać na zbyt piękny scenariusz Mi Sąd pokazywał zawsze fajne rzeczy;). Zreszta masz tę kartę w podsumie, nie w kartach głównych, a to spora różnica. Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 myśle,że bedziecie sie cieszyć swoim towarzystem do czasu aż najdzie jedno z was na rozważania co dalej z tą relacją począć, Analiza może dotyczyć celu związku i tego co może z niego wynikać w przyszłości. Widać,że jedno z Was jest rozsądne i rozważne i nie chciałoby pakować się w coś nierokującego zgodnie z planami, marzeniami. Cytuj
miistakke Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 moim zdaniem zostaniecie parą, jeśli jeszcze nie jesteście Cytuj
Czarownica Napisano 3 Maja 2014 Napisano 3 Maja 2014 Super karty na znajomość, Trida fajnie to ujęła, będzie randkowanie, a później podjęcie kroków 'co dalej', tzn jakieś konkrety, coś co sprawi, że wiadomo będzie już dokładnie, że jesteście parą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi