Skocz do zawartości

Prawo jazdy(ZWERYFIKOWANY)

QPucharów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Chciałabym się zapisać na kurs i wreszcie zrobić to prawko. Osoby z mojego otoczenia też mnie zachęcają. Ale mam jednak wątpliwości.

Pytanie: Czy do końca tego roku zapiszę się na kurs?

1. o to chodzi - As monet - nowe przedsięwzięcie, da mi to niezależność i możliwości

2. najbliższa przeszłość - paź mieczy - od jakiegoś czasu się waham, mam wątpliwości, uważam, że jestem zbyt nerwowa do tego

3. obecna sytuacja - Mag - wszytko czego potrzebuje mam, wystarczy zadziałać

4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów - paź to nauka, rozpoczęcie czegoś co będzie dla nas korzystne ale ta królowa? Może podjęcie zdecydowanej decyzji w tym kierunku. Mieczowa to też intelekt.

5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław - Sprawiedliwość to egzaminy, sprawdzenie siebie; 8 buław ruch. Tylko nie wiem czasem czy ta 10 monet nie mówi o tym, że pozostanę w domu i na tym się zakończy. A może pokazuje wydatek finansowy? Tak mi jeszcze przyszło, że Sprawiedliwość to przecież dokumenty, więc może się uda.

Powiem Wam, że brakuje mi tu kart ruchu, gdyby tak był Rydwan :usmiech2_na:

Jak Wy to widzicie? Pomóżcie!

:prosi:

Edytowane przez wiedzma.marta89
Gość Daffne
Napisano

będziesz się zastanawiać, aż pod koniec roku zdecydujesz się na kurs :) Możliwe, że ktoś Cię zmotywuje do tego aby poczynić pierwsze kroki ku zapisaniu się na kurs.

Gość Euterpe
Napisano

paź mieczy ładnie się łączy z królową mieczy i giermkiem denarów :)

te karty mówią działaniach intelektualnych, to już działania, nauka

w pierwszym giermku jesteś jakby początkująca, później jednak widać, że dasz radę i dostaniesz potrzebny papierek

wynik:

będziesz jeszcze przesiadywać w ciepłych pieleszach, ale później zmienisz zdanie i postanowisz zadziałać :)

dasz radę jak najbardziej :)

Napisano

Według kart do końca roku powinnaś zdecydować się na kurs.

A tak dla zachęty i poza kartami - posiadanie prawa jazdy, a właściwie jeżdżenie samochodem daje w pewnym sensie wolność, poczucie niezależności i radość z panowania nad czymś większym od siebie:)))

Ja osobiście uwielbiam prowadzić samochód:).

• Lubię to! 1
Napisano
Powiem Wam, że brakuje mi tu kart ruchu, gdyby tak był Rydwan

...ale pytałas o to czy zapiszesz sie na kurs a nie o to czy go zaliczysz i czy bedziesz juz jezdziła. Według mnie tak, do konca roku uda Ci sie zapisac. 10 monet Sprawiedliwosc i 8buław jak najbardziej mowia o działaniu.

4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów

Wydaje mi sie,ze nie uda Ci sie za pierwszym podejsciem i bedziesz musiala sie douczac,moze bedziesz musiała dokupic dodatkowe jazdy...

• Lubię to! 1
Napisano

Marta, przecież rozpoczęcie kursu zależy tylko od Ciebie! Karty pokazują tylko moment w jakim jesteś. Nie zdecydowałaś, więc nie poszłaś i nie zdałaś. A ja Cię "znam". Stać Cię na wysiłek podjęcia decyzji tu i teraz. Nie dojrzewaj do tego. Już jesteś gotowa. Nauka jazdy jest fajną zabawą. Sama zobaczysz. Pójdzie łatwo. Tylko zrób ten śmiały krok. Reszta przyjdzie sama.

• Lubię to! 1
Napisano

karty na naukę są dobre, z pewnością po drodze będziesz trochę wkurzona i zniechęcona, ale na samym końcu są dobre karty i egzaminy w ostatecznym rozrachunku zdasz pomyślnie.Powodzenia.

• Lubię to! 1
Napisano
Chciałabym się zapisać na kurs i wreszcie zrobić to prawko. Osoby z mojego otoczenia też mnie zachęcają. Ale mam jednak wątpliwości.

1. o to chodzi - As monet - chodzi o nowy rozdział w życiu. Od Ciebie zależy, co z tą szansą w ppstaci asa denarów zrobisz :)

2. najbliższa przeszłość - paź mieczy - to wszystko jest podszyte szukaniem wymówek

3. obecna sytuacja - Mag - są checi i najważniejsze: mozliwości. W twoich rękach jest to prawo jazdy

4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów - w Q mieczy albo wyszło jeszcze Twoje granie na zwłokę, albo wzięcie się w garść, pragmatyczne podejście do tematu. W paziku to już wkuwanie :) Myślę, że pójdziesz na kurs.

5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław - na pewno otrzymasz prawko. Może nie za pierwszym razem, bo sprawiedlwość to wyniki adekwatne do włożonego trudu, czy też posiadanej wiedzy.nTrudno powiedzieć. Ale 8 buław na końcu.... obstawiałabym jak najbardziej pozytywnie

• Lubię to! 1
Napisano

1. o to chodzi - As monet

widać inwestycję, która – jeśli ją dobrze wykorzystasz, przyniesie radość i zadowolenie.

2. najbliższa przeszłość - paź mieczy

Wahania, niepewność, lekki strach

3. obecna sytuacja - Mag

Powiedziałabym, że takie lekko leniwe podejście. Masz motywacje, masz w sumie wszystko, czego potrzebujesz ale to takie ‘samo mogłoby się zrobić’ ;)

4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów
pod koniec roku będziesz wg mnie miała zryw do podejścia do kursu. Lato nie, bo wakacje, wyjazdy cos tam a zimą – i na to wg mnie wskazuje mieczowa (jako ‘zimna’ kobieta)

5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław
tak, do końca tego roku zapiszesz się na kurs :) powodzenia :)
  • Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

WERYFIKACJA!!!

Zapisałam się na kurs. Byłam już na dwóch spotkaniach. Z początkiem września zaczęłam.

Dziękuję Wszystkim za interpretacje i pomoc:)

• Lubię to! 1