QPucharów Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) Chciałabym się zapisać na kurs i wreszcie zrobić to prawko. Osoby z mojego otoczenia też mnie zachęcają. Ale mam jednak wątpliwości. Pytanie: Czy do końca tego roku zapiszę się na kurs? 1. o to chodzi - As monet - nowe przedsięwzięcie, da mi to niezależność i możliwości 2. najbliższa przeszłość - paź mieczy - od jakiegoś czasu się waham, mam wątpliwości, uważam, że jestem zbyt nerwowa do tego 3. obecna sytuacja - Mag - wszytko czego potrzebuje mam, wystarczy zadziałać 4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów - paź to nauka, rozpoczęcie czegoś co będzie dla nas korzystne ale ta królowa? Może podjęcie zdecydowanej decyzji w tym kierunku. Mieczowa to też intelekt. 5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław - Sprawiedliwość to egzaminy, sprawdzenie siebie; 8 buław ruch. Tylko nie wiem czasem czy ta 10 monet nie mówi o tym, że pozostanę w domu i na tym się zakończy. A może pokazuje wydatek finansowy? Tak mi jeszcze przyszło, że Sprawiedliwość to przecież dokumenty, więc może się uda. Powiem Wam, że brakuje mi tu kart ruchu, gdyby tak był Rydwan Jak Wy to widzicie? Pomóżcie! Edytowane 4 Maja 2014 przez wiedzma.marta89 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 będziesz się zastanawiać, aż pod koniec roku zdecydujesz się na kurs Możliwe, że ktoś Cię zmotywuje do tego aby poczynić pierwsze kroki ku zapisaniu się na kurs. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 paź mieczy ładnie się łączy z królową mieczy i giermkiem denarów te karty mówią działaniach intelektualnych, to już działania, nauka w pierwszym giermku jesteś jakby początkująca, później jednak widać, że dasz radę i dostaniesz potrzebny papierek wynik: będziesz jeszcze przesiadywać w ciepłych pieleszach, ale później zmienisz zdanie i postanowisz zadziałać dasz radę jak najbardziej Cytuj
joana_o Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Według kart do końca roku powinnaś zdecydować się na kurs. A tak dla zachęty i poza kartami - posiadanie prawa jazdy, a właściwie jeżdżenie samochodem daje w pewnym sensie wolność, poczucie niezależności i radość z panowania nad czymś większym od siebie:))) Ja osobiście uwielbiam prowadzić samochód:). 1 Cytuj
ivi185 Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Powiem Wam, że brakuje mi tu kart ruchu, gdyby tak był Rydwan ...ale pytałas o to czy zapiszesz sie na kurs a nie o to czy go zaliczysz i czy bedziesz juz jezdziła. Według mnie tak, do konca roku uda Ci sie zapisac. 10 monet Sprawiedliwosc i 8buław jak najbardziej mowia o działaniu. 4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów Wydaje mi sie,ze nie uda Ci sie za pierwszym podejsciem i bedziesz musiala sie douczac,moze bedziesz musiała dokupic dodatkowe jazdy... 1 Cytuj
gala.tea Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Marta, przecież rozpoczęcie kursu zależy tylko od Ciebie! Karty pokazują tylko moment w jakim jesteś. Nie zdecydowałaś, więc nie poszłaś i nie zdałaś. A ja Cię "znam". Stać Cię na wysiłek podjęcia decyzji tu i teraz. Nie dojrzewaj do tego. Już jesteś gotowa. Nauka jazdy jest fajną zabawą. Sama zobaczysz. Pójdzie łatwo. Tylko zrób ten śmiały krok. Reszta przyjdzie sama. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 karty na naukę są dobre, z pewnością po drodze będziesz trochę wkurzona i zniechęcona, ale na samym końcu są dobre karty i egzaminy w ostatecznym rozrachunku zdasz pomyślnie.Powodzenia. 1 Cytuj
emilr Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Chciałabym się zapisać na kurs i wreszcie zrobić to prawko. Osoby z mojego otoczenia też mnie zachęcają. Ale mam jednak wątpliwości.Pytanie: Czy do końca tego roku zapiszę się na kurs? 1. o to chodzi - As monet - chodzi o nowy rozdział w życiu. Od Ciebie zależy, co z tą szansą w ppstaci asa denarów zrobisz 2. najbliższa przeszłość - paź mieczy - to wszystko jest podszyte szukaniem wymówek 3. obecna sytuacja - Mag - są checi i najważniejsze: mozliwości. W twoich rękach jest to prawo jazdy 4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów - w Q mieczy albo wyszło jeszcze Twoje granie na zwłokę, albo wzięcie się w garść, pragmatyczne podejście do tematu. W paziku to już wkuwanie Myślę, że pójdziesz na kurs. 5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław - na pewno otrzymasz prawko. Może nie za pierwszym razem, bo sprawiedlwość to wyniki adekwatne do włożonego trudu, czy też posiadanej wiedzy.nTrudno powiedzieć. Ale 8 buław na końcu.... obstawiałabym jak najbardziej pozytywnie 1 Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Pytanie: Czy do końca tego roku zapiszę się na kurs?1. o to chodzi - As monet widać inwestycję, która – jeśli ją dobrze wykorzystasz, przyniesie radość i zadowolenie. 2. najbliższa przeszłość - paź mieczy Wahania, niepewność, lekki strach 3. obecna sytuacja - Mag Powiedziałabym, że takie lekko leniwe podejście. Masz motywacje, masz w sumie wszystko, czego potrzebujesz ale to takie ‘samo mogłoby się zrobić’ 4. jak sytuacja rozwinie się w przyszłości, czego mogę oczekiwać - Q mieczy + paź denarów pod koniec roku będziesz wg mnie miała zryw do podejścia do kursu. Lato nie, bo wakacje, wyjazdy cos tam a zimą – i na to wg mnie wskazuje mieczowa (jako ‘zimna’ kobieta) 5. wynik, odpowiedź - 10 monet + Sprawiedliwość + 8 buław tak, do końca tego roku zapiszesz się na kurs powodzenia 1 Cytuj
QPucharów Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 WERYFIKACJA!!! Zapisałam się na kurs. Byłam już na dwóch spotkaniach. Z początkiem września zaczęłam. Dziękuję Wszystkim za interpretacje i pomoc:) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi