Gość Linkinia Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 W środę wybieram się na koncert niszowego wokalisty, nikt z moich bliskich znajomych go nie słucha. Zapytałam więc kart: Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik Poczuję magię występu, będę pod wrażeniem, wczuję się itp. Pewnie pójdę sama, więc odczuję osamotnienie w tłumie. Myślę, że później rozbawię się, poprawi mi się nastrój. Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła Hmm... albo się z kimś umówię albo naprawdę sama Będę wdzięczna za pomoc, weryfikacja w czwartek Cytuj
Agiatis Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Witaj, moim zdaniem poznasz kogoś na tym koncercie Z kim pojdziesz? Mam wrażenie iż masz ochotę z kimś póść, ale na spotkanie czy wyjscie razem trzeba będzie poczekać Powodzenia i udanej zabawy Cytuj
akszeinga1985 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Myślę, że kogoś będziesz chciała zaprosić na ten koncert,lecz pójdziesz raczej sama. Będziesz zadowolona z koncertu, jednak możesz czuć się nieco osamotniona. Może pojawić się jakiś mężczyzna o ciemnych włosach i oczach, z którym nawiążesz rozmowę. Cytuj
adivino Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Hmm..chciałabyś z kimś pójść, ale nie wyjdzie to, jednak z biegiem czasu nawiążesz z kimś fajnym i młodym kontakt i tym samym poprawi ci się humor, więc nie będziesz czuła się osamotniona Cytuj
roszpunka79 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik Możesz zaliczyć jakiś odlot emocjonalno-duchowy . Bo chyba nie inny?;> Myślę, że będziesz się dobrze bawić, muzyka doładuje Cię energetycznie, ale też zapewni Ci głębsze doznania. Zastanawia mnie ten król- może ten wokalista będzie miał kiepski kontakt z publicznością, nie będzie go nawiązywać jakoś szczególnie, będzie wyczuwalny dystans. Albo będziesz miała poczucie, że tylko odrobił pańszczyznę, nie wczuwając się za bardzo. Ewentualnie okaże się cholernie inteligentny- będzie jakimiś mądrościami ze sceny rzucać miedzy utworami . Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła A tutaj jakby miała się pojawić szansa, że ktoś z Tobą pójdzie, albo będziesz miała koncepcję kto by to mógł być, ale ostatecznie nici z tego wyjdą i pójdziesz sama. Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik nie bedziesz wiedziała czego masz się początkowo spodziewać, ale spodoba CI się wokalista zespoł, któtry może być wygadany i pewny siebie do tego stopnia , że zarazi się fajną atmosferą jaką będzie emanować. Wybawisz sie Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła może z przyjaciółmi jeśli z nimi planowałaś? albo sama, jeśli nie planowałaś. Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik Ja się zastanawiam, czy Ty dotrzesz na niego... A jeśli tak to stety niestety średnio będziesz się bawiła. Inne oczekiwania a wyjdzie coś innego. Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła Sama. Życzę jednak udanej zabawy, by karty nie do końca się sprawdziły hehe Cytuj
Gość Linkinia Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 (edytowane) WERYFIKACJA Liczyłam się z tym, że pójdę sama. Dzis rano dostałam smsa od koleżanki z pytaniem czy idę i na co. Zaskoczyła mnie Myślę, że mój wpis na fejsbuku dał efekt (as buław, 7 denarów --> Siła - moje zadowolenie i ona jako energiczna kobieta). Co do tego jak mi minął koncert: udało się nam przybyć przed czasem. Mój wokalista miał zagrać w projekcie specjalnym i jak się okazało wyszli wszyscy na scenę i śpiewali oraz grali na zmianę swoje piosenki. Usłyszałam tylko dwie z jego płyty (!!) plus dwa covery i jego w utworach innego... Jak pięknie śpiewał! Dawał z siebie wszystko! Bardzo szybko się skończyło. Byłam zdezorientowana i w jakiś sposób rozczarowana. Myślę, że król mieczy pokazał to rozdrażnienie - tyle czekałam, cieszyłam się i co dostaję? Koleżanka zaproponowała pójscie na piwo i wylądowałyśmy u mnie. Dzięki wielkie za pomoc w interpretacji!! W środę wybieram się na koncert niszowego wokalisty, nikt z moich bliskich znajomych go nie słucha. Zapytałam więc kart:Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik Poczuję magię występu, będę pod wrażeniem, wczuję się itp. Pewnie pójdę sama, więc odczuję osamotnienie w tłumie. Myślę, że później rozbawię się, poprawi mi się nastrój. Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła Hmm... albo się z kimś umówię albo naprawdę sama Będę wdzięczna za pomoc, weryfikacja w czwartek Witaj, moim zdaniem poznasz kogoś na tym koncercie Z kim pojdziesz? Mam wrażenie iż masz ochotę z kimś póść, ale na spotkanie czy wyjscie razem trzeba będzie poczekać Powodzenia i udanej zabawy Myślę, że kogoś będziesz chciała zaprosić na ten koncert,lecz pójdziesz raczej sama.Będziesz zadowolona z koncertu, jednak możesz czuć się nieco osamotniona. Może pojawić się jakiś mężczyzna o ciemnych włosach i oczach, z którym nawiążesz rozmowę. Hmm..chciałabyś z kimś pójść, ale nie wyjdzie to, jednak z biegiem czasu nawiążesz z kimś fajnym i młodym kontakt i tym samym poprawi ci się humor, więc nie będziesz czuła się osamotniona Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX PustelnikMożesz zaliczyć jakiś odlot emocjonalno-duchowy . Bo chyba nie inny?;> Myślę, że będziesz się dobrze bawić, muzyka doładuje Cię energetycznie, ale też zapewni Ci głębsze doznania. Zastanawia mnie ten król- może ten wokalista będzie miał kiepski kontakt z publicznością, nie będzie go nawiązywać jakoś szczególnie, będzie wyczuwalny dystans. Albo będziesz miała poczucie, że tylko odrobił pańszczyznę, nie wczuwając się za bardzo. Ewentualnie okaże się cholernie inteligentny- będzie jakimiś mądrościami ze sceny rzucać miedzy utworami . Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła A tutaj jakby miała się pojawić szansa, że ktoś z Tobą pójdzie, albo będziesz miała koncepcję kto by to mógł być, ale ostatecznie nici z tego wyjdą i pójdziesz sama. Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik nie bedziesz wiedziała czego masz się początkowo spodziewać, ale spodoba CI się wokalista zespoł, któtry może być wygadany i pewny siebie do tego stopnia , że zarazi się fajną atmosferą jaką będzie emanować. Wybawisz sie Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła może z przyjaciółmi jeśli z nimi planowałaś? albo sama, jeśli nie planowałaś. Ja się zastanawiam, czy Ty dotrzesz na niego... A jeśli tak to stety niestety średnio będziesz się bawiła. Inne oczekiwania a wyjdzie coś innego. Sama. Życzę jednak udanej zabawy, by karty nie do końca się sprawdziły hehe Edytowane 8 Maja 2014 przez Linkinia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi