Skocz do zawartości

Koncert w środę ;) (ZWERYFIKOWANY)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

W środę wybieram się na koncert niszowego wokalisty, nikt z moich bliskich znajomych go nie słucha. Zapytałam więc kart:

Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik

Poczuję magię występu, będę pod wrażeniem, wczuję się itp. Pewnie pójdę sama, więc odczuję osamotnienie w tłumie. Myślę, że później rozbawię się, poprawi mi się nastrój.

Z kim pójdę na koncert? - As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła

Hmm... albo się z kimś umówię albo naprawdę sama ;)

Będę wdzięczna za pomoc, weryfikacja w czwartek ;)

Napisano

Witaj,

moim zdaniem poznasz kogoś na tym koncercie ;)

Z kim pojdziesz?

Mam wrażenie iż masz ochotę z kimś póść, ale na spotkanie czy wyjscie razem trzeba będzie poczekać

Powodzenia i udanej zabawy :)

Napisano

Myślę, że kogoś będziesz chciała zaprosić na ten koncert,lecz pójdziesz raczej sama.

Będziesz zadowolona z koncertu, jednak możesz czuć się nieco osamotniona. Może pojawić się jakiś mężczyzna o ciemnych włosach i oczach, z którym nawiążesz rozmowę.

Napisano

Hmm..chciałabyś z kimś pójść, ale nie wyjdzie to, jednak z biegiem czasu nawiążesz z kimś fajnym i młodym kontakt i tym samym poprawi ci się humor, więc nie będziesz czuła się osamotniona ;)

Napisano

Jak minie mi koncert? - XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik

Możesz zaliczyć jakiś odlot emocjonalno-duchowy :P. Bo chyba nie inny?;> Myślę, że będziesz się dobrze bawić, muzyka doładuje Cię energetycznie, ale też zapewni Ci głębsze doznania. Zastanawia mnie ten król- może ten wokalista będzie miał kiepski kontakt z publicznością, nie będzie go nawiązywać jakoś szczególnie, będzie wyczuwalny dystans. Albo będziesz miała poczucie, że tylko odrobił pańszczyznę, nie wczuwając się za bardzo. Ewentualnie okaże się cholernie inteligentny- będzie jakimiś mądrościami ze sceny rzucać miedzy utworami ;).

A tutaj jakby miała się pojawić szansa, że ktoś z Tobą pójdzie, albo będziesz miała koncepcję kto by to mógł być, ale ostatecznie nici z tego wyjdą i pójdziesz sama.

Gość Daffne
Napisano

Jak minie mi koncert?

- XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik

nie bedziesz wiedziała czego masz się początkowo spodziewać, ale spodoba CI się wokalista zespoł, któtry może być wygadany i pewny siebie do tego stopnia , że zarazi się fajną atmosferą jaką będzie emanować. Wybawisz sie :)

Z kim pójdę na koncert?

- As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła

może z przyjaciółmi jeśli z nimi planowałaś? albo sama, jeśli nie planowałaś.

Napisano

Ja się zastanawiam, czy Ty dotrzesz na niego... A jeśli tak to stety niestety średnio będziesz się bawiła. Inne oczekiwania a wyjdzie coś innego.

Sama.

Życzę jednak udanej zabawy, by karty nie do końca się sprawdziły hehe ;)

Gość Linkinia
Napisano (edytowane)

WERYFIKACJA

Liczyłam się z tym, że pójdę sama. Dzis rano dostałam smsa od koleżanki z pytaniem czy idę i na co. Zaskoczyła mnie ;) Myślę, że mój wpis na fejsbuku dał efekt (as buław, 7 denarów --> Siła - moje zadowolenie i ona jako energiczna kobieta).

Co do tego jak mi minął koncert: udało się nam przybyć przed czasem. Mój wokalista miał zagrać w projekcie specjalnym i jak się okazało wyszli wszyscy na scenę i śpiewali oraz grali na zmianę swoje piosenki. Usłyszałam tylko dwie z jego płyty (!!) plus dwa covery i jego w utworach innego... Jak pięknie śpiewał! Dawał z siebie wszystko! Bardzo szybko się skończyło. Byłam zdezorientowana i w jakiś sposób rozczarowana. Myślę, że król mieczy pokazał to rozdrażnienie - tyle czekałam, cieszyłam się i co dostaję?

Koleżanka zaproponowała pójscie na piwo i wylądowałyśmy u mnie.

Dzięki wielkie za pomoc w interpretacji!! :bukiet:

W środę wybieram się na koncert niszowego wokalisty, nikt z moich bliskich znajomych go nie słucha. Zapytałam więc kart:

Poczuję magię występu, będę pod wrażeniem, wczuję się itp. Pewnie pójdę sama, więc odczuję osamotnienie w tłumie. Myślę, że później rozbawię się, poprawi mi się nastrój.

Hmm... albo się z kimś umówię albo naprawdę sama ;)

Będę wdzięczna za pomoc, weryfikacja w czwartek ;)

Witaj,

moim zdaniem poznasz kogoś na tym koncercie ;)

Z kim pojdziesz?

Mam wrażenie iż masz ochotę z kimś póść, ale na spotkanie czy wyjscie razem trzeba będzie poczekać

Powodzenia i udanej zabawy :)

Myślę, że kogoś będziesz chciała zaprosić na ten koncert,lecz pójdziesz raczej sama.

Będziesz zadowolona z koncertu, jednak możesz czuć się nieco osamotniona. Może pojawić się jakiś mężczyzna o ciemnych włosach i oczach, z którym nawiążesz rozmowę.

Hmm..chciałabyś z kimś pójść, ale nie wyjdzie to, jednak z biegiem czasu nawiążesz z kimś fajnym i młodym kontakt i tym samym poprawi ci się humor, więc nie będziesz czuła się osamotniona ;)

Możesz zaliczyć jakiś odlot emocjonalno-duchowy :P. Bo chyba nie inny?;> Myślę, że będziesz się dobrze bawić, muzyka doładuje Cię energetycznie, ale też zapewni Ci głębsze doznania. Zastanawia mnie ten król- może ten wokalista będzie miał kiepski kontakt z publicznością, nie będzie go nawiązywać jakoś szczególnie, będzie wyczuwalny dystans. Albo będziesz miała poczucie, że tylko odrobił pańszczyznę, nie wczuwając się za bardzo. Ewentualnie okaże się cholernie inteligentny- będzie jakimiś mądrościami ze sceny rzucać miedzy utworami ;).

A tutaj jakby miała się pojawić szansa, że ktoś z Tobą pójdzie, albo będziesz miała koncepcję kto by to mógł być, ale ostatecznie nici z tego wyjdą i pójdziesz sama.

Jak minie mi koncert?

- XVIII Księżyc, Król mieczy, Paź buław --> HB Księżyc, IX Pustelnik

nie bedziesz wiedziała czego masz się początkowo spodziewać, ale spodoba CI się wokalista zespoł, któtry może być wygadany i pewny siebie do tego stopnia , że zarazi się fajną atmosferą jaką będzie emanować. Wybawisz sie :)

Z kim pójdę na koncert?

- As buław, 7 denarów --> HB VIII Siła

może z przyjaciółmi jeśli z nimi planowałaś? albo sama, jeśli nie planowałaś.

Ja się zastanawiam, czy Ty dotrzesz na niego... A jeśli tak to stety niestety średnio będziesz się bawiła. Inne oczekiwania a wyjdzie coś innego.

Sama.

Życzę jednak udanej zabawy, by karty nie do końca się sprawdziły hehe ;)

Edytowane przez Linkinia