x-latek Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Zgubiłem klucze od domu. Karty postawiłem pod pytaniem tak ogólnie, jednocześnie też jako i radę. Gdzie są klucze/czy je odnajdę/czy jeszcze poczekać trochę zanim zdecyduję się na zrobienie nowych bo może w międzyczasie je odnajdę? To były moje zapasowe, więcej już nie mam. Wcześniej zapomniałem dorobić nowe. Sąd/6 Buław/10 Mieczy Sąd jest tu pomyślną kartą. 6 Buław? A to może wiele znaczyć hehe, ale też jakaś dobra karta. Nie rozumiem tylko tych 10 Mieczy. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Niekonkretne pytanie to niekonkretna odpowiedź... Co z kluczami - "a są sobie i sobie są, mają się dobrze i ich nie ma" - mniej więcej taką odpowiedź otrzymałeś na swoje pytanie Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 To patrz Cornelka tu. Teraz pod pytanie "czy odnajdę klucze?" wyciągnąłem tak: Głupiec/8 Monet/8 Kijów Te 8 Monet może znaczy to, że będę musiał zrobić nowe? Albo jakoś nieświadomie/bez zamiaru szukania napatoczą mi się, przy wykonywaniu jakiegoś tam zajęcia w domu? (Głupiec) No i da się zauważyć dwie ósemki. Coś to też może znaczyć. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Ja uważam, że znajdziesz ósemki to karty bramy - pokonywanie trudności, akcja;) Poszukasz trochę i się odnajdą. Nie wiesz gdzie, ale są gdzieś u Ciebie... dużo Cesarzy w podsumach się ukrywa :> No chyba, ze u ojca, jeśli nie jesteś samodzielny w pełni jeszcze A zapytaj gdzie? I wyciągnij kartę na pomieszczenie i kartę na konkret (podłoga/szafka/kieszeń) etc... pobawimy się w detektywów Cytuj
Gość bakea Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Jeśli robiles jakies prace na zewnatrz domu.. tam mogly ci klucze wyleciec i leza na ziemi ... Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Karta na pomieszczenie/gdzie? Kapłanka Pamiętam, że u panny.marty kiedyś wyszła Kapłanka na szukaną rzecz, ale co to było to już nie pamiętam. Może gdzieś przy kniżkach,biblioteczce. A może gdzieś są przykryte książką/papierami? Karta na konkret 5 Buław To mi się kojarzy z jakimś sportowym urządzeniem/do rekreacji czy coś takiego. Nie mam nic takiego u siebie w domu. Albo gdzieś przy czym trzeba było dżwignąć coś cięższego? Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 znajdziesz na pewno.Albo wrzuciles je do kosza, albo gdzies na lozko, ewentualnie do jakiegos pojemnika-poszukaj dobrze. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Karta na pomieszczenie/gdzie?Kapłanka Pamiętam, że u panny.marty kiedyś wyszła Kapłanka na szukaną rzecz, ale co to było to już nie pamiętam. Kapłanka mi wyszła jak zgubiłam tusz i był przy łóżku- tam go znalazłam. 1 Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Kapłanka... To może być jakies pomieszczenie hm... ciche. "gabinet"(coś takiego, że jakaś półka z książkami tam), schowek z jakimiś rzeczami typu zmiotka łopatka, sypialnia. Nie kuchnia i nie tam gdzie głośno. Wśród miliona innych szpargałów, 5 buław to po prostu bałagan Są tam zupełnie tak za przeproszeniem "z dupy". Może być, że przykryte papierami też. Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 To bym musiał kurcze jescze worek ze śmieciami przeszukać, który jest już w kuble na zewnątrz. Jakoś nie chce się z tym babrać. Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Kapłanka... To może być jakies pomieszczenie hm... ciche. "gabinet"(coś takiego, że jakaś półka z książkami tam), schowek z jakimiś rzeczami typu zmiotka łopatka, sypialnia. Nie kuchnia i nie tam gdzie głośno. Wśród miliona innych szpargałów, 5 buław to po prostu bałagan Są tam zupełnie tak za przeproszeniem "z dupy". Może być, że przykryte papierami też. Mam parę tu takich ierdolników, szukałem też tam. może przeszukam jeszcze raz. Cytuj
Czarownica Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Szukaj szukaj, te 8 denarów i 8 buław pokazują, ze będziesz musiał trochę się naszukać, ale efekt będzie 1 Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Naprawdę nie chce mi się babrać w tych śmieciach w kuble na zewnątrz. Zapytałem czy klucze są tam w tych śmieciach? 5 Monet odwr./Księżyc/Król Buław Zdecydowanie nie. Tu Księżyc załatwia sprawę w odpowiedzi. Cytuj
x-latek Napisano 4 Maja 2014 Autor Napisano 4 Maja 2014 Dobra, ja już nie mam sił. Poczułem się zmęczony psychicznie już tym. Ileż można? Trzeba będzie dorobić to dorobię nowe. Cytuj
Davisa Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 No i da się zauważyć dwie ósemki. Coś to też może znaczyć. Szukanie w nieskończoność;-) Lepiej zmienić zamek:-) 1 Cytuj
ivi185 Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Zgubiłem klucze od domu. Karty postawiłem pod pytaniem tak ogólnie, jednocześnie też jako i radę.Gdzie są klucze/czy je odnajdę/czy jeszcze poczekać trochę zanim zdecyduję się na zrobienie nowych bo może w międzyczasie je odnajdę? To były moje zapasowe, więcej już nie mam. Wcześniej zapomniałem dorobić nowe. Sąd/6 Buław/10 Mieczy Ja uwazam,ze klucze sa wciaz gdzies w domu i ze znajdziesz (Sad i 6 buław), dalej jest 10 mieczy...mam jedna talie kart,na ktorej na tej wlasnie karcie lezy mezczyzna plackiem na ziemi...głowa w dół Moze powinienes połozyc sie na podłodze i przeszukac najnizsze partie w twoim domu....moze wsuniete sa gdzies pod kanape, pod kaloryferem, moze gdzies pod meblami... 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Co z kluczami? Sąd/6 Buław/10 Mieczy sądzę, że klucze mogą byc w domu albo w okolicy Twojego domu zwłaszcza! jeśli coś robiłeś pod domem. Mogły wypaść Ci z kieszeni spodni, albo wysunąć się niezauważone, Czy znajdziesz? hm myślę, że może być ciężko znaleźc bo sobie gdzies leżą w ciemniejszym miescu a może na ziemi i może byc problem je odnaleźć. Zastanawiam sie czy aby nie trzeba bedzie dorabiać...ale oby oczywiście nie. czy odnajdę klucze?" wyciągnąłem tak: Głupiec/8 Monet/8 Kijów nie odnajdą sie moim zdaniem, to są karty bramy, ale odnoszę wrażenie że bedziesz szukać i szukać i szukać w nieskończoność bo właśnie brama mówi o czymś ciągłym i niekoniecznie skońćzonym...także obym się myliła bo życzę Cię dobrze, ale spodziewaj się dorabiania kluczy albo mojej pomyłki Cytuj
QPucharów Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Moim zdaniem zgubiłeś je gdzieś na zewnątrz, przemieszczając się. Głupiec to coś nowego, 8 monet może mówić o dorabianiu kluczy. Szybciej dorobisz i nie znajdziesz ich. 1 Cytuj
x-latek Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Okazało się, że mam jeszcze jeden zapasowy klucz. Przeglądając miejsce ze starymi kluczami trafiłem na ten właściwy. Nawet nie przypuszczałem ani sekundy, że może to być pasujący klucz, aż do momentu gdy wsadziłem w zamek go i przekręciłem. Jeszcze będą jaja jak się odnajdzie ten który zgubiłem hehe Cytuj
ivi185 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Czyli szukałaes i znalazłes (Sad+ 6 buła) ale nie komplet o który pytałes (10 mieczy) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi