panna.marta Napisano 4 Maja 2014 Napisano 4 Maja 2014 Oglądam pewien program rozrywkowy w TVP (muzyczny) i jestem ciekawa kto go wygra. Mam swoją absolutną faworytkę i tak pięknie śpiewa, że życzę jej samych sukcesów i ciekawość mnie żżera czy moje karty to wyczują. Zapytałam kart kto ten program wygra a drugie pytanie weryfikujące już szczegółowo czy to ona będzie zwycięzcą? 1. Kto wygra program? kochankowie VI, królowa mieczy, 8 pucharów biorąc pod uwagę, że mamy tu królowę mieczy, to będzie kobieta albo w dojrzałym wieku albo dojrzała emocjonalnie. Wzbudzająca skrajne emocje, być może smutek, łzy? 2. Czy to będzie Pani X? ( ta o której myślę i jest moją faworytką)? 10 mieczy, 3 mieczy, 4 buławy niestety nie weryfikacja za parę tygodni. Cytuj
emilr Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 . Kto wygra program? kochankowie VI, królowa mieczy, 8 pucharów ktos, kto jest równie dobry jak Twoja faworytka. Wydaje mi sie, zę zadecyduje umiejętność opanowania emocji, profesjonalizm + chytanie za serce. Patrzac na kolejne karty - ona nie wygra. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Twoja faworytka nie wygra. Wygra kobieta, która kroczy własną ścieżką, ma dużo pomysłów, zdeterminowana, dużo mówi, doświadczona, mająca silny charakter. Może mieć jasne włosy lub siwe i niebieskie lub szare oczy. Cytuj
adivino Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Nie będzie to twoja faworytka. Wygra kobieta o silnym charakterze, zdecydowana, pewna siebie, chcąca bardzo tego dokonać, indywidualistka..wiąże duże nadzieje z tym programem. Cytuj
Czarownica Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Nie jestem pewna, czy pierwsze karty odpowiedziały wprost kto wygra, bo jak na nie spojrzałam, to przeczytałam "nie ta, na którą liczysz", ja w nich zobaczyłam Twoją pokonaną faworytkę. Dopiero później zobaczyłam kolejne karty, z których tez wychodzi, że nie wygra ona, ale co do odpowiedzi na pierwsze pytanie, to jakoś nie interpretuję tych kart pod inną osobę, że pokazały jasnowłosą kobietę czy coś. Ta osoba, która wygra to silna osobowość która póki co wcale nie robi wokół siebie jakiegoś zamieszania (Umiarkowanie i Cesarz w podsumach) i może nie być typowana na fawota przez większość, jest Księżyc w sumie. Swoją drogą, kiedyś sprawdzałam, czy Gienek Loska wygra i wysżło mi 10 mieczy, więc nie ufam kartom na programy rozrywkowe Cytuj
Davisa Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 [quote name='panna.marta;608204 2. Czy to będzie Pani X? ( ta o której myślę i jest moją faworytką)? 10 mieczy' date=' 3 mieczy, 4 buławy [/b'] niestety nie weryfikacja za parę tygodni. Cóż z tego, że nie wygra? Nowa droga dla tej Pani.... Cytuj
panna.marta Napisano 6 Maja 2014 Autor Napisano 6 Maja 2014 Cóż z tego, że nie wygra?Nowa droga dla tej Pani.... nic, po prostu chciałabym, żeby wygrałał bo na to zasługuje. Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 1. Kto wygra program? kochankowie VI, królowa mieczy, 8 pucharów ktoś inny, może zaprzyjaźniona osoba z Twoją faworytką, ale nie ona sama 2. Czy to będzie Pani X? ( ta o której myślę i jest moją faworytką)? 10 mieczy, 3 mieczy, 4 buławy nie, to będzie inna osoba, a Twoja faworytka bedzie w pierwszej czwórce jesli bedą dalsze pozycje. Cytuj
QPucharów Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 1 Będzie wybór kobieta lub mężczyzna. Wygra mężczyzna 2. Twoja faworytka niestety nie wygra. Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 1. Kto wygra program? kochankowie VI, królowa mieczy, 8 pucharów ktoś nie do końca spodziewany - wiele osób będzie zawiedzionych i wiecie co... zastanawiam się, czy wygrana nie będzie podstawiana... 2. Czy to będzie Pani X? ( ta o której myślę i jest moją faworytką)? 10 mieczy, 3 mieczy, 4 buławy niestety nie ale nie odejdzie z niczym - możliwe, że tak, jak kiedyś w Idolu wygrała Alicja Janosz a dużą karierę zrobił Szymon Wydra (z tej samej edycji). Tutaj może być podobnie. Podsuma w gwieździe wiec wg mnie perspektywy dziewczyna bd miała Cytuj
panna.marta Napisano 20 Czerwca 2014 Autor Napisano 20 Czerwca 2014 weryfikacja- moja faworytka zajela 3 miejsce. Cytuj
Trida Napisano 21 Czerwca 2014 Napisano 21 Czerwca 2014 Ok a kto wygrał program? Bo o to też pytałaś Cytuj
panna.marta Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Napisano 21 Czerwca 2014 pytałam o program The Voice of Poland a wygrał Juan czyli młody chłopak, obcokrajowiec. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 1. Kto wygra program? kochankowie VI, królowa mieczy, 8 pucharów ciekawe, które karty opisały wygląd królowa mieczy może obrazowała kobietę, która wspierała go słowem(?) - w końcu to żeńska energia 8 pucharów jako podróż - wyjechał i teraz wróci do swojego kraju(?) - nie wiem czy jest obywatelem Polski i przyznam się, że nie znam zasad tego programu kochankowie i królowa mieczy - znowu wsparcie kobiety(?) a co mogą oznaczać sami kochankowie? Cytuj
QPucharów Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 1 Będzie wybór kobieta lub mężczyzna. Wygra mężczyzna2. Twoja faworytka niestety nie wygra. Ja tak to zobaczyłam:-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 hm... też tak mogło być... kochankowie = wybór | v królowa mieczy = osoba podejmująca decyzję | v 8 pucharów = osoba, która wygra panna.marta - ta osoba była podobna do postaci, która znajduje się na Twojej karcie 8 pucharów? Albo do innej z tego rozkładu? Cytuj
QPucharów Napisano 22 Czerwca 2014 Napisano 22 Czerwca 2014 Q mieczy z 8 pucharów odebrałam jako kobietę przegraną, która odchodzi, niepowodzenie. Odejście ze smutkiem, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi