Skocz do zawartości

Zdam?(ZWERYFIKOWANY)

Eilidh

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

zisiaj pisałam maturę z polskiego. Nie podszedł mi temat, a teraz zastanawia się czy zdam. Rozkład zrobiłam po egzaminie

Karty Ridera Waita

1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? 4 kielichy

2.Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa mieczy

3.Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? narusza regulamin (zresztą komisja tu nie ma nic do gadania... klucz się liczy:P)

4.Co mi pomoże w egzaminie?2 kielichy

5.Jaki będzie wynik egzaminu? 3 buławy

6.Jak się będę czuła po egzaminie? Królowa kielichów

7.Co mi da egzamin na przyszłość? As kielichów

1.czuje zniechęcenie, zwątpienie, karta jednoznacznie mi sie kojarzy z oczekiwaniem

2.Opanowanie, pozorny spokój, brak stresu

3."Dwojakie", ta karta nigdy nie pokazuje mi nic konkretnego, wyrazistego, więc myślę, że będę "obojętna" dla komisji

4.teraz to już nic :)- ale w tym przypadku to pogodzenie się z sytuacją, i wiara że się uda zdać

5.Myślę, że zdam chociaż czasami odczytuję z tej karty zaledwie nadzieję na spełnienie, ochotę -następna karta mówi wtedy czy się zrealizowała (w tym przypadku to nie wiem jak to odczytać), ale jakby nie patrzeć karta ma pozytywną energię, takie "wszystko idzie po mojej myśli"

6.wahanie nastrojów- smutek i radość- cieszę się, że jestem już po, ale martwię się wynikiem

7.hmm... nowe możliwości, szansę

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Zdasz, tylko za bardzo emocjonalnie podchodzisz, tak dużo kielichów... Luzik;) Widać to Twoje zniechęcenie i brak satysfakcji w 4 kielach, ale wynikiem są 3 buławy, więc lekką ręką (czy raczej piórem) i nowe perspektywy czekają. Wynik raczej pozytywnie Cię zaskoczy.

• Lubię to! 1
Gość Marina33
Napisano

i jak egzamin ? Mnie jutro czeka matma ...uf..

Karty masz dobre na egzamin nie masz czym się denerwować sprawdz w necie zad.zamknięte ile masz punktów z otwarych zawsze nabijesz punktów.

Napisano

1.Jakie będę miała nastawienie do egzaminu? 4 kielichy- jakaś taka zblazowana będziesz, takie uczucie „będzie co ma być” może Ci towarzyszyć, mobilizacji ani stresu ja tutaj nie widzę

2.Jak będzie wyglądała sytuacja przed egzaminem? Królowa mieczy- no tutaj jakby się zebrała w sobie i zmobilizowała , ewentualnie myślę, że tu mogła się także pokazać jakaś osoba z komisji (pewnie przewodnicząca czyli dyrektorka szkoły lub inna osoba decyzyjna), która będzie mieć jakiś występ tytułem wstępu , będzie was motywować, wzmacniać itd.

3.Jakie wrażenie zrobię na komisji egzaminacyjnej? narusza regulamin (zresztą komisja tu nie ma nic do gadania... klucz się liczy:P)

4.Co mi pomoże w egzaminie?2 kielichy – jakaś współpraca, może będziesz czuła, że masz komisję za sobą, ktoś Ci coś podpowie, atmosfera będzie życzliwa co da Ci poczucie wsparcia, no tu widać wymianę, więc myślę, że jakąś pomoc możesz otrzymać- obojętnie w jakiej formie- uśmiechy, potwierdzenia, naprowadzanie, rozumiejące potakiwania głową :P

5.Jaki będzie wynik egzaminu? 3 buławy – pozytywny, nie bój nic

6.Jak się będę czuła po egzaminie? Królowa kielichów- dużo emocji będzie, ale myślę, że pozytywnych

7.Co mi da egzamin na przyszłość? As kielichów- otworzy Ci drogę do dalszego kształcenia

Będzie dobrze:).

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

temat już przedawniony, ale potwierdzam, że zdałam :) i to całkiem nieźle

• Lubię to! 1